Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben burdan çok okurdum.
1-eşim düzelmeyecek. çünkü eşşeğe altın semer vursanda eşşek :) kısasa kısas oldu bu ilahi güldürdün beni.
2-ben kalıp bu şekilde hayata daha fazla boyun eğmeyeceğim.
3-istediğimi sormuşsun evet ben kopmasını istiyorum.onun hayatından çıkmak önüme bakmak.
yine takdir edilemek övülmek arkadaşlarımla deli gibi gülmek istiyorum.
ben kahkahyal gülmeyeli okadar çok oldu ki.
ben bi kahvaltılar hazırlardım misafir gelince herkes parmaklarını yerdi.
kadın olarak beğenilmek yüreğinin okşanması saçının okşanması nasıldır inanın unuttum.
1-eşim düzelmeyecek. çünkü eşşeğe altın semer vursanda eşşek :) kısasa kısas oldu bu ilahi güldürdün beni.
3-istediğimi sormuşsun evet ben kopmasını istiyorum.onun hayatından çıkmak önüme bakmak.
kadın olarak beğenilmek yüreğinin okşanması saçının okşanması nasıldır inanın unuttum.
hep derim bir kadın herşeye katlanır ama ilgisizliğe asla
Valla böyle bir kadını kaybetmek ister mi bilmiyorum, bir daha bulamaz senin gibisini. Sonuna kadar haklısın her kadın beğenilmeyi, ilgiyi hakediyor. Sen ilgisizliğe susamışsın, ufacık şeyler yapıp senin gönlünü alsaydı iş hiç bu raddeye gelmezdi. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada bu konular bekarlara ders olsun, mükemmel olmak, fedakad olmak hep vermek iyi bişey değil. Kendi değerinizi önce kendiniz bilin ki başkası da bilsin.evet ben burdan çok okurdum.
ben onu sadece tarif olarak algıladım. yani çok mutasıp insanlar bile kolkola gezerken olarak. arkadaşımız ne niyetle yazdı bilemem tabii
sormak istemiyorum bu soruyu ama lütfen beni mazur görün hayatında başka biri olabilir mi? başta böyle düşünmüyordum ama bunları okuyunca kalıma inanın başka birşey gelmedi aşk bitsede sevgi baki kalır derler ama bu adamda o da yok sanıyorum.. aradığı ne olabilr ki bir erkeğin başka??
Zaten açıklaması tarifi çok yanşlış, onun adı var kara değil o şekilde basitleştirelemez. Ben giymiyorum ama bu kesim aşağılanıyor, yıllardır bağnazlıkla cahillikle nelerle hatta "kara fatma " diyenler bile var. Arkadaş biliçli veya bilinçsiz söylemiş olabilir ama düzeltmesi gerekir, görürse de düzelteceğine inanıyorum.
Zaten açıklaması tarifi çok yanşlış, onun adı var kara değil o şekilde basitleştirelemez. Ben giymiyorum ama bu kesim aşağılanıyor, yıllardır bağnazlıkla cahillikle nelerle hatta "kara fatma " diyenler bile var. Arkadaş biliçli veya bilinçsiz söylemiş olabilir ama düzeltmesi gerekir, görürse de düzelteceğine inanıyorum.
bende senın gıbı adan z ye herseyını yaparım fazla sımartıyoruz bunları ama ıyıyken ınsan cok sevıyor kötü olunca kavgalı olunca o hazırladıgı kahvaltılara v.s yaptıklarına pişman oluyor bence sabret bır sure daha böyle gitsin ama o bitirirse kötü hıssedersın sen bıtır o damdan düşmüşe dönsün belki pişman olup sana değer verir ben esımle kavgalıyken mektup yazmayı dusunmustum eger sızde konusamıyorsanız ona duygularını mektupla yazıp cebıne koy herseyı anlat bıze anlattıgın gıbı ama hıc konusma esın nede olsa okuyunca ya yanına gelıp senınle konusacaktır yazdıklarını yada konusmaz ama kafasının bır yerıne yer eder emin ol..
ya bir insanın içinde kaybetme korkusu yoksa herşeyi yapıyor senin gitmeyeceğinden her zaman ona bu fedakarlıkları yapacağından bence kendisi gayet emin.Aslında sen onun hayatında çok yer kaplıyorsun o kadar çok fedakarlık yapmışsın ki bunu yokluğunda ancak anlar yoksa böyle gelmiş böyle gider zihniyeti var. nasıl olsa barışacağını düşünüyor bence.
Çarşaf , bazıları ferace şekilde de kullanabilir yani giyilir. Kullanma uslubu zaten belli eder, yani bu da tesettüre girer. Kişi nasıl istiyorsa öyle giyinir tabiki toplumu rahatsız etmeden. Ama gerçekten ben bile rahatsız oluyorum biraz saygı gösterilsin. Bu arada konu üzerindeki hassasiyetin içinde teşekkürler.