Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olun

Şöyle evlendiğimizde işte 4 ay kaldı geçen sene hiç gelemedi çünkü çok uzağa tayinimiz cıktı bu yıl geldi ama yazın biz gittik. Ki gelsin ama keşke babanneniz gibi geleceği ve gideceği belli olsa böyle strese girmezdim. Beşm stresimi göre göre dün bana dediki ne bileyim ne zaman gideceğimi bayramdan sonrada daha kalırım uzak yer dedi ve bu beni delirtti

Şöyle deyim evlendiğimiz ilk sıralar işte 4 ay kaldı sonra uzak yere tayinimiz cıktı bi yıl gelemedi biz gittik tatillerde. Geçtiğimiz ay 26sında geldi işte keşke bir ay olduğunu bilsem yine dertlenmem sayılı gün çabuk geçer. Dün sorduğumda beni azarlar gibi bayramdan sonra ne zaman giderim bilmem ne bileyim dedi 1 ay daha kalırım belki daha da fazla kalırıma getirdi.

Sen iki hafta sonra kendi annenin gözüne batmasından bahsediyorsun benimkinin en az 2 ay kalası var insaf diyorum

Ki tek değil ya kendi memlekentide bisürü kardeşi oğlu komşuları var yaaaa. Ben gurbetteyim aileden uzak bir şehirde bunları haketmiyorum
anlıyorum ben sizi zaten haklısınız diyorum ama yasça büyük bir insana heleki eşinizin annesiyse git denilmez,başkasında kal denilmez,yok işte saygısız davranayım,huzursuzluk çıkartayım,eşimi darlayayım alınsın gitsin diyebilen bir insan değilsiniz belli vicdani yonunüz güçlüki buraya konu açmışsınız,belki bidahakine az kalır ama sonuçta şuan için yapabileceğiniz birsey yoksa kendinizi darlamayın gelmiş kalıyor,sonuçta ev sizin eviniz misafir gelmiş gidecek nasılsa deyip kendinizi yatıştırın rutininizi değiştirmeyin o kalsın orda siz istediginizi yine yapın,gidecek nasılsa...

Dediğinizi yapıyorum içime ferahlık verecek herşeyi yapıyorum gidicek nasılsa fln diyerek ama sonra bişey oluyor ve olmuyor diyorum çğnkü biliyorum bana aldırış etmeyen kayınvalidem her geldiğinde aynı şeyi yapıcak emin oldum dün bana terso cıkınca ve engel olamadığım suratıma katlanarak istikrarla daha kalacam demesiyle emin oldum. Herzaman aynışeylerş yaşmak istemediğim için çözüm arıyorum

ben çözümün olduğunu düşünmüyorum çünkü eşiniz bunu bir problem olarak görmüyor doğal olarak ortada bir çözüm de yok. bence normal rutininize devam edin çok takmamaya çalışın başka türlü adamı boşamaktan başka çare yok yani annesi sonuçta atamaz kadını

Ben şunu anlamıyorum 3 yıllık evlisiniz ve zaten evlendiğinizde başlamış bu kalmalar. 3 yıl boyunca sesiniz çıkmamış, kabullenmişsiniz. Onca yıl nasıl katlandınız o zaman eşinizle bu durumu konuşmalıydınız. Katlandınız madem alışın. Birde çocuk yaparsınız ondan sonra '' ben boşanacağım kayınvalidem evden gitmiyor '' dersiniz. Siz bence çocuğu uzun bi süre erteleyin.

İnsanın kendi evi varken başkasının yanında bir ay kalmak nedir, aklım almıyor. Ben annemlerde bir gece zor kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…