Bence de sizi seviyor. 14.5 yil dile kolay. Taş olsa çatlar. Size olan askindan buhrana girip yapmistir her seyi. Su an hatirlamiyor bile olabilir.Başına gelmesin inşallah.. Benim hatam olup 14.5 sene inandım yüzünden enazından dr a gitseydim bu olmazdı Hangi adam dünyada bu kadar bekler bence hiç.. Tabiki aldatılmak cok kötü ama vicdanen kızamıyorum, düzelse ilişkimiz sonrasında aldatsa değil kızmak dünyayı basına yıkarım Anlatabildim umarım Sanada eşinle mutlu evlilik diliyorum
Senin eşin öylemi yaptı anlamadım ki hem sana g... cıkan ne anlamadım kiBoşver hiç yorma kendini anlatamıyoruz arkadaşa . O aldatılmaktan gayet memnun . Zannediyo ki eşiyle arası düzelince adam başka kadınlara gitmicek. Adam alışmış bi kere napsın karısını ama anlayana
Sende öylemi oldu?Bence de sizi seviyor. 14.5 yil dile kolay. Taş olsa çatlar. Size olan askindan buhrana girip yapmistir her seyi. Su an hatirlamiyor bile olabilir.
Aksama bir kirmizi gecelikle bu iş çözülür
Beyine sor bide bakem o çok memnun kadinlarin yontemi neymis? Ondan alirsin en iyi cevabiSende öylemi oldu?
Böyle isteksiz bir kadınla 14.5 yıl evliyken üçlü orgazm (?) falan yaptıracak tecrübeyi de nerede çözdüyse...Beyine sor bide bakem o çok memnun kadinlarin yontemi neymis? Ondan alirsin en iyi cevabi
Sen iyi biliyorsun sanrım yoksa aldattığı kadın sen misin?Beyine sor bide bakem o çok memnun kadinlarin yontemi neymis? Ondan alirsin en iyi cevabi
Yoksa sen misin aldattığı kadın öyleyse bırak kocamın peşini!!!Böyle isteksiz bir kadınla 14.5 yıl evliyken üçlü orgazm (?) falan yaptıracak tecrübeyi de nerede çözdüyse...
Napiyim kiz ben senin hastalikli kocaniSen iyi biliyorsun sanrım yoksa aldattığı kadın sen misin?
MuammaBöyle isteksiz bir kadınla 14.5 yıl evliyken üçlü orgazm (?) falan yaptıracak tecrübeyi de nerede çözdüyse...
Hastalıklı oldugunu nerden bildin doğum lekesini de vs de mi biliyorsunNapiyim kiz ben senin hastalikli kocani
Iyice seviyesizlestinHastalıklı oldugunu nerden bildin doğum lekesini de vs de mi biliyorsun
Valla onu bunu bilmem de sen acil psikiyatriste koşHastalıklı oldugunu nerden bildin doğum lekesini de vs de mi biliyorsun
Evet benim.Yoksa sen misin aldattığı kadın öyleyse bırak kocamın peşini!!!
Bastan beri seni savunmaya çalıştık ama sanırım adama hak vermek lazımSenin eşin öylemi yaptı anlamadım ki hem sana g... cıkan ne anlamadım ki
Çok korktum ya titriyorumEvet benim.
Kocan öyle seks gurusu gibi ilan vermeyi bıraksın bence.
Görende sanacak doğduğundan beri aktif cinsel hayatı var.
Bana bulaşma mahalle karısı gibi gireriz burada birbirimize.
Savunmuş halin bumu kocama hak verdiğine göre sıradaki sen mi olacaksın yoksa???Bastan beri seni savunmaya çalıştık ama sanırım adama hak vermek lazım((
Acaba kocan kimleri titretiyodur?Çok korktum ya titriyorum
Aldatilmanin acisini burdan cikaracagina git kocanin yakasina yapisSavunmuş halin bumu kocama hak verdiğine göre sıradaki sen mi olacaksın yoksa???
Seni mi yoksa? Nasıl peki? Öyleyse bırak kocamın peşini bakAcaba kocan kimleri titretiyodur?
Bunun düşüncesi daha korkunç