Ne yapmalıyım acil

Pandasevenkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
7
3
1
sevgilimi çok seviyorum inanıyorum o da beni çok seviyo ya bi insanın gözlerinden anlaşılıyo zaten içi gülüyo be saatlerce oturup izleyebilcegim gözler elimi hiç bırakmasın dediğim kişi aramiz gayet iyi ama swarmda arkadaşlıktan çıkarmış neden dedim her gittiğim yeri bilmene gerek yok dedi sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Onu facebookta arkadaşlıktan çıkar ve "yaptığım her şeyi bilmene gerek yok" de! Ne demek istediğini anlayacaktır. Bazen çivi çiviyi söker. Senden saklayacak bir şeyleri varsa, hayatı seninle gerçekten paylaşacak olgunluğa sahip değil demektir. Bütün bunları anlayamıyorsa, şunu unutma, hayat böyle küçük düşünen insanlarla vakit öldürmek için çok kısa.. :) Kendini çok sev olur mu?

Ayy canım çok sağol ama facebook kullanmiyorum yanı diğer hesaplardan engelledim bende bakalım öyle diyon ama cidden yan yana çok mutluyuz da işte aman kanser eder bu işler ha

Ayy canım çok sağol ama facebook kullanmiyorum yanı diğer hesaplardan engelledim bende bakalım öyle diyon ama cidden yan yana çok mutluyuz da işte aman kanser eder bu işler ha
Yani o kadar mutluysanız, bu derin derin konuşularak çözülebilir canım. Alırsın karşına, kavga etmeden, onu yargılamak değil anlamak istediğini söyleyerek sebeplerini konuşun ve seni rahatlatmasını iste. Bu davranışının kafanda yarattığı soru işaretlerini sakince anlat. Amaaaaaaaaaaaaaaaa.. bu tatlılığa rağmen bi öfke nöbeti geçirirse, bil ki senden bi şey saklıyor demektir.

Aynen çok mantıklı çok sağol

Canım öncelikle yaptığı çok saçma, seni seviyorum benimle ol ama benim gezmeme tozmama karışma görme demek nedir Allah aşkına bu ne çocukluk! Senden ne bekliyorsa aynısını yapmalı , fedakarlık yapmalı tek taraflı olmaz, sen onu düşünüp incitmemeye çalışırken o yaptığı şeylerle bilmene gerek yok yok bilmem ne demesi bana saçma geldi

Evet çok haklisin bende ne yapcagimi şaşırdım ayrilsam bitirsem ayrı dert devam etse ayrı dert içimde şüphe var tabi aslında böyle bi şüphe ve güvensizlik varsa devam etmesi de çok doğru değil bence

Süphe ve güvensizlik varsa zaten eskisi gibi olmaz hicbir şey , temel taşları yerinden oynatmışsa sevgilin geri çok zor düzelir, sevgide olmazsa olmazlardan olan şeyleri gözardı ederek seviyorumla olmaz bu

Çok sağol canım hepimiz iyi yürekli insanlarla karşılaşalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…