NE YAPMALIYIM EVLİĞİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
sizde beklemeseydiniz ozaman 14 yıl idare edip 15 ci yıl şikayet etmeniz tuhaf bunu bize değil kendinize sorun eleştiriye açık değilseniz neden buraya konu açtınız siz kendinizle olan çelişkiden kurtulun

Seni mi yoksa? Nasıl peki? Öyleyse bırak kocamın peşini bak
Bana iftira attığın için hiç üşenmeden senden şikayetçi olsam nasıl olur acaba?
Hiç utanmıyorsun.
Senin kadın olduğun teyit edilmiştir illaki. Ancak kesin bir şekilde Kazen beyi kandırmışsındır sen.
Bir kez daha böyle bir iftirada bulunursan hiç üşenmeden uğraşırım seninle

sizde beklemeseydiniz ozaman 14 yıl idare edip 15 ci yıl şikayet etmeniz tuhaf bunu bize değil kendinize sorun eleştiriye açık değilseniz neden buraya konu açtınız siz kendinizle olan çelişkiden kurtulun
Hata yaptım düzeltmek istedim destek istedim burdaki bazı kendini bilmişler yüzünden iyice sinirlendim.. Bana destek oldukları yok sadece köstek Ayıplayan başına gelmeden ölmezmiş!!!

Hiç utanmıyorsun.
Senin kadın olduğun teyit edilmiştir illaki. Ancak kesin bir şekilde Kazen beyi kandırmışsındır sen.
Sen Kazen bey in yazdığına ve aklına hakaret mi ediyorsun Madem forum yönetimine inanmıyorsun burda işin ne???

Hiç utanmıyorsun.
Hem sensin demedim ki.. Yarası olan gocunur!

Konu sahibesinden yorumculara bu topikteki yorumlar ne kadar çirkin böyle!
Hanımlar siz kendinizde misiniz?

Konu sahibesi,
kurallara uygun olmayan, çirkin, üslupsuz, hakaretvari yorumları şikayet et butonuna basarak rapor edersiniz, yöneticiler aktif olduğunda inceler ve gerekeni yapar, hadi kötü yorumlar yapanlar bir yana, onlar zaten kurallar gereği banlanır ama sizde onlardan aşağı kalmamışsınız, size hakaret etmeyen, kötü bir şey yazmayan, yalnızca düzgünce eleştiren üyelere dahi ağzınıza geleni saymışsınız.

Evet erkek üyelik değilsiniz bunu teyit ettirdiniz ama yönetimle irtibata geçmiş olmanız kurallardan muaf olmanız anlamına gelmiyor, her üye site kurallarına uymak zorundadır, uymayanlara gereken yapılır.

BDV dışındaki konuları çok çok ekstrem bir durum olmadıkça kapattığım nadirdir ama bu konu haddini de hududunu da aşmış, ayıptır bir de kadın olacaksınız.
Sıcak çarpması yaşıyorsanız gidip hepiniz yüzünüze bir su çarpın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X