NE YAPMALIYIM EVLİĞİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatılmak ilk beş sene haram 15 sene olunca mı helal yani? Zaten biz de aynı şeyi söylüyoruz bunca zaman olmamışsa bu kadar olaydan ve yıldan sonra hiç olmaz.

Hata bende inşallah suna benziyor sağlığını kaybedene kadar sağlığı önemsemeyip sonra son care uğrasmaya.. Bunu dünyada ilk yapan benmiyim linç ediyorsunuz!!!!

Haklisin senin dusmanin seni aldatan kocan değil o adamdan ayrilmani isteyen bizleriz

Hata bende inşallah suna benziyor sağlığını kaybedene kadar sağlığı önemsemeyip sonra son care uğrasmaya.. Bunu dünyada ilk yapan benmiyim linç ediyorsunuz!!!!
Benim size tepki gösterdiğim konu farklı yalnız..

O zaman kocanla konussana burda yazıyorsun. Sorsana adama bunlar ne böyle bu mesajlar ne diye.?
Onu bunu tatmin etmek için no paylaşmak da neyin nesi diye hesap sorsana?!
Ne yapmaya çalıştığını sorsana?!
15 yıldır evlilikte hiç mi sadakat kavramını öğrenmemiş hayatta ehr sey cinseiillik mi bunu da sor?!
Soracağın çok sey var ama yeri burası değil kocan olacak beyefendi sizin muhatapınız...
Al karsına konuş.

Şikayet edildin
Ben kendi kendimi şikayet ederim gerizekalı sen bir sonraki Max Royale daireli ve Kocanın seksteki hünerlerini her ayrıntısına kadar yazacağın konu için hazırlanmakla uğraş...
Şu forumda seni gördükçe elim ayağım titriyor.. Tüylerim diken diken oluyor ne tür bir saykosun sen bahdhsgskahsshshshshshshbsbsjsbssknsbshssnsjsbshjssjnshssnskdhsjsjs.

Böyle pislik şeyler peşinde olan adamın gerçekten seni 14 sene beklediğine inanman da ilginç...

Siz benim yazdıklarımın tamamını okumamışınız anlasılan

Iyide yakalamissin ogrenmissin adam sana gelip ben baska kadinla yattim mi dedi madem bosanmayacaksin niye konu aciyorsun. Burdaki akli selim insanlar sana bosanma aldatilmaya dewamke demez
Sen aklı selim sin evliliğine devam et diyenler değil öylemi Bunun kararını sen mi veriyorsun kimin aklı selim olduguna?????

Neden sizin salaklıgınız? O kısmı anlayamadım.. Her şeyin farkına varmak salaklık mı oluyor..????

Ben önceki konularınızı da okudum.
Bu kadar yaptığı seye ragmen size nasıl açıklamalarda bulunmuş merak ediyorum...
Neler dedi?!
6 ay önce o günden sonra Seni aldatmayan ne olsun dedi.. Hatta ben onu tahrik edip sevişmeye çalışınca umrunda olmadı üstüne üstlük gözüme sokar gibi üst üste iki kere masturbasyon yaptı.. Ama bir de su var ben 14.5 sene yalvarmasına rağmen dr a bile gitmedim nerdeyse rahip gibi yasatdım adamı ve bir kere bile aldatmadı adım gibi eminim ben ise bunları 5 aydır yasıyorum 14.5 sene nerde bu süre nerde ve istegim artmaya başladı dr da arastırdım düzelip kazanacam kocamı çocuğumun babasını

Neden sizin salaklıgınız? O kısmı anlayamadım.. Her şeyin farkına varmak salaklık mı oluyor..????
Hayır 14.5 sene buz gibi olup 3 gece hariç cok basit ilişkiye girmeye mecbur bırakmak dr a gitmemek salaklık Oysa cok istekli ve bu konuda cok becerikli biri iken o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…