Konu bu kvler benzer. Okuyun mutlaka.Kv 65 yaşında, gayet sağlıklı, eli ayağı tutan, benim evde yemek ve temizlik yapmak için tutuşan ama biz evine gittiğimizde önümüze bir tabak yemek koymayan, yüzümüze melek, arkamızdan şeytan olan, eşe yapmadığı naz kalmayan, benden nefret eden ama benimle kalmak isteyen, defalarca istemediğimi belirttiğim halde oğlumun evi değil mi, gelir kalırım diyen bir manyak. Kk tarihinde böyle bir kv var mı bilmiyorum kovula kovula oturan, oğluna çok aşktı derecede güveniyor ve beni hiçe sayıyor. Tam bir arsız. Davayı açmadım daha ama hazırım her şeye. Bayram bitsin diye bekliyorum.
İnanın benim içimde de verdiğiniz cevaptaki gibi kendime kızmak coskusu var. Sadece babasının olmayışına çok ğzüldüğü için vicdan yapıyorum. Yoksa bende biliyorum bu hayata bir kez geliyorum beni bu denli yok sayan insanlara fırsat vermek istememeyiGözünü aç, ne yapacaksan ona göre yap. Kıyamıyorum dediğin adam seni hiç düşünmüyor. Sana sormuyor hanım annem su süre kalacak uygun mu diye! Konu mankeni olmuşsun. Ama senin kocacığın çok iyidir eminim.
İki kadına birşey sormayacaksin. O evin hanımı kim? Bu kadar uzun kalmasının doğru olmadığını ve istemedigini eşine söyleyeceksin. Yok çözülmezse direk yüzüne söyleyeceksin.
Dedim konuyu okuyun. Kvleriniz çok benzer.
İsterse gelsnler 1 yıl kalsınlar diyor. Tabii bizimkiler böyle bişey yapmayacağı için rahat rahat konuşuyorSen de kendi anneni cagir madem 3 ay sizde kalsin. Bakalim kocisin minnos minnos takilabilecek mi
Şöyle birininkinim cocuğuna bakma adı altında hafta içi onlarda full yatılı hafta sonu evine geçiyor aynı memleketteler. Diğeride başka şehirde orda 2 ay kalıp bize geçti işte ama ikisininde cocuğu var bişekilde zaman geçirmiştir diyelim bende yok dut gibi birbirimize bakarak oturuyoruzDiğer çocuklarında da bu kadar uzun kalıyor mu? Eşiniz sizi pek önemsememiş maalesef, siz eşinizle aynı sohbette aynı duygusallıkta olursanız önemsemez de. Kendinizden mahrum bırakacaksınız duygusal olarak o zaman belki üzülür de konuşur annesiyle. Annesi de sizi dikkate almamış. Evde iş bile yapsa bir süre sonra gözünüze batması çok normal. İnsan başbaşa olmak ister sonuçta eşiyle. Acaba sizin anneniz gelip bu kadar kalsa eşiniz rahatsız olmaz mıydı? Eşiniz hangi dilden anlıyorsa o dilden rahatsızlığınızı anlatmanız lazım, başka çözümü yok. Siz git deseniz de eşiniz git demeden anlamaz kv
Ben bu dediklerinizin hepsini fazla fazla yaptım. Oğlum sabah okula giderken kv’yi uyandırırdım, her yeri döker kadının canını çıkarırdım. Eşle kavga ederdim, yüzüne bakmazdım kadını bezdiremedim. En son çok kötü azarlayıp ağlattım öyle gitti evden. Sizin kv diğer çocuklarında da kalıyormuş öyle olunca eş sesini çıkaramıyordur. Diğer çocuklarında daha fazla kalıyormuş hatta, çocuk bakıyormuş. Sizin yerinizde olsam bütün ev işini yaptırır, gün boyu da bir iş uydurup dışarıda gezerdim. Eskiden kv geldiğinde öyle yapardım, havuza, Almanca kursuna falan yazılmıştım hatta. Benimki gibi temelli kalmaya gelse o zaman çıldırın derdim :)Rahat ettirmeyeceksiniz. Safa yatacaksınız, iyi niyetli gibi görünüp dürteceksiniz sürekli şunu yap bunu yap diye. Uyurken çok ses çıkaracaksınız. Yemeğine kıl tüy ekeceksiniz. Yani bile isteye kötü niyetle kalıp, oğlunun gözünde de melek olan kadına konuşsanız, rahatsızsızlığınızı belli edip surat assanız ters tepet daha da kalır. Eşinize söyleseniz (eşiniz annem melek kafasındaysa) anne mağdur siz kötü olursunuz. Cevabı rahat ettirmeyeceksiniz. Politik olmak gerekiyor bazı sorunları çözmek için.
kadın gelmiş belliki canı sıkılıyor tek başına,kendine arkadaş aramış yazık bide bu açidan düşünün kendinizi onun yerine koyun cidden yalnızlık çok zor birsey,ha benim öz annem geliyor 2 hafta sonra gözüme batmaya başlıyor sanki evimde bir düzen var ve ben dışında kalıyormuşum gibi hissediyorum ama bişey diyemiyorum,belliki canı sıkılmış gelmiş diyorum bide hereşeye karışır kolay bir kadında degildir inanın,zor bir durum zaten ama idare etmek lazım,gelecek gidecek kalacak çokta yapacak bişey yok,bide sizde çok kalıyorsa en çok sizde rahat ediyordur ondan kalıyordur yani siz farkında değilsiniz belki ama muhtemelen sizi sevdigi için uzun sure kalıyordur diğerlerinde rahat edemiyordur3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum
Cidden benzermiş benimkide daha genç 56 yaşında aynı tip. Ne anlayacaklar yuva dağıtınca alsın tepe tepe kullansınKonu bu kvler benzer. Okuyun mutlaka.
Sen iki hafta sonra kendi annenin gözüne batmasından bahsediyorsun benimkinin en az 2 ay kalası var insaf diyorumkadın gelmiş belliki canı sıkılıyor tek başına,kendine arkadaş aramış yazık bide bu açidan düşünün kendinizi onun yerine koyun cidden yalnızlık çok zor birsey,ha benim öz annem geliyor 2 hafta sonra gözüme batmaya başlıyor sanki evimde bir düzen var ve ben dışında kalıyormuşum gibi hissediyorum ama bişey diyemiyorum,belliki canı sıkılmış gelmiş diyorum bide hereşeye karışır kolay bir kadında degildir inanın,zor bir durum zaten ama idare etmek lazım,gelecek gidecek kalacak çokta yapacak bişey yok,bide sizde çok kalıyorsa en çok sizde rahat ediyordur ondan kalıyordur yani siz farkında değilsiniz belki ama muhtemelen sizi sevdigi için uzun sure kalıyordur diğerlerinde rahat edemiyordur
Bayram tatilide evi ona bırakıp ailemin yanına gideyim diyorum belki eşim anlar o anlamazdan gelsedeBen bu dediklerinizin hepsini fazla fazla yaptım. Oğlum sabah okula giderken kv’yi uyandırırdım, her yeri döker kadının canını çıkarırdım. Eşle kavga ederdim, yüzüne bakmazdım kadını bezdiremedim. En son çok kötü azarlayıp ağlattım öyle gitti evden. Sizin kv diğer çocuklarında da kalıyormuş öyle olunca eş sesini çıkaramıyordur. Diğer çocuklarında daha fazla kalıyormuş hatta, çocuk bakıyormuş. Sizin yerinizde olsam bütün ev işini yaptırır, gün boyu da bir iş uydurup dışarıda gezerdim. Eskiden kv geldiğinde öyle yapardım, havuza, Almanca kursuna falan yazılmıştım hatta. Benimki gibi temelli kalmaya gelse o zaman çıldırın derdim :)
Ki tek değil ya kendi memlekentide bisürü kardeşi oğlu komşuları var yaaaa. Ben gurbetteyim aileden uzak bir şehirde bunları haketmiyorumkadın gelmiş belliki canı sıkılıyor tek başına,kendine arkadaş aramış yazık bide bu açidan düşünün kendinizi onun yerine koyun cidden yalnızlık çok zor birsey,ha benim öz annem geliyor 2 hafta sonra gözüme batmaya başlıyor sanki evimde bir düzen var ve ben dışında kalıyormuşum gibi hissediyorum ama bişey diyemiyorum,belliki canı sıkılmış gelmiş diyorum bide hereşeye karışır kolay bir kadında degildir inanın,zor bir durum zaten ama idare etmek lazım,gelecek gidecek kalacak çokta yapacak bişey yok,bide sizde çok kalıyorsa en çok sizde rahat ediyordur ondan kalıyordur yani siz farkında değilsiniz belki ama muhtemelen sizi sevdigi için uzun sure kalıyordur diğerlerinde rahat edemiyordur
Benim de dedem genç yaşta vefat etmişti babannem bize gelir kalırdı ama gelmeden önce 1 ay kalicam derdi ve 1 ayı bir gün geçmezdi çok güzel zamanlarımız olmuştu. Ama sorun şu ki sizinki biraz sık ve zamansız geliyor. Kv de olsa o eşiniz için gorustugunuz biri ve bu sorunu eşiniz çözmeli. Eşinize söyleyip bir çözüm bulmalı bence çünkü kvnizi eşiniz olmasa tanimazdiniz bile o olduğu için taniyorsunuz3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?