böylesine karalı olduğunu gördükçe mutlu oluyorum defne... kimsenin seni bu kadar yok saymasına izin verme... unutma sende bi can taşıyosun... allah göstermesin sağlığına bişey olsa bu adamın sana değer vereceğinimi sanıyosun.. allah herşeyden önce sağlık versin...güzel bir fikir ama inan ben onun için artık kılımı kıpırdatmak istemiyorum.
3 gün geçti bugün bana gelse defne konuşalım mı? dese diğeceğim tek kelime hayır seninle konuşacak bişeyim kalmadı.
evet her zaman ki gibi bi sarılırım barışır bu salak.
kadın kısımına al bi çiçek hemen güler der zaten.
ama benim inadımın farkında değil.
ben nasıl bu zamana kadar sabrettiysem evimi bırakıp gitmek istemiyorum.
gidersem dönmem. ha o bana tamam yürümüyo bitsin desin amenna giderim.
ben onun hayatında çok yer kaplarım tabi herşeyi ben yapıyorum.
şuan inan evde zaten yokum ben ala eve gelince görmüyo beni.
ya o gelmeden odaya gidip kapımı kilitliyorum yada o gelince direk gidiyorum odaya daha da sabaha kadar çıkmıyorum.
cidden bilmediğim için soruyorum adı ne peki. ben pek kullanmam ama birgün bir yerde kullanmam gerekirse kimseyi kırmadan nasıl anlatabilirim
burada şiddete, aldatılmaya boyun eğen onlarca güçsüz kadını görüp (ekonomik özgürlükleri olduğu halde, sadece "çok aşığım" bilmem ne diyerek) üzüldükten sonra, senin gibi güçlü bir kadını görmek iyi geldi..
neden güçlüsün? vicdanın rahat.. elinden geldiği kadar iyi olmuşsun zaten.. beklentisiz, çıkarsız..
sonu ne olur bilemem.. hayırlısı ne ise o olsun.. ama umarım bu tavrın ve harekatın birilerine örnek olur
kaynananla kayınbabanı okurken elllerni öpmek istedim inan..
iyii anne babadan iyi evlat doğar derler..öyle değilmiş...
Ben zaten bugün ondan ayrılsam aileme sığınıcam.
ne işim kalacak ne bişey ben buna razıyım.
istanbuldayım. ailem avrupa yakasında ben anadolu yakasına evlendim geldim.
işimi,çevremi.arkadaşlarımı herşeyimi orda bıraktım.
yeni bir hayata başladım.
şimdi eğer bu ilişki biterse yapacağım tek şey öncelikle buradaki herşeyi ardımda bırakmak.
sorun değil iş aş eş bulmak istediğini insan her yerde bulur.
ben para istemiyorum. çok harcayım demiyorum şuanda da öyle hayatım yok ben huzur istiyorum yoksa da durmam. seviyorum aşığım bırakamam demiyorum. çünkü beni kimse bu kadar üzemez.
seviyorum ama sevilmiyosam ne değeri var
sormak istemiyorum bu soruyu ama lütfen beni mazur görün hayatında başka biri olabilir mi? başta böyle düşünmüyordum ama bunları okuyunca kalıma inanın başka birşey gelmedi aşk bitsede sevgi baki kalır derler ama bu adamda o da yok sanıyorum.. aradığı ne olabilr ki bir erkeğin başka??
Ben zaten bugün ondan ayrılsam aileme sığınıcam.
ne işim kalacak ne bişey ben buna razıyım.
istanbuldayım. ailem avrupa yakasında ben anadolu yakasına evlendim geldim.
işimi,çevremi.arkadaşlarımı herşeyimi orda bıraktım.
yeni bir hayata başladım.
şimdi eğer bu ilişki biterse yapacağım tek şey öncelikle buradaki herşeyi ardımda bırakmak.
sorun değil iş aş eş bulmak istediğini insan her yerde bulur.
ben para istemiyorum. çok harcayım demiyorum şuanda da öyle hayatım yok ben huzur istiyorum yoksa da durmam. seviyorum aşığım bırakamam demiyorum. çünkü beni kimse bu kadar üzemez.
seviyorum ama sevilmiyosam ne değeri var
Keyfikeyf inan benim aklıma da gelmiyo değil.
ben çok safım şüpelenmedim hiç.
hafta da bir gün arkadaşlarıyla buluşur veya iki öyle cebinde parası eksilmez.
başka biri olsa bişeyler belli olmaz mı?
bence ilgisi sevgisi bitti.
başka biri yoktur diyorum çünkü bunu asla kaldıramam.
aldatsa hissederdin canım sanmam
nasıl bı eşin var çözemedım valla sıkılmıs galıba evlılık hayatından senı de cok kırıyo ama farkında degıl galıba ,ama ılk basta bu elbıse olmaz dıye bısey dememıs sen kuafore gıdınce bı de elbıseyı gıyınce kıskanmıs galıba ,Allah kolaylık versın valla:44:Teşekkür ederim. Ben inan kimseyi ezmem ben mesela yardım bile istesem aman boşver der.
ki bekarken ütüsünü kendi yapan bulaşık yıkayan hatta ben onlara gittiğimde bana yardım eden biriydi.
yalnızım kötüyüm çünkü ne bir arkadaşım var ne ailem ne çevrem. bi tek onun ailesi onun sülalesi.
ben çevremi,işimi herşeyimi bıraktım. o hiç beni mutlu etmek istemez. evliliği soranlara da bi kilo süt için bir inek almaya ne gerek var boş verin ya ne evliliği der.
ben yaklaşsam ona hep bahanesi var hep beni beğenmez dışlar. bilmiyorum çok doldum ben.
Ne olursa olsun ben hep yanında oldum.Rabbim herkezi bir şekilde sınıyor ya varlıkla ya yoklukla. eşinede hiç haketmediği halde seni nasip etmiş. o bu sınavı veremezse çok şey kaybedicek
aldattığını sanmıyorum.. bir şekilde hissederdi defne.. ama o "can" diye hitap ettiği bayandan etkilendiğini düşünüyorum
o can diye hitap ettiği kişiden evet etkilenmiş olabilir.
ha o kız yapar mı yapar.
tek yaşıyo ailesi falan yok.
inanılmaz rahat bi tip
Valla böyle bir kadını kaybetmek ister mi bilmiyorum, bir daha bulamaz senin gibisini. Sonuna kadar haklısın her kadın beğenilmeyi, ilgiyi hakediyor. Sen ilgisizliğe susamışsın, ufacık şeyler yapıp senin gönlünü alsaydı iş hiç bu raddeye gelmezdi. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada bu konular bekarlara ders olsun, mükemmel olmak, fedakad olmak hep vermek iyi bişey değil. Kendi değerinizi önce kendiniz bilin ki başkası da bilsin.
ben bir kaç sayfa önce yazdım.
insan ilgi olmadan sevgiyi hissetmeden nereye kadar sever.
ben o aramasa bile arardım onu. baktım hep ne oldu niye arıyosun işim var falan demeye başladı bende aramayı kestim oda bende 2 sene yakın gün içinde aramayız birbirimizi.
alışkanlık falan değil. aramızda ben bir bağ olduğuna da inanmıyorum onun beni sevmediğini yanında istemediğini çok uzun zamandır hissediyorum.
ha bana sorarsan ben seviyorum diyemiyorum. sevmiyoruma dilim varmıyo.
ama onusuz sanki daha mutlu olucakmışım gibi geliyo. çünkü varlığını hissetmediğim için beni mutlu etmiyor. yanyanayken insan hiç gülmez mi? bizim evimizde hiç gülme kahka yok.
ama başkalarıyla olsun bir göreseniz nasıl mutlu nasıl gülüyo nasıl şakalar yapıyo ben uzaktan bakıyorum ve çok şaşırıyorum.
sonra oturdum içimdekileri bi yazdım. tam dört sayfa hem ağladım hem yazdım.
ama vermedim. neden çünkü gururum meğer çok kırılmış onu bile vermek istemedim.
aynen konuşmamaya devam ne o bana gül getirdi ne ben o gülleri gördüm.
ki o değilmiydi kadın kısmı bi buket çiçeğe tav olur diyen olmayan da var işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?