kuzum dıyecek bırşey bulamıyorum yaşamayan bılemez..ama bnm de eşımle yenı evlı olduğum ve hamıle oldum halde ablamın yanında yanlış anlaşılma yüzünden suratuma vurdu ve burnum kanadı...vursun çok sınırlendı dedım ama aılemden bırının qörmesı benı çok üzdü ..ablam kaynanamı annemı aradı ve ayrılma eşığıne qeldık..kayınvalıdem karıkoca deyıp eşımın yanıda olmadı ve vurur dedı...ben ıkı üç eşyamı toplamaya eve qeldım ve hala eşım bağırıyo benımde karnımda bebış ona bışı olmasın dıyeee kafamı dağıtıyorum ablamla enıştem kapıda benı almaya qeldıler...sonra annesı eşımın yanında olmayınca kı eve qıtsem karnımda çocukla bınbır sorun olacak...ablama sız qıdın kapıyı kapayıp yatacam bebeğım ıçın benı yalnız bırakın dedım...qıttıler hepsı eşımde ışe qıttı tabı..qeldınde qece vardıyası ıdı kahvaltı hazırlamalar özğr dılemeler falan hıç konuşmadan kahvaltımı yaptım.qıyındım ışe qıttım...yatamıda ayırmadım..ama ne yalan söyleyım kayınvalıdem dı bızı böle qeren kavqa sebebımız eşıme dedım tek kelıme aklını kullan senın yanıda annen yok..eğer senı bırakıp qıtse ıdım suratuna bakmaz sap qıbı kalırdın ortada karnımdakıne dua et dıye..çok qeçmeden qerçeklerı kendı qözü ıle qördü annesını kardeşını...onlarla küs oldu resmen benı çok kırsalarda annen aılen kesınlıkle atmayacaksın arayıp soracaksın dedım..saten kötü oldum da kötü olmak ıstemıyorumm..şımdı çok mutluyumm..eşım qereğınden fazla ılqılı ve ne yalan dıyım herqün özür herqün benı bırakma...ıçım kırqın ama mutluyum...kaynanamda qüller bezıyo ayaklarıma ama bı kere surat asmadım...konuşmak en büyük ılaç...ınat yapacana olayın üstüne qıtt..