• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olun

Benim de dedem genç yaşta vefat etmişti babannem bize gelir kalırdı ama gelmeden önce 1 ay kalicam derdi ve 1 ayı bir gün geçmezdi çok güzel zamanlarımız olmuştu. Ama sorun şu ki sizinki biraz sık ve zamansız geliyor. Kv de olsa o eşiniz için gorustugunuz biri ve bu sorunu eşiniz çözmeli. Eşinize söyleyip bir çözüm bulmalı bence çünkü kvnizi eşiniz olmasa tanimazdiniz bile o olduğu için taniyorsunu
Benim de dedem genç yaşta vefat etmişti babannem bize gelir kalırdı ama gelmeden önce 1 ay kalicam derdi ve 1 ayı bir gün geçmezdi çok güzel zamanlarımız olmuştu. Ama sorun şu ki sizinki biraz sık ve zamansız geliyor. Kv de olsa o eşiniz için gorustugunuz biri ve bu sorunu eşiniz çözmeli. Eşinize söyleyip bir çözüm bulmalı bence çünkü kvnizi eşiniz olmasa tanimazdiniz bile o olduğu için taniyorsunuz
Şöyle evlendiğimizde işte 4 ay kaldı geçen sene hiç gelemedi çünkü çok uzağa tayinimiz cıktı bu yıl geldi ama yazın biz gittik. Ki gelsin ama keşke babanneniz gibi geleceği ve gideceği belli olsa böyle strese girmezdim. Beşm stresimi göre göre dün bana dediki ne bileyim ne zaman gideceğimi bayramdan sonrada daha kalırım uzak yer dedi ve bu beni delirtti

Benim de dedem genç yaşta vefat etmişti babannem bize gelir kalırdı ama gelmeden önce 1 ay kalicam derdi ve 1 ayı bir gün geçmezdi çok güzel zamanlarımız olmuştu. Ama sorun şu ki sizinki biraz sık ve zamansız geliyor. Kv de olsa o eşiniz için gorustugunuz biri ve bu sorunu eşiniz çözmeli. Eşinize söyleyip bir çözüm bulmalı bence çünkü kvnizi eşiniz olmasa tanimazdiniz bile o olduğu için taniyorsunuz
Şöyle deyim evlendiğimiz ilk sıralar işte 4 ay kaldı sonra uzak yere tayinimiz cıktı bi yıl gelemedi biz gittik tatillerde. Geçtiğimiz ay 26sında geldi işte keşke bir ay olduğunu bilsem yine dertlenmem sayılı gün çabuk geçer. Dün sorduğumda beni azarlar gibi bayramdan sonra ne zaman giderim bilmem ne bileyim dedi 1 ay daha kalırım belki daha da fazla kalırıma getirdi.

Sen iki hafta sonra kendi annenin gözüne batmasından bahsediyorsun benimkinin en az 2 ay kalası var insaf diyorum

Ki tek değil ya kendi memlekentide bisürü kardeşi oğlu komşuları var yaaaa. Ben gurbetteyim aileden uzak bir şehirde bunları haketmiyorum
anlıyorum ben sizi zaten haklısınız diyorum ama yasça büyük bir insana heleki eşinizin annesiyse git denilmez,başkasında kal denilmez,yok işte saygısız davranayım,huzursuzluk çıkartayım,eşimi darlayayım alınsın gitsin diyebilen bir insan değilsiniz belli vicdani yonunüz güçlüki buraya konu açmışsınız,belki bidahakine az kalır ama sonuçta şuan için yapabileceğiniz birsey yoksa kendinizi darlamayın gelmiş kalıyor,sonuçta ev sizin eviniz misafir gelmiş gidecek nasılsa deyip kendinizi yatıştırın rutininizi değiştirmeyin o kalsın orda siz istediginizi yine yapın,gidecek nasılsa...

anlıyorum ben sizi zaten haklısınız diyorum ama yasça büyük bir insana heleki eşinizin annesiyse git denilmez,başkasında kal denilmez,yok işte saygısız davranayım,huzursuzluk çıkartayım,eşimi darlayayım alınsın gitsin diyebilen bir insan değilsiniz belli vicdani yonunüz güçlüki buraya konu açmışsınız,belki bidahakine az kalır ama sonuçta şuan için yapabileceğiniz birsey yoksa kendinizi darlamayın gelmiş kalıyor,sonuçta ev sizin eviniz misafir gelmiş gidecek nasılsa deyip kendinizi yatıştırın rutininizi değiştirmeyin o kalsın orda siz istediginizi yine yapın,gidecek nasılsa...
Dediğinizi yapıyorum içime ferahlık verecek herşeyi yapıyorum gidicek nasılsa fln diyerek ama sonra bişey oluyor ve olmuyor diyorum çğnkü biliyorum bana aldırış etmeyen kayınvalidem her geldiğinde aynı şeyi yapıcak emin oldum dün bana terso cıkınca ve engel olamadığım suratıma katlanarak istikrarla daha kalacam demesiyle emin oldum. Herzaman aynışeylerş yaşmak istemediğim için çözüm arıyorum:(

ben çözümün olduğunu düşünmüyorum çünkü eşiniz bunu bir problem olarak görmüyor doğal olarak ortada bir çözüm de yok. bence normal rutininize devam edin çok takmamaya çalışın başka türlü adamı boşamaktan başka çare yok yani annesi sonuçta atamaz kadını

3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum:KK43:
Ben şunu anlamıyorum 3 yıllık evlisiniz ve zaten evlendiğinizde başlamış bu kalmalar. 3 yıl boyunca sesiniz çıkmamış, kabullenmişsiniz. Onca yıl nasıl katlandınız o zaman eşinizle bu durumu konuşmalıydınız. Katlandınız madem alışın. Birde çocuk yaparsınız ondan sonra '' ben boşanacağım kayınvalidem evden gitmiyor '' dersiniz. Siz bence çocuğu uzun bi süre erteleyin.

Siz değil de eşiniz mi konuşsa acaba ? Anne biz genç insanlarız senden bağımsız ayrı hayatlarımız var . Gel kal elbette misafirimiz ol ama daha kısa zaman dilimlerinde olsun hem birbirimizi daha çok ozleriz . Anlayışla karsilamani umuyoruz vs vs . Şu an bunlar geldi aklıma . İşe yarayabilir belki .
İnsanın kendi evi varken başkasının yanında bir ay kalmak nedir, aklım almıyor. Ben annemlerde bir gece zor kalıyorum

Back