NE YAPMALIYIM EVLİĞİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaparsan görürüz!!!
Ben burda üyeleri pek aklımda tutamam.Ama siz daha yeni olmanıza rağmen mıh gibi çakildıniz hafızama
İsminizi görünce aklıma gelenler
14,5 sene
Max Royal
Gel gel
3'lü orgazm
Bide neydi o site eşinizin üye olduğu o işte.
Bir tuhaflık var sizde ama çözemedim

Ben burda üyeleri pek aklımda tutamam.Ama siz daha yeni olmanıza rağmen mıh gibi çakildıniz hafızama
İsminizi görünce aklıma gelenler
14,5 sene
Max Royal
Gel gel
3'lü orgazm
Bide neydi o site eşinizin üye olduğu o işte.
Bir tuhaflık var sizde ama çözemedim
Aklıma geleni yazıyorum tekrar oldu evet de ilk kez tekrar tekrar cözüm bulamayınca konu acan ben miyim?

Böyle seviyeli yoruma saygı duyarım ben demiyorum ki herkes devam et desin böyle seviyeli olsun Teşekkürler
Şu sakin değilsiniz, eminim kımse kotu niyetli değildir.. Biraz kendınıze zaman tanıyın.. Sizde neyın egri neyin dogru oldugunu dısardan bakınca daha net gorebılırsıniz..inşallah düzelir demek isterdim ama devam etmenizi ben de istemem.. 😔

Şu sakin değilsiniz, eminim kımse kotu niyetli değildir.. Biraz kendınıze zaman tanıyın.. Sizde neyın egri neyin dogru oldugunu dısardan bakınca daha net gorebılırsıniz..inşallah düzelir demek isterdim ama devam etmenizi ben de istemem.. 😔
Teşekkürler canım seviyeli görüşün için

Siz aile terapistine gidin.
Siteye yalan konu çok açılıyor. Ciddi ciddi sayfalarca yazıp, üzülüp sonunda yalan çıkan çok konu oldu. Siz de sanırım aynı konuyu açıyorsunuz, ciddiyetini kaybetmiş konunuz, içerik de müsait olunca...

Buradan size kimse yardımcı olamaz. Aile terapistini eşiniz kabul etmezse siz tek gidin.

Aklıma geleni yazıyorum tekrar oldu evet de ilk kez tekrar tekrar cözüm bulamayınca konu acan ben miyim?
Benim size tavsiyem boşanın.Ama siz ben herşeye rağmen boşanmak istemiyorum diyorsanız da önce isteksizlik için doktora gidin.Eşinizde evliliği sürdürmek istiyosa tabi.Tamam hadi siz senelerce adama haksızlık yaptınız diyelim.Ben eşinizin yerinde olsam sizi bosardım.Ama eşiniz çok yanlış bir yolu tercih etmiş.
Size burdan başka bişey söyleyemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X