Öyle yapacam canım Teşekkürler SaygılarSiz aile terapistine gidin.
Siteye yalan konu çok açılıyor. Ciddi ciddi sayfalarca yazıp, üzülüp sonunda yalan çıkan çok konu oldu. Siz de sanırım aynı konuyu açıyorsunuz, ciddiyetini kaybetmiş konunuz, içerik de müsait olunca...
Buradan size kimse yardımcı olamaz. Aile terapistini eşiniz kabul etmezse siz tek gidin.
Teşekkürler SaygılarBenim size tavsiyem boşanın.Ama siz ben herşeye rağmen boşanmak istemiyorum diyorsanız da önce isteksizlik için doktora gidin.Eşinizde evliliği sürdürmek istiyosa tabi.Tamam hadi siz senelerce adama haksızlık yaptınız diyelim.Ben eşinizin yerinde olsam sizi bosardım.Ama eşiniz çok yanlış bir yolu tercih etmiş.
Size burdan başka bişey söyleyemeyiz.
Olduğunu şimdi nasıl biliyorsam o günden öncede olmadığını biliyorum
Sizin eşinizde isteksizlik olsa 15 sene siz eşinizi aldatirmısınız?Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
Adam boşanmak istiyor zaten. Boşanmamak için direniyor arkadaşBenim size tavsiyem boşanın.Ama siz ben herşeye rağmen boşanmak istemiyorum diyorsanız da önce isteksizlik için doktora gidin.Eşinizde evliliği sürdürmek istiyosa tabi.Tamam hadi siz senelerce adama haksızlık yaptınız diyelim.Ben eşinizin yerinde olsam sizi bosardım.Ama eşiniz çok yanlış bir yolu tercih etmiş.
Size burdan başka bişey söyleyemeyiz.
Forum yöneticisi özellikle konu acıp iki kere teyit aldığını benim erkek olmadığımı zaman ayırıp yazdı sağolsun Forum yönetimine inanmıyorsanız burda işiniz ne???
Biliyorum bazı kadınlar gibi ayakda uyumam benOldugunu simdi bilmiyorsun ki sadece şu an ki yazışmasını yakalamışsın
Biliyorum bazı kadınlar gibi ayakda uyumam ben
Biliyorum bazı kadınlar gibi ayakda uyumam ben
Keşke ayakta uyusan be canım senin durum daha vahim . Seni aldattığını biliyosun bide internetten bulduğu kadınlarla iğrenç mesajlarını görüyosun tam sapıklık bide çocuğu var bu adamın.. ama hala benim hatam diyosun kocamı geri kazanmak istiyorum diyosun. Akıl mantık işi değilBiliyorum bazı kadınlar gibi ayakda uyumam ben
Aldatılmıs olmam kendi hatam dan baska, aldatıldığını anlamayacak kadar saf olmak başka!!Belli oluyor
Sana göre değil inşallah daha kötüsü basına gelmesin desem mi acaba?Keşke ayakta uyusan be canım senin durum daha vahim . Seni aldattığını biliyosun bide internetten bulduğu kadınlarla iğrenç mesajlarını görüyosun tam sapıklık bide çocuğu var bu adamın.. ama hala benim hatam diyosun kocamı geri kazanmak istiyorum diyosun. Akıl mantık işi değil
Senin gibi bir erkekle mi?Daha gücü karısına yetmiyor, internette ne vaadler sıralamış.
Yazık. Bunu bir şey sanip aynı yatağa giren kadına da üzülürüm ben.
Bu mesajları yakaladiginiz adamı neden bırakmak istemiyorsunuz ki? Hala Gencsiniz, eminim güzelliğiniz de vardir. Böyle olmayan, cinsel açıdan da sağlıklı bir erkekle şu güzel yollarımızı gecirsenize
Daha gücü karısına yetmiyor demişin nerden biliyorsun yoksa senin bir tanıdıgınlamı yada kadınsan senle aldattı beni doğru söyle! Ordan bulup mu ulaştın ona?Daha gücü karısına yetmiyor, internette ne vaadler sıralamış.
Yazık. Bunu bir şey sanip aynı yatağa giren kadına da üzülürüm ben.
Bu mesajları yakaladiginiz adamı neden bırakmak istemiyorsunuz ki? Hala Gencsiniz, eminim güzelliğiniz de vardir. Böyle olmayan, cinsel açıdan da sağlıklı bir erkekle şu güzel yollarımızı gecirsenize
Aldatılmıs olmam kendi hatam dan baska, aldatıldığını anlamayacak kadar saf olmak başka!!
Hala anlamamısın ya ne diyeyim anlayana sivrisinek saz...Aldatılmış olmak aldatılan kişinin hatası olamaz ki. Aldatan kişinin hatasıdır. Ki aldatmayip artık ayrılmak istediğini söylemesi gerekiyor. Evlilikte belli şeyler uymayabilir ama bu aldatmayi haklı göstermez.
15 yıldır cinselliğin olmaması da tek tarafa yuklenemez ki ciddi bir süre. Siz sadece evliliği bitirmek istemediğiniz için kocanizi masumlastirmaya çalışıyorsunuz.
Adam alenen ilan vermiş siz onu boşanma davasında sunsaniz tazminat sebebi. Çünkü kusurlu bir hareket.
Evliliğinizi de devam ettirmek istiyorsanız edin. Çok basit göz yumacaksiniz. Cinsel birliktelik yaşayacaksınız da eşinizle önerim eşiniz test yaptirsin hastalık kapıp kapmadığını öğrensin