Ne yapmalı nasıl davranmalıyım?

bence konuşmalısın çünkü sen yaşadıklarınla kendini üzüyorsun anlaması önemli değil duvara anlatıyor gibi anlat içini dökmüş olursun

böylesine karalı olduğunu gördükçe mutlu oluyorum defne... kimsenin seni bu kadar yok saymasına izin verme... unutma sende bi can taşıyosun... allah göstermesin sağlığına bişey olsa bu adamın sana değer vereceğinimi sanıyosun.. allah herşeyden önce sağlık versin...

kaynananla kayınbabanı okurken elllerni öpmek istedim inan..

iyii anne babadan iyi evlat doğar derler..öyle değilmiş...

kaç gün oldu canım bu böyle devam ediyor. senin sabrının kırılmasını mı bekliyor. neden hiçbirşey sormuyor

Ben zaten bugün ondan ayrılsam aileme sığınıcam.
ne işim kalacak ne bişey ben buna razıyım.
istanbuldayım. ailem avrupa yakasında ben anadolu yakasına evlendim geldim.
işimi,çevremi.arkadaşlarımı herşeyimi orda bıraktım.
yeni bir hayata başladım.
şimdi eğer bu ilişki biterse yapacağım tek şey öncelikle buradaki herşeyi ardımda bırakmak.
sorun değil iş aş eş bulmak istediğini insan her yerde bulur.
ben para istemiyorum. çok harcayım demiyorum şuanda da öyle hayatım yok ben huzur istiyorum yoksa da durmam. seviyorum aşığım bırakamam demiyorum. çünkü beni kimse bu kadar üzemez.
seviyorum ama sevilmiyosam ne değeri var

kaynananla kayınbabanı okurken elllerni öpmek istedim inan..

iyii anne babadan iyi evlat doğar derler..öyle değilmiş...

yok canım sen ne kaar iyi ana baba ol içinde olan bişey..
ne demişler ak koyunun kara kuzusu,kara koyununda ak kuzusu olurmuş...

çok haklısın... sev beni seveyim seni, sevmezsen beni severler beni.. :) bende bugün amma coştum yaaa

Keyfikeyf inan benim aklıma da gelmiyo değil.
ben çok safım şüpelenmedim hiç.
hafta da bir gün arkadaşlarıyla buluşur veya iki öyle cebinde parası eksilmez.
başka biri olsa bişeyler belli olmaz mı?
bence ilgisi sevgisi bitti.
başka biri yoktur diyorum çünkü bunu asla kaldıramam.

Rabbim herkezi bir şekilde sınıyor ya varlıkla ya yoklukla. eşinede hiç haketmediği halde seni nasip etmiş. o bu sınavı veremezse çok şey kaybedicek

aldatsa hissederdin canım sanmam

nasıl bı eşin var çözemedım valla sıkılmıs galıba evlılık hayatından senı de cok kırıyo ama farkında degıl galıba ,ama ılk basta bu elbıse olmaz dıye bısey dememıs sen kuafore gıdınce bı de elbıseyı gıyınce kıskanmıs galıba ,Allah kolaylık versın valla:44:

Rabbim herkezi bir şekilde sınıyor ya varlıkla ya yoklukla. eşinede hiç haketmediği halde seni nasip etmiş. o bu sınavı veremezse çok şey kaybedicek
Ne olursa olsun ben hep yanında oldum.
her zaman herşeyde destek oldum.
inan arkasına bi dönüp baksa bunu övünmek için söylemiyorum kimse ona benim kadar destek olmadı.

bişey diyim mi bu şekilde olan herkes hep kaybetmiştir.
bulur benden alasını bulur oun ayaklarını bile yıkar.
ilginin alasını gösterir.

evliliginizin sana getirilerini ve goturulerini bir bir dusunmelisin...
senden goturdukleri coksa, ki oyle gorunuyor, artik kendi yolunu cizmeyi dusunmenin zaman gelmis demektir...
zaten sevgisiz boyle ev arkadasi gibi evlilik yurumez ki...
yurumesine yurur belki, eminim boyle ciftler var, fakat sizi mutsuz eder...
konuyu simdilik ailenize yansitmayin, eger bosanmayi akliniza koyarsaniz o zaman onlardan destek almak isteyeceksiniz mutlaka...
bence herseyi dogru duzgun tartin dusunun, esinizle cok etkili ve sakinca bir konusma yapin uygun bir zamanda...
umarim sizi anlar...
ama kendini ne kadar degistirebilir o supheli...

Günaydın,
Dün akşam eve gittim kendimi çok kötü hissediyordum.
direk banyoya girdim ben banyodayken kapı sesi duydum anladım eşimin geldiğini.
saat 19:00 falan. tabi ben başka odaya kıyafetlerimi de almıştım.
neyse çıktım banyodan odaya geçtim. yattığım çekyatta yastık ve battaniyem duruyo ama farklı örtüldüğünü fark ettim. battanyeyi kaldırdım bir demet kırmızı gül saklamış battanyeni altına.
hemen yelkenler fora tabi dimi. hayır değil. aldım gülleri odada bulunan sehpanın üstüne bıraktım.
sonra oturdum içimdekileri bi yazdım. tam dört sayfa hem ağladım hem yazdım.
ama vermedim. neden çünkü gururum meğer çok kırılmış onu bile vermek istemedim.
aynen konuşmamaya devam ne o bana gül getirdi ne ben o gülleri gördüm.
ki o değilmiydi kadın kısmı bi buket çiçeğe tav olur diyen olmayan da var işte.

canım o kadar dolmuşsun ki artık basit sevgi gösterileri vs hiçbirşey seni etkilemiyo

yine de yazdıklarını eşine vermen taraftarayım.. tam olarak ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilmeli diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…