- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aranizda en akilliniz abin. anne bile olsa boyle insan cekilmez. yazik degil mi elin.ogluna? annene yazacak birsey bulamiyorum. kendi oglu onu evine bile almazken senin esin kefil olmus. o hala adama borc yikmaya calisiyor. saf bulmus herhalde.bugün annem geldi yine.
sağolsun iki günde bir gelir torunları için.
malum eşimle sorunlu.
annem buradayken eşim işten geldi, selamlaşmadılar bile. bu sefer annem kızdı "niye hoşgeldin dememiş, niye surat asmış" vs.
birbirinizle muhatap olmayın daha iyi dedim ben de. bu kez diğer damadını ve abimle yengemi övmeye, kocamı yerin dibine batırmaya başladı.
yengemle abim annemi bizi evlerine almayan, çocuklarını bize göstermeyen insanlar. eniştem ise sinsidir, gizliden yapar yapacağını. kalp kırar biz özür dahi dilemez.
bunları söyleyince ben kötü evlat oldum yine.
bir de 22 aylık kızımı ona vermemi istiyor.
aranizda en akilliniz abin. anne bile olsa boyle insan cekilmez. yazik degil mi elin.ogluna? annene yazacak birsey bulamiyorum. kendi oglu onu evine bile almazken senin esin kefil olmus. o hala adama borc yikmaya calisiyor. saf bulmus herhalde.
sen de esinin arkasinda durmalisin. haksizlik yapma.
o mesaji gordum ama cevap yazmayi sinirim kaldirmadi. birak adamin maasini, minicik cocugun rizkini kesmeyi bile aklina koymus. yuh diyorum baska da bir sey demiyorum.o deyil, de annesi bir de kadinin 22 aylik cocuguna goz koymus.
cok cani sIkiliyormusta, konusahibi memeden kesip iki gun filan annesine vericekmis cocugu.
Cocuk sanki eylence aracai.
Konusahibi gibi bir annem olmasini istemezdim sahsen.
kendi oglu evine sokmuyormus, kimbilir aralarinda ne gecti.
ben konudan cikiyorum, cunku baya bir sinirim bozuldu.o mesaji gordum ama cevap yazmayi sinirim kaldirmadi. birak adamin maasini, minicik cocugun rizkini kesmeyi bile aklina koymus. yuh diyorum baska da bir sey demiyorum.
Annen cok bencil be gulum senin.
oncacik cocugun her zaman ana kokusuna ihtiyaci vardir.
Hergun bir iki saat enazindan gormesi lazim,ve annesiyle ayni evde uyumasi lazim, guven olusmasi icin.
annen para konusunda yaptigi gibi cocugun konusunda bile bencillik yapiyor.
Umarim aklina uymassin.
Boyle bir seyi teklif etmesi bile anormal geldi bana.
Yapacak tek şey var.
Annenize "anne ne yapayım, boşanayım mı sizin tartışmanız yüzünden" gibisinden söz söyleyin.
Eşinize de "arada kalmak istemiyorum" diyin.
Ben parada pulda değilim.o mesaji gordum ama cevap yazmayi sinirim kaldirmadi. birak adamin maasini, minicik cocugun rizkini kesmeyi bile aklina koymus. yuh diyorum baska da bir sey demiyorum.
Ben parada pulda değilim.
Ölümlü dünyada üç kuruşa da geçiniriz.
Beni anlamaması, sürekli üzmesi, belki seviyor ama değer vermiyor. Kızıma anneliğimi eleştirmesi ama ikinci kızımın doğumunda hiç yanımda kalmaması, kırık ayakla eşimin bana ve kızlarımıza bakmasına rağmen bizi suçlar tavırları, beni üzerseniz daha çok yeriniz kırılır demesi vs vs.
Çok kırılıyorum ama anlamazdan geliyor sanki.
Başlığa bakınca anne tabi dedim okuyunca eşinize hak verdim annenizde neden kardeşinin borcunu eşinize yıkmaya çalışıyo Allahtan kardeşin ödüyormuşmerhaba hanımlar,
benim derdim annemle eşim arasında kalmam.
eşim 5-6 yıl önce kardeşim işyeri açarken kefil oldu. kardeşim de iflas etti. haliyle borçlar vs eşimin maaşından kesilmeye başladı. kesilen miktarı da kardeşim ödüyor. bu durumun başlagıcında eşimle annem ciddi tartışmalar yaşadılar. annem ödeme yapılmasını istemedi başta, sonra arada vermesek olur dedi, neyse ki kardeşim aksatmıyor, ödüyor.
para mevzusundan dolayı annem bana, eşim bana sürekli baskı, söz dalaşı vs. birbirlerinden nefret edecek konumdalar.
canımı sıkan ise her fırsatta ikisi de konuyu bana aksettirip "eşine bir şey de", "annene bir şey de" ve birbirlerinin dedikodularını yapıp destek istemeleri, tarafsız kalınca da üstüme gelmeleri.
artık çok bunaldım, ağlama krizleri yaşıyorum.
napacağımı bilmiyorum
Kusura bakmayin ama esiniz hakli. Borc borctur. Odemeleri gerekir. Yetmiyotsa kardesin calissin bulsun para. Ve onemli olan senin yuvanin huzuru ve bunu annen de dusunmeli ve bu davranisindan vazgecmeli. Ben esine hak veriyorum.arada ödeme yapmayalım, para yetmiyor diyor. annemin emekli maaşı var ama yetiremediğini söylüyor.