- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.866
- 298
ben hiç bigün ona ağlamadım.
asla beni ağlayan bi tip olarak tanımasın dedim. bişey istediysem söyledim ama hep red edildim.
ben özür dilemem. hatalı değilim olsam dilerdim.
iyiken gözüme batardı yaptıkları ama her seferinde ben bunun için huzursuz olmaya değmez diyerek içime attım hepsini. ama içine atmak doğru değilmiş patlama noktası böyle oldu.
Çok doğru davranmışsın, anlasın hatasını ama yine de hemen yumuşama bundan sonra kendini düşün. Bazı erkekler başkalarının yanında eşini küçük düşürmeye çalışıyor, babam da anneme yapardı bir misafir gelsin anneme aşağılayıcı şakalar yapardı, küçük düşürürdü. Kötü niyetinden değil ama başkalarını eğlendirmek için niye eşini küçük düşürüyorsun ki.evet bende öyle yapıyorum. dün akşamda dahil pazar günü düğünden geldik ben duş aldım yatağa geçtim uyudum. tabi bu ekmek almış haaa ben sanki bide sana yemek yapıcam ha ne oldu düğün dernek bitti evdeki hizmetçi defne geldi öylemi yapmadım.
gece baktım gelmiş yatağa bana sarılmış yatıyo.
hiç tepki göstermedim ertesi gün hemen başka odada yatmaya başladım.
dün akşam gittim eve tam bilgisayarın başına oturdum geldi lavaboya girdi ben kapattım bilgisayarı geçtim diğer odaya kapımıda kilitledim uyudum bi daha da çıkmadım.
ne kendim yiyorum ne ona yapıyorum zaten dolapta bişey yok yemeye bakalım ne zaman almak aklına gelecek ben almıyorum.
ha yaşadıklarından ders alsa bile o kalabalığı benim o rezilliğimi o küçük duruma düşmemi nasıl telafi edecek.
Durumunuza çok üzüldüm.. gerçketen çok sabıısınız, ben 2 ay sonra nişanlanıcam hiç ama hiç bir fikrim yok ilerde nasıl olur evlilik, ve yazılanları okuyunca ürktüm:18:
ben çok sabırsızım, susamam, sinirlenince kendime hakim olamıyorum yakıyorum gemileri, doğru değil tabiiki ama yazdıkalrınızı okuyunca sabrınıza pes dedim...
aldatma gibi birşey yoktur bence kendinizi üzmeyin tecrübesizim ama içgüdüsel yaklaşıyorum sizi kıskanıyor mu? merak ettim, yani aranız iyiyken evdeki tavırları nasıl sevgisini falan çok belli eder mi? yoksa hep asabi ve bencil mi davranır? lütfen kendinizi üzmeyin tavsiye vermek gibi olmasın ama sizi kaybetmeye başladığını gösterin.. tavrınızı koyun gururunuzu ezmesine izin vermeyin bu kez susmayın.
bende evliyim ağustosta 3. senemize giricez nasipse..
kendimle karşılaştırdımda evliliğinizi felan bi an Allaha bin kez şükür ettim...
sizin eşinizle ilgili söylediklerinizin tam aksi olan bir evliliğim var....
Bu son olaydan sonra eşin gün içinde işteyken seni sık sık arıyor mu peki?
Benim eşim de öyle aramaz, özledim falan demez. Genellikle gün içinde bir kez arar bazen aramaz, bazen ben ararım, tabi bir şey sorulcaksa birden fazla araşırız. Eğer tartışmışsak suçunu biliyorsa gün içinde 3-4 kez napıyorsun diye sebepsiz arar, gereksiz bir ilgi hissederim. Demek istediğim, normalde aramıyorsa bir sebep yokken, bu olaydan sonra arıyorsa hatasını anlamış ilgilenmeye çalışıyordur.Bu son olaydan sonra mı?
evleneli 2. yılımız bitiyor. eşim beni gün içinde aramaz sadece bişey soracaksa bi yere gideceksek yada bi misafir gelecekse haber vermek için arar.
nasılsın? seni özledim? bilmem ne bunular için aramaz.
Bu son olaydan sonra mı?
evleneli 2. yılımız bitiyor. eşim beni gün içinde aramaz sadece bişey soracaksa bi yere gideceksek yada bi misafir gelecekse haber vermek için arar.
nasılsın? seni özledim? bilmem ne bunular için aramaz.
anneme cumartesi gidicem. ama kalsam mı geri dönsem mi bilmiyorum.
canım ailenin tepkisi nasıl olur istersen bütün detaylarıyla anlatma. sonuçta hiç bir anne evladını üzene tepkisiz kalamaz eşine kin duymasın. bence boşanmayı gerektiricek bir durum yok ama senin bu adamı yeniden eğitmen gerekicek. kişiliğini koy ortaya, sesini çıkar, kendi kararlarınla yaşa biraz. inan bu kadar yüz verip tepene çıkarırsan çok az erkek kıymetini bilir. bizde bu kadar alttan alsak bizimkilerde böyle olurdu belki. sen ses çıkarmadıkça kendini birşey sanmaya başlamış. sana saygı duyması gerektiğini hatırlat. ama baktın olmuyor tepkilerine göre bir karar verirsin. o zamana kadar ailene herşeyi yansıtma. belki herşey düzelir sen affedersin ama annen unutmaz seni üzdüğünü.
Elossa Sakın beni yanlış anlama kimsenin mutluluğunu kıskanmıyorum.merhaba
yazdıklarınızı baştan sona okudum ve çok üzüldüm içinde bulunduğunuz duruma...
bende evliyim ağustosta 3. senemize giricez nasipse..
kendimle karşılaştırdımda evliliğinizi felan bi an Allaha bin kez şükür ettim...
sizin eşinizle ilgili söylediklerinizin tam aksi olan bir evliliğim var..bizimde 8 yıl oldu tanışıklığımız nişanımız düğünümüz toplamda..
ayrılmak inanın o kadar kolayki iyi gitmeyen bir evlilikte...ama sıonrasıda çok önemli...kendinize güveniyorsanız madden manen bence uzatmayın derim..daha çok gençsiniz anladığım kadarıyla bunu kendinize yapmaya hakkınız yok..benim nacizane fikrim bu.
ama tekrar yineliyorum umarım kafasına dank ederde pişman olur bu yaptıklarına..Allah sabır versin size..
Benim eşim de öyle aramaz, özledim falan demez. Genellikle gün içinde bir kez arar bazen aramaz, bazen ben ararım, tabi bir şey sorulcaksa birden fazla araşırız. Eğer tartışmışsak suçunu biliyorsa gün içinde 3-4 kez napıyorsun diye sebepsiz arar, gereksiz bir ilgi hissederim. Demek istediğim, normalde aramıyorsa bir sebep yokken, bu olaydan sonra arıyorsa hatasını anlamış ilgilenmeye çalışıyordur.
anlattıklarınızdan evli bir çift değil de, kendi halinde takılan ev arkadaşı gibi sürdürmüşsünüz bu evliliği.
ve herşeyi içinize atmışsınız..tüm yükü üstlenmişsiniz.
ve sorunlar birike birike yanardağ misali sizi sessiz sessiz patlama noktasına getirmiş.
düğündü kıyafetti bunlar da tuzu biberi olmuş.
Bence evlilikte iki kişi birbirlerine sevgisini saygısını göstermiyorsa, ik yabancı gibi yaşıyorsa temelde problemler var demektir.
Eşinizi alın karşısınıza ve bugüne kadar içine attıklarınızı burada paylaştıklarınızı dökün.
eşiniz, sizin aslında herşeyin farkında olduğunuzu anlasın.
Açık açık sorun size olan sevgisinin tükenip tükenmediğini...
Bilmiyorum ama sizin sorununuz kıyafetten çok detaylarda saklı.
Allah yardımcınız olsun.
Sudefnecim canım benim;
çok kırmış eşin seni, hatta kendisini küçük düşürmüş bence.
İyiki düğüne gitmişsin, çünkü sen kayınvaliden ve ailen için oradaydın.
Bu kadar yüz verme kayınvaliden doğru söylemiş yapma işlerini çok ayıp ya! Ne yani sana eğer
hissetdirmişse senin yanında olmak istemediğini onda bir sorun var demektir.
Eğer konuşup halledemiyoersanız, aile büyüklerinden senin tarafından yardım alsan
eşinle konuşsa hissettiklerini anlatsa olamz mı?
Bazı arkadaşlar bence başka sorunu var demişşler, ama bana göre sorun kendisi kompleksli.
Allah sabır versin, kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?