Maşallah hem güzelce düşünüp hem annenizle mantıklı şekilde konuşmuşsunuz. Yerinizde olsam da aynı şeyleri söylerdim.
Madem imzanız olmadan çekemiyor, sizde bu irade varken anneniz dayanamasa bile para emniyette olur. Paranın çekme zamanı gelir de anneniz size baskı yaparsa kendi payınızı alın ve kenara çekilin derim.
Keşke anneniz rahat yaşayabileceği bir memlekette ev alsa maaşıyla da güzelce yese içse gezse kendine vakit ayırsa...
Henüz bebeğimi kucağıma almadım annenizin yerine koyamıyorum bile kendimi ne zor. Rabbim evladın da hayırlısını versin. İnşallah abiniz için de bir çıkış yolu vardır bu illetin sonu gelir de hepiniz rahatlarsınız. Zaten doğudasınız lütfen kendinizi çok üzüp yıpratmayın.
İnşallah çok teşekkür ederim. Doğudayım zaten zor şartlar altındayım küçücük şehir terörün göbeği. Buna rağmen burda o kadar güzel şeyler başardım ki. Bir grup kurdum gönüllğ grubu köy okullarını boyuyor onarıyor çocukları giydiriyoruz hayvanları besliyoruz engelli çocuklara palyaço olup eğlenceler düzenliyoruz. Doğaya karışıyorum kamp yapıyorum geziyorum fotoğraf çekiyorım. Beni kendi halime bırakıp uzak dursalar onladar mutluyum ki kendi kendime. En zor şartlarda bile böyle bi şehrin içinde bile cenneti oluşturdum kendime. Ama rahatlık vermiyolar. Bayrama birlikte gelceklermiş yanıma mesela şimdiden stresi sardı çünkü 2 saat bile tahammül edilemeyecek şeylere bir hafta tahammül etmek zorunda kalıcam. Saçma sapan konuşmalar tartışmalar kavga gürültü. Gereksiz muhabbetler boş konuşmalar vs vs düşündükçe stres basıyor istemiyorum gelmesinler ama annemde bi gıcık huy var istenmediğini anladığında daha çok inatlaşıyo inadına geliyo. Kolundan tutup da atacak halimiz yok mecbur çekiyorum o siniri stresi bıktım artık valla bilmiyorum nasıl kurtulcam bu negatif ortamdan