Sizden izin alman gerektiğini bilmiyordum süreyi yazarken Siz kimsiniz pardon?Allah aşkına şuna düz 14 sene yada 15 sene deyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden izin alman gerektiğini bilmiyordum süreyi yazarken Siz kimsiniz pardon?Allah aşkına şuna düz 14 sene yada 15 sene deyin.
O kocadan hayır gelmez ablacım..Hayır 14.5 sene buz gibi olup 3 gece hariç cok basit ilişkiye girmeye mecbur bırakmak dr a gitmemek salaklık Oysa cok istekli ve bu konuda cok becerikli biri iken o
OkuyucuSizden izin alman gerektiğini bilmiyordum süreyi yazarken Siz kimsiniz pardon?
Böyle seviyeli yoruma saygı duyarım ben demiyorum ki herkes devam et desin böyle seviyeli olsun TeşekkürlerO kocadan hayır gelmez ablacım..
Yaparsan görürüz!!!
Kimse seviyesiz yazmadiki. Hayir kocanin yaptığı seviyesizlige lafin yok burda insanlar laf duymak istemedigin seyleri soyleyince seviyesiz oluyorBöyle seviyeli yoruma saygı duyarım ben demiyorum ki herkes devam et desin böyle seviyeli olsun Teşekkürler
GorelimYaparsan görürüz!!!
Sohrabb kadar seviyeli ol yeterKimse seviyesiz yazmadiki. Hayir kocanin yaptığı seviyesizlige lafin yok burda insanlar laf duymak istemedigin seyleri soyleyince seviyesiz oluyor
Sende biraz gururlu olSohrabb kadar seviyeli ol yeter
Ben burda üyeleri pek aklımda tutamam.Ama siz daha yeni olmanıza rağmen mıh gibi çakildıniz hafızamaYaparsan görürüz!!!
Sana dert mi oldu anlamadımSende biraz gururlu ol
EvetSana dert mi oldu anlamadım
Aklıma geleni yazıyorum tekrar oldu evet de ilk kez tekrar tekrar cözüm bulamayınca konu acan ben miyim?Ben burda üyeleri pek aklımda tutamam.Ama siz daha yeni olmanıza rağmen mıh gibi çakildıniz hafızama
İsminizi görünce aklıma gelenler
14,5 sene
Max Royal
Gel gel
3'lü orgazm
Bide neydi o site eşinizin üye olduğu o işte.
Bir tuhaflık var sizde ama çözemedim
Şu sakin değilsiniz, eminim kımse kotu niyetli değildir.. Biraz kendınıze zaman tanıyın.. Sizde neyın egri neyin dogru oldugunu dısardan bakınca daha net gorebılırsıniz..inşallah düzelir demek isterdim ama devam etmenizi ben de istemem..Böyle seviyeli yoruma saygı duyarım ben demiyorum ki herkes devam et desin böyle seviyeli olsun Teşekkürler
Teşekkürler canım seviyeli görüşün içinŞu sakin değilsiniz, eminim kımse kotu niyetli değildir.. Biraz kendınıze zaman tanıyın.. Sizde neyın egri neyin dogru oldugunu dısardan bakınca daha net gorebılırsıniz..inşallah düzelir demek isterdim ama devam etmenizi ben de istemem..
Benim size tavsiyem boşanın.Ama siz ben herşeye rağmen boşanmak istemiyorum diyorsanız da önce isteksizlik için doktora gidin.Eşinizde evliliği sürdürmek istiyosa tabi.Tamam hadi siz senelerce adama haksızlık yaptınız diyelim.Ben eşinizin yerinde olsam sizi bosardım.Ama eşiniz çok yanlış bir yolu tercih etmiş.Aklıma geleni yazıyorum tekrar oldu evet de ilk kez tekrar tekrar cözüm bulamayınca konu acan ben miyim?