Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olun

Evlendirin en iyisi. Çözüm olur belki diyeceğim ama bu sefer kocasını da alıp gelebilir.

Eşinizde bu durumdan memnun değildir. O da sizinle yalnız kalmak istiyodur. Bi kadın olarak anname asla ne zaman gidiceksin diyemem. O da diyemez. Ama eşinizin kız kardeşi ablası vs varsa ona tatlı tatlı anlatabilirsiniz. Kardeşimin eşi böyle bi durum da olsa anneme söylerim yani anne rahat edemezler . Kadın kadının halinden anlar misali. Tabi görümceyle de aranız iyiyse durumu daha çıkmaza sokmazsa.

Çok zor bir durum. Umarım bu sınavınızı ıyı bır sekılde gecersınız. Kocanızla konuştunuz mu.?Onun tepkısı ne oldu

Maalesef öyle bi seceneğim yok hepsi erkek.diğer gelinleride onun tabirine göre kalmasından cok memnunlar suan sanki bir ben cıkıntılık yapıyor gibiyim nazarında

Maalesef öyle bi seceneğim yok hepsi erkek.diğer gelinleride onun tabirine göre kalmasından cok memnunlar suan sanki bir ben cıkıntılık yapıyor gibiyim nazarında
Öteki gelin çok memnuda değildir size öyle diyordur yarışın diye. Dua edin bolca bi rüya müya bi şey görsünde gitsin. Allah gönlüne göre versin. Kocanızla baş başa bir ömür inşallahhh çoluk çocuğunuzla tabi

Yani o böyle anlamamazlığa umursamazlığa vurdukça senin sabrın da taşacak, meseleyi çözebilmek için tavırlarının gittikçe dozajı artacak. Laftan anlamayan insan zor diyorum.
Evet kesinlikle katılıyorum. Sanırım yapabileceğim herşeyi yapmışım burdaki herkeste başka bir seceneğim olmadığı kanısında

Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş inşallah Allah razı olsun güzel dileğiniz için

Ne yaparsanız yapın suçlu olacaksınız, o yüzden istediğiniz şekilde yaşamaktan vazgeçmeyin. Bir kere aman uzulmesin diye didindiginiz eşiniz sizi yok saymis ne düşündüğünüzü önemsememis asıl suçlu o. Tüm kardesler madem o kdr meraklı tutsunlar bir ev 3 ay 3 ay kalsınlar yanında yemek mi yapılacak temizlik mi yapılacak uğraşsinlar. Eminim aynı kıymetli evlat annesine evde 1 bardak su vermemiş karısına bir teşekkür etmemiştir.
Yada tüm işi gücü kadına yikacaksiniz hiç umursamayacaksıniz hiç bir programı ertelemeyeceksiniz
Neden erteliyorsunuz misafir dediğin 3 gündür sonrası ev halkı olur. Otursun oğlu ile siz kendinizi engellemeyin.

Bayram yaklaşıyor bayrama bir iki gün kala evine gider diye düşünüyorum. Tahminime göre sizin istemediğinizi anlamış ama anlamazlıktan gelmiş umurunda değil açıkçası... Bekar bir kv şu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri maalesef bunu en iyi bilenlerdenim Dediğim gibi bence bayrama gidecektir az kaldı sabredin biraz daha.

Burda bir üye var. 1 aydır buna benzer bir konuyla uğraşıyor.Acin okuyun. Kaynanam ve ben konunun adı.
Artı kimse memnun değildir. Ucunuz de bu durum karşısında sessiz kaldığınız için kv öyle lanse ediyordur. Biriniz isyan bayrağını çekse diğer ikisi dökülür.

Esinizle konusmaniza gerek yok, kadina bu kadar uzun misafirlikten hoslanmadiginizi net bir sekilde yüzüne bakarak büyük harflerle söyleyeceksiniz.
Nasil tahammül ediyorsunuz bu kadar uzun ya, kovardim sanirim

Ayrı evi zaten var ilginç oln işini gücünüde kendi yapıyor kimseye ihtiyacı yok. Bide benim eşimin bu duruma engel olmuyor ama çabasını görüyorum ramazanım en başından beri sahuru hep kendi hazırlıyor annesinin yatağını fln açıyor. Böylede görünce kıyamıyorum ona sevgimden kızamıyorum kendi kendimi yiyorum. Ama haklısınız kendimi o yokmuş gibi rutinlerime devam ettirmem lazım
sizin gibi düşünüyordum akşam açıkca sordum anne bayrama mı gidiyorsun bi planım vardı eşimle dedim diye yoo kalcam daha siz gidin dedi

Esinizle konusmaniza gerek yok, kadina bu kadar uzun misafirlikten hoslanmadiginizi net bir sekilde yüzüne bakarak büyük harflerle söyleyeceksiniz.
Nasil tahammül ediyorsunuz bu kadar uzun ya, kovardim sanirim
Bugün söyledim gibi oralı olmadı beni azarlar gibi konuştu

Diğer çocuklarında da bu kadar uzun kalıyor mu? Eşiniz sizi pek önemsememiş maalesef, siz eşinizle aynı sohbette aynı duygusallıkta olursanız önemsemez de. Kendinizden mahrum bırakacaksınız duygusal olarak o zaman belki üzülür de konuşur annesiyle. Annesi de sizi dikkate almamış. Evde iş bile yapsa bir süre sonra gözünüze batması çok normal. İnsan başbaşa olmak ister sonuçta eşiyle. Acaba sizin anneniz gelip bu kadar kalsa eşiniz rahatsız olmaz mıydı? Eşiniz hangi dilden anlıyorsa o dilden rahatsızlığınızı anlatmanız lazım, başka çözümü yok. Siz git deseniz de eşiniz git demeden anlamaz kv

Gözünü aç, ne yapacaksan ona göre yap. Kıyamıyorum dediğin adam seni hiç düşünmüyor. Sana sormuyor hanım annem su süre kalacak uygun mu diye! Konu mankeni olmuşsun. Ama senin kocacığın çok iyidir eminim.
İki kadına birşey sormayacaksin. O evin hanımı kim? Bu kadar uzun kalmasının doğru olmadığını ve istemedigini eşine söyleyeceksin. Yok çözülmezse direk yüzüne söyleyeceksin.
Dedim konuyu okuyun. Kvleriniz çok benzer.

Aaa şaka gibi evde siz yokken bile kalmayı düşünmesi İmkanınız varsa bayramda birkaç gün bir yerlere gidin eşinizle, ne kadar bunaldığınızı tahmin edebiliyorum tatile gidemiyorsanız da siz ailenize gidin bence, bu kadar fazla kaynanaya maruz kalmak psikolojik açıdan çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…