Asla ama asla kendini suçlama arkadaşım, adam karaktersizmiş zaten seninle alakalı değil bu yaşananlar. Kendinde artık hata arama kendini yemişsin bunca zaman biraz bencil ol. Fevri hareket etme, evet birikmiş içinde çığ olmuş yaşadıkların ama şu anda vereceğin karar fevri alınmış bir karar olacak. Biz kaç gün o yokmuş hiç hayatında olmamış gibi düşünmeye çalış. İyice ölç tart çekil odana kendin pişir kendin ye, kendi işini gör. O nasıl sen yokmuşsun gibi davranıyorsa sende öyle davran evde olduğunu bile düşünmemeye çalış. Erkenden çekil odana evet küs... İyice kendini dinledikten sonrada kararını ver. Bu süreçte senin için bir şey yapmazsa zaten seni hiç hak etmemiş yaşadıklarından ders almamış demektir, sende boşver.
evet bende öyle yapıyorum. dün akşamda dahil pazar günü düğünden geldik ben duş aldım yatağa geçtim uyudum. tabi bu ekmek almış haaa ben sanki bide sana yemek yapıcam ha ne oldu düğün dernek bitti evdeki hizmetçi defne geldi öylemi yapmadım.
gece baktım gelmiş yatağa bana sarılmış yatıyo.
hiç tepki göstermedim ertesi gün hemen başka odada yatmaya başladım.
dün akşam gittim eve tam bilgisayarın başına oturdum geldi lavaboya girdi ben kapattım bilgisayarı geçtim diğer odaya kapımıda kilitledim uyudum bi daha da çıkmadım.
ne kendim yiyorum ne ona yapıyorum zaten dolapta bişey yok yemeye bakalım ne zaman almak aklına gelecek ben almıyorum.
ha yaşadıklarından ders alsa bile o kalabalığı benim o rezilliğimi o küçük duruma düşmemi nasıl telafi edecek.