- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
Aldatılmak ilk beş sene haram 15 sene olunca mı helal yani? Zaten biz de aynı şeyi söylüyoruz bunca zaman olmamışsa bu kadar olaydan ve yıldan sonra hiç olmaz.Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
Hata bende inşallah suna benziyor sağlığını kaybedene kadar sağlığı önemsemeyip sonra son care uğrasmaya.. Bunu dünyada ilk yapan benmiyim linç ediyorsunuz!!!!Cinsel isteksizlik varsa 14,buçuk yıl ne diye beklediniz? Yapılacak şey basit bir doktora gitmek.Burda sürekli eşinizin sizi nasıl tatmin ettiğini yazıp duruyorsunuz en ince detayina kadar.Siz kendinizin farkında mısınız?
Haklisin senin dusmanin seni aldatan kocan değil o adamdan ayrilmani isteyen bizlerizSunu da söylüyorum beni ayıplayan ve eleştirenlere bir daha cevap dahi vermeyecem sonra ceza yiyorum yapıcı bir sey yazacak yazsın Zaten üzgünüm kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözünü haklı cıkarmayın lütfen Hem bunu yazanlar nerden biliyorlar aldatılmadığını veya ilerde aldatılmayacagını Unutmayın ki ayıpladıgınız şey basınıza gelmeden ölmezsiniz!!!
Olduğunu şimdi nasıl biliyorsam o günden öncede olmadığını biliyorumBekledigini nereden biliyorsunuz belki daha once baska kadinlarada gitmistir
Benim size tepki gösterdiğim konu farklı yalnız..Hata bende inşallah suna benziyor sağlığını kaybedene kadar sağlığı önemsemeyip sonra son care uğrasmaya.. Bunu dünyada ilk yapan benmiyim linç ediyorsunuz!!!!
O zaman kocanla konussana burda yazıyorsun. Sorsana adama bunlar ne böyle bu mesajlar ne diye.?Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
Ben kendi kendimi şikayet ederim gerizekalı sen bir sonraki Max Royale daireli ve Kocanın seksteki hünerlerini her ayrıntısına kadar yazacağın konu için hazırlanmakla uğraş...Şikayet edildin
Böyle pislik şeyler peşinde olan adamın gerçekten seni 14 sene beklediğine inanman da ilginç...Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
Iyide yakalamissin ogrenmissin adam sana gelip ben baska kadinla yattim mi dedi madem bosanmayacaksin niye konu aciyorsun. Burdaki akli selim insanlar sana bosanma aldatilmaya dewamke demezOlduğunu şimdi nasıl biliyorsam o günden öncede olmadığını biliyorum
Siz benim yazdıklarımın tamamını okumamışınız anlasılanO zaman kocanla konussana burda yazıyorsun. Sorsana adama bunlar ne böyle bu mesajlar ne diye.?
Onu bunu tatmin etmek için no paylaşmak da neyin nesi diye hesap sorsana?!
Ne yapmaya çalıştığını sorsana?!
15 yıldır evlilikte hiç mi sadakat kavramını öğrenmemiş hayatta ehr sey cinseiillik mi bunu da sor?!
Soracağın çok sey var ama yeri burası değil kocan olacak beyefendi sizin muhatapınız...
Al karsına konuş.
Sen aklı selim sin evliliğine devam et diyenler değil öylemi Bunun kararını sen mi veriyorsun kimin aklı selim olduguna?????Iyide yakalamissin ogrenmissin adam sana gelip ben baska kadinla yattim mi dedi madem bosanmayacaksin niye konu aciyorsun. Burdaki akli selim insanlar sana bosanma aldatilmaya dewamke demez
Ben önceki konularınızı da okudum.Siz benim yazdıklarımın tamamını okumamışınız anlasılan
Evlilige devam et diyenler beni bulsunSen aklı selim sin evliliğine devam et diyenler değil öylemi Bunun kararını sen mi veriyorsun kimin aklı selim olduguna?????
6 ay önce o günden sonra Seni aldatmayan ne olsun dedi.. Hatta ben onu tahrik edip sevişmeye çalışınca umrunda olmadı üstüne üstlük gözüme sokar gibi üst üste iki kere masturbasyon yaptı.. Ama bir de su var ben 14.5 sene yalvarmasına rağmen dr a bile gitmedim nerdeyse rahip gibi yasatdım adamı ve bir kere bile aldatmadı adım gibi eminim ben ise bunları 5 aydır yasıyorum 14.5 sene nerde bu süre nerde ve istegim artmaya başladı dr da arastırdım düzelip kazanacam kocamı çocuğumun babasınıBen önceki konularınızı da okudum.
Bu kadar yaptığı seye ragmen size nasıl açıklamalarda bulunmuş merak ediyorum...
Neler dedi?!
Hayır 14.5 sene buz gibi olup 3 gece hariç cok basit ilişkiye girmeye mecbur bırakmak dr a gitmemek salaklık Oysa cok istekli ve bu konuda cok becerikli biri iken oNeden sizin salaklıgınız? O kısmı anlayamadım.. Her şeyin farkına varmak salaklık mı oluyor..????
İyi basına gelirse sen bosanırsın umarımEvlilige devam et diyenler beni bulsuntest yapacagim ayrica simdiye kadar kimsede devam et demedi. Aldatilip kocasini hakli gormek normal değil
O gun gelirse bende seni bulup bosanma dilekçemi atarim sanaİyi basına gelirse sen bosanırsın umarım
Allah aşkına şuna düz 14 sene yada 15 sene deyin.14.5 sene