Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani o böyle anlamamazlığa umursamazlığa vurdukça senin sabrın da taşacak, meseleyi çözebilmek için tavırlarının gittikçe dozajı artacak. Laftan anlamayan insan zor diyorum.Nasıl yanii
O zaman sizin işiniz yaş ne diyeyim ,bilemedim .Eşim annesine düşkün demez. Şöyleki diğerlerinde de kalıyor ben nasıl öyle yaparım der.kendini hayrsız ilan eder
Eşinizde bu durumdan memnun değildir. O da sizinle yalnız kalmak istiyodur. Bi kadın olarak anname asla ne zaman gidiceksin diyemem. O da diyemez. Ama eşinizin kız kardeşi ablası vs varsa ona tatlı tatlı anlatabilirsiniz. Kardeşimin eşi böyle bi durum da olsa anneme söylerim yani anne rahat edemezler . Kadın kadının halinden anlar misali. Tabi görümceyle de aranız iyiyse durumu daha çıkmaza sokmazsa.3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum
Çok zor bir durum. Umarım bu sınavınızı ıyı bır sekılde gecersınız. Kocanızla konuştunuz mu.?Onun tepkısı ne oldu3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum
Maalesef öyle bi seceneğim yok hepsi erkek.diğer gelinleride onun tabirine göre kalmasından cok memnunlar suan sanki bir ben cıkıntılık yapıyor gibiyim nazarındaEşinizde bu durumdan memnun değildir. O da sizinle yalnız kalmak istiyodur. Bi kadın olarak anname asla ne zaman gidiceksin diyemem. O da diyemez. Ama eşinizin kız kardeşi ablası vs varsa ona tatlı tatlı anlatabilirsiniz. Kardeşimin eşi böyle bi durum da olsa anneme söylerim yani anne rahat edemezler . Kadın kadının halinden anlar misali. Tabi görümceyle de aranız iyiyse durumu daha çıkmaza sokmazsa.
Konuştuk anlıyorum aşkım seni dedi okadarÇok zor bir durum. Umarım bu sınavınızı ıyı bır sekılde gecersınız. Kocanızla konuştunuz mu.?Onun tepkısı ne oldu
Öteki gelin çok memnuda değildir size öyle diyordur yarışın diye. Dua edin bolca bi rüya müya bi şey görsünde gitsin. Allah gönlüne göre versin. Kocanızla baş başa bir ömür inşallahhh çoluk çocuğunuzla tabiMaalesef öyle bi seceneğim yok hepsi erkek.diğer gelinleride onun tabirine göre kalmasından cok memnunlar suan sanki bir ben cıkıntılık yapıyor gibiyim nazarında
Evet kesinlikle katılıyorum. Sanırım yapabileceğim herşeyi yapmışım burdaki herkeste başka bir seceneğim olmadığı kanısındaYani o böyle anlamamazlığa umursamazlığa vurdukça senin sabrın da taşacak, meseleyi çözebilmek için tavırlarının gittikçe dozajı artacak. Laftan anlamayan insan zor diyorum.
Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş inşallah Allah razı olsun güzel dileğiniz içinÖteki gelin çok memnuda değildir size öyle diyordur yarışın diye. Dua edin bolca bi rüya müya bi şey görsünde gitsin. Allah gönlüne göre versin. Kocanızla baş başa bir ömür inşallahhh çoluk çocuğunuzla tabi
Bayram yaklaşıyor bayrama bir iki gün kala evine gider diye düşünüyorum. Tahminime göre sizin istemediğinizi anlamış ama anlamazlıktan gelmiş umurunda değil açıkçası... Bekar bir kv şu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri maalesef bunu en iyi bilenlerdenim Dediğim gibi bence bayrama gidecektir az kaldı sabredin biraz daha.3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum
Sizden de olsun inşallahMüslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş inşallah Allah razı olsun güzel dileğiniz için
Ayrı evi zaten var ilginç oln işini gücünüde kendi yapıyor kimseye ihtiyacı yok. Bide benim eşimin bu duruma engel olmuyor ama çabasını görüyorum ramazanım en başından beri sahuru hep kendi hazırlıyor annesinin yatağını fln açıyor. Böylede görünce kıyamıyorum ona sevgimden kızamıyorum kendi kendimi yiyorum. Ama haklısınız kendimi o yokmuş gibi rutinlerime devam ettirmem lazımNe yaparsanız yapın suçlu olacaksınız, o yüzden istediğiniz şekilde yaşamaktan vazgeçmeyin. Bir kere aman uzulmesin diye didindiginiz eşiniz sizi yok saymis ne düşündüğünüzü önemsememis asıl suçlu o. Tüm kardesler madem o kdr meraklı tutsunlar bir ev 3 ay 3 ay kalsınlar yanında yemek mi yapılacak temizlik mi yapılacak uğraşsinlar. Eminim aynı kıymetli evlat annesine evde 1 bardak su vermemiş karısına bir teşekkür etmemiştir.
Yada tüm işi gücü kadına yikacaksiniz hiç umursamayacaksıniz hiç bir programı ertelemeyeceksiniz
Neden erteliyorsunuz misafir dediğin 3 gündür sonrası ev halkı olur. Otursun oğlu ile siz kendinizi engellemeyin.
sizin gibi düşünüyordum akşam açıkca sordum anne bayrama mı gidiyorsun bi planım vardı eşimle dedim diye yoo kalcam daha siz gidin dediBayram yaklaşıyor bayrama bir iki gün kala evine gider diye düşünüyorum. Tahminime göre sizin istemediğinizi anlamış ama anlamazlıktan gelmiş umurunda değil açıkçası... Bekar bir kv şu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri maalesef bunu en iyi bilenlerdenim Dediğim gibi bence bayrama gidecektir az kaldı sabredin biraz daha.
Bugün söyledim gibi oralı olmadı beni azarlar gibi konuştuEsinizle konusmaniza gerek yok, kadina bu kadar uzun misafirlikten hoslanmadiginizi net bir sekilde yüzüne bakarak büyük harflerle söyleyeceksiniz.
Nasil tahammül ediyorsunuz bu kadar uzun ya, kovardim sanirim
Gözünü aç, ne yapacaksan ona göre yap. Kıyamıyorum dediğin adam seni hiç düşünmüyor. Sana sormuyor hanım annem su süre kalacak uygun mu diye! Konu mankeni olmuşsun. Ama senin kocacığın çok iyidir eminim.Böylede görünce kıyamıyorum ona sevgimden kızamıyorum kendi kendimi yiyorum. Ama haklısınız kendimi o yokmuş gibi rutinlerime devam ettirmem lazım
sizin gibi düşünüyordum akşam açıkca sordum anne bayrama mı gidiyorsun bi planım vardı eşimle dedim diye yoo kalcam daha siz gidin dedi
Ayrı evi zaten var ilginç oln işini gücünüde kendi yapıyor kimseye ihtiyacı yok. Bide benim eşimin bu duruma engel olmuyor ama çabasını görüyorum ramazanım en başından beri sahuru hep kendi hazırlıyor annesinin yatağını fln açıyor. Böylede görünce kıyamıyorum ona sevgimden kızamıyorum kendi kendimi yiyorum. Ama haklısınız kendimi o yokmuş gibi rutinlerime devam ettirmem lazım
sizin gibi düşünüyordum akşam açıkca sordum anne bayrama mı gidiyorsun bi planım vardı eşimle dedim diye yoo kalcam daha siz gidin
Aaa şaka gibi evde siz yokken bile kalmayı düşünmesi İmkanınız varsa bayramda birkaç gün bir yerlere gidin eşinizle, ne kadar bunaldığınızı tahmin edebiliyorum tatile gidemiyorsanız da siz ailenize gidin bence, bu kadar fazla kaynanaya maruz kalmak psikolojik açıdan çok zararlıAyrı evi zaten var ilginç oln işini gücünüde kendi yapıyor kimseye ihtiyacı yok. Bide benim eşimin bu duruma engel olmuyor ama çabasını görüyorum ramazanım en başından beri sahuru hep kendi hazırlıyor annesinin yatağını fln açıyor. Böylede görünce kıyamıyorum ona sevgimden kızamıyorum kendi kendimi yiyorum. Ama haklısınız kendimi o yokmuş gibi rutinlerime devam ettirmem lazım
sizin gibi düşünüyordum akşam açıkca sordum anne bayrama mı gidiyorsun bi planım vardı eşimle dedim diye yoo kalcam daha siz gidin dedi