Nişan Ne yapılır ne yapılmaz

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Benim kayınvalidemin kızı yok. Pek de hevesliymiş benden çok kocamın çeyizi geldi😂😂 beş tane yün yorgan yastık demişti, gözlerim yuvalarındam fırladı. Üç artı birde ben onu koyamam, minnacık baza altım var benim dedim hatrın kalmasın birini alayım yeter demiştim. Eskilerin adeti yeni nesile yük. Büyük kısmından kurtulmak lazım da inşallah bizim çocuklar akıllı olur istemez.
O yün yorganlar gerçekten baş belası benım annede bır hazır bır tanede yün koycam dıyıp duruyor o daha sağlıklıymış. Pike yastık ıvır zıvır ıcın vakumlu hurç aldım ile yarar umarım zıra oturcağımız ev 3 odalı 😂😂

Vala bana istemede, küçük sözde ayrı ayrı bilezik, büyük söz dediklerinde altın set, nişanda hasır set ve evlenene kadar her bize geldiklerinde burma falan taktılar.
O da yetmedi nişandan sonra akrabaları hayırlamaya geldi hepsi yine altın taktı, imam nikahında falan da bilezik.
Ben de anlamadım her gördüğümde sıraya geçiyordum el öpüyordum artık robotik olmuştum.
Kv dem ayrı kp ayrı takıyor bir de😂😂😂

Anneniz çok haklı, inanın hepsi şatafat, gösteriş.
Aile arasında bir yüzük merasimi bitti gitti.
Bana onca bohça sepet yapıldı, 1 tane kullanmadım, niye kullanayım?
İstemedim ki zaten zorla aldılar.
Önemli olan çiftin mutluluğı.
Çula çaputa böyle gereksiz şeye harcanacağına imkanları dahilinde para ya da ellerinde geçtikçe gramdır çeyrektir alınır, size verilir.
Daha ne, istediğiniz gibi harcarsınız.
Kaderin cilvesi galiba bu isteyene çeyrek bile takmamışlar istemeyene de donatmışlar. Hayat...

Vala bana istemede, küçük sözde ayrı ayrı bilezik, büyük söz dediklerinde altın set, nişanda hasır set ve evlenene kadar her bize geldiklerinde burma falan taktılar.
O da yetmedi nişandan sonra akrabaları hayırlamaya geldi hepsi yine altın taktı, imam nikahında falan da bilezik.
Ben de anlamadım her gördüğümde sıraya geçiyordum el öpüyordum artık robotik olmuştum.

Çula çaputa böyle gereksiz şeye harcanacağına imkanları dahilinde para ya da ellerinde geçtikçe gramdır çeyrektir alınır, size verilir.
Burma mı bak gözlerim kamaştı dırek araba alırdım 😂😂😂

Forum nasıl kullanılsın,işte böyle kullanılsın :KK6:
Hadi kadinlar yogaya

Iyi bir yatirim yapsaydiniz villa falan yada duplex yada triplex yada ne bilim taksi plakasi

😄😄😄Nerde bende o kv kp 😂😂😂

O yün yorganlar gerçekten baş belası benım annede bır hazır bır tanede yün koycam dıyıp duruyor o daha sağlıklıymış. Pike yastık ıvır zıvır ıcın vakumlu hurç aldım ile yarar umarım zıra oturcağımız ev 3 odalı 😂😂
Gercekten yun daha saglikli
Geç kalmamış ucundan yakalamışsın, doğuma adetimizdir beştaş takılır bizde diyin. Ben onu da kaçırdım😂😂 Bari bir safir falan taktırsaydım uyanmadım o vakit.
Kac çocuğun var

2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir :skandal:
Yazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim

Yazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim
Aa ben tam turu nişanda aldım, alyansım olacak o benim diye😂
5 taşı doğuma iteledim.

Kocamdan istediğim koskoca dünyada 3 şey var, ikisi buydu.

kizlar burda yazdigim seylerin cogu ailemde olan seyler
yani ben o kadar paragoz falan deilim ha kendi kaazandigim para ayri o kiymetli kiymetlimisssss
😄

yani beni yanlis anlamayin boyle bir dusunceye girmedim ben zati
ailede olan baska birsey de bu
burda halam torunu oldu diye maras burmasi takti koluna gelinin anneside kunye takti

Ha birde bizim aile gelen gelinlerin hepsine fazla fazla altin takildi istemedikleri halde
Bizde istemedik ama ailedeki butun evlenen kizlarin kaderi ise 2 yada 4 bilezik 3 yuzuk 1 kupe

X