NE YAPMALIYIM EVLİĞİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gibi bir erkekle mi?
Arkadaşım,senin kafa going to go heralde.
Ne diyelim ki bu konuya?
Yılların böyle bir adamla boşu boşuna geçmiş işte.
Neyse yorumumu degistiriyorum;
Bir ömür daha çürüt. Adam başka kadınlardan hastalık kapiyor diye üzülme, nasılsa senle yatmıyor,sana bulaştiramaz.
En azından evine bakıyor, başında kocan var. Koca önemli. Bak, BDV koca bulamadim konularıyla çalkalanıyor. Sen bulmuşsun,sakın ha bırakma.
Adamın başka yerlere seks arkadaşı ilanları vermesi de senin hatan. Sen duzelirsen o da düzelir.
Aile arasında olur böyle şeyler, herkes yapıyor.
Kadınlar kulübünün gazına gelip kocanı bosama
Sanki yeni bulacağın daha mı iyi olacak? Yastık değişir kader değişmez derler. O gününü gün eder bosanirsan,mutsuz olan sen olursun.
Kendini affettir, kocanın gönlünü al.
Hiçbir şey kocandan önemli değil, şunu unutma ki 'sinek kadar kocan olsun basinda bulunsun' demişler

Şimdi ciddiye alacak

Sana göre değil inşallah daha kötüsü basına gelmesin desem mi acaba?
Sen bize beddua edeceğine git kocanla konuş . Ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez. Bende vajinismus vardi isteksizliği geçtim ilişki bile yaşayamıyoduk. Doktora gitmeye de korkuyodum. Ama eşim sayesinde atlattım o günleri . Ben umutsuz olduğum için bırakmıştım artık olmaz diye. Eşim benim yerime araştırdı tedavi yöntemlerini. Evlilik böyle bişey çünkü gidip başka kadınlarla yatmak değil . Sen olsan gider miydin başka adamlara . Hadi gittin diyelim sence eşinde böyle mi düşünürdü . Yoksa direkt boşar mıydı seni ! ? Kalınlık gururuna nasıl yediriyosun arkadaşım . Pes doğrusu . Burada senin gözünü açmaya çalışan kadınlara da beddualar ediyosun

Başına gelmesin inşallah.. Benim hatam olup 14.5 sene inandım yüzünden enazından dr a gitseydim bu olmazdı Hangi adam dünyada bu kadar bekler bence hiç.. Tabiki aldatılmak cok kötü ama vicdanen kızamıyorum, düzelse ilişkimiz sonrasında aldatsa değil kızmak dünyayı basına yıkarım Anlatabildim umarım Sanada eşinle mutlu evlilik diliyorum

Hahahahahahahahahahahahaha
Adam tencere satar gibi reklam vermiş ya la

Kız adamın kimlerle yattığı belli değil! Aids hiv falan her şey vardır onda! Barışcaksan da sağlık taramasından geçirmeden barışma
Bu konu açıldı aids de kaparsın sen dedim senden başkasıyla prezervatifsiz olacak kadar salak mıyım dedi. Benim anlamadığım bir sey var eşim aldatınca sizimi aldatmış oluyor içten içe aldatılıyor muyuz acaba diye düşünüp böyle desarj mı oluyorsunuz? Kraliçe den cok kraliçemisiniz aldatıldıysam benim hatam dan ben aldatıldım sizden cıkan ne? Ben sizden aldatılmama yorum istemedim Bundan sonra düzeltmek için ne yapmalıyım diye danıstım. Yapıcı fikri olmayanda yazmasın bu kadar zormu yaaaa!!!

İyi misin sen ya? Ben herhangi bir yorumda mı bulundum? Barışırsan da sağlıklı olduğundan emin olmadan barışma dedim.
ayrıca adam sizi kronik olarak hayat kadınlarıyla aldatıyor ve barışmak gibi bir gayesi bile yok. Size kim barışmak için öneride bulunabilir ki? O adamın yola gelmesi düzgün bir kocaya dönüşmesi için taktik falan yetmez, ilahi bir güç gerek!

İyiki de bulunmadın ikinci msj ın da bayagı bulundun işte şimdi son msj ımı oku bir daha!

Ay pes! Cinselliğe sıra gelene kadar iletişim bozukluğu hat safhada!
Boşver hiç yorma kendini anlatamıyoruz arkadaşa . O aldatılmaktan gayet memnun . Zannediyo ki eşiyle arası düzelince adam başka kadınlara gitmicek. Adam alışmış bi kere napsın karısını ama anlayana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…