- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
Hemen hamile kal dogumda isteeee2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir
Oooooo zamani mi gecmemis m.ö 1500 lu yillarda kalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hamile kal dogumda isteeee2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir
O yün yorganlar gerçekten baş belası benım annede bır hazır bır tanede yün koycam dıyıp duruyor o daha sağlıklıymış. Pike yastık ıvır zıvır ıcın vakumlu hurç aldım ile yarar umarım zıra oturcağımız ev 3 odalıBenim kayınvalidemin kızı yok. Pek de hevesliymiş benden çok kocamın çeyizi geldi beş tane yün yorgan yastık demişti, gözlerim yuvalarındam fırladı. Üç artı birde ben onu koyamam, minnacık baza altım var benim dedim hatrın kalmasın birini alayım yeter demiştim. Eskilerin adeti yeni nesile yük. Büyük kısmından kurtulmak lazım da inşallah bizim çocuklar akıllı olur istemez.
Kaderin cilvesi galiba bu isteyene çeyrek bile takmamışlar istemeyene de donatmışlar. Hayat...Vala bana istemede, küçük sözde ayrı ayrı bilezik, büyük söz dediklerinde altın set, nişanda hasır set ve evlenene kadar her bize geldiklerinde burma falan taktılar.
O da yetmedi nişandan sonra akrabaları hayırlamaya geldi hepsi yine altın taktı, imam nikahında falan da bilezik.
Ben de anlamadım her gördüğümde sıraya geçiyordum el öpüyordum artık robotik olmuştum.
Kv dem ayrı kp ayrı takıyor bir de
Anneniz çok haklı, inanın hepsi şatafat, gösteriş.
Aile arasında bir yüzük merasimi bitti gitti.
Bana onca bohça sepet yapıldı, 1 tane kullanmadım, niye kullanayım?
İstemedim ki zaten zorla aldılar.
Önemli olan çiftin mutluluğı.
Çula çaputa böyle gereksiz şeye harcanacağına imkanları dahilinde para ya da ellerinde geçtikçe gramdır çeyrektir alınır, size verilir.
Daha ne, istediğiniz gibi harcarsınız.
Geç kalmamış ucundan yakalamışsın, doğuma adetimizdir beştaş takılır bizde diyin. Ben onu da kaçırdım Bari bir safir falan taktırsaydım uyanmadım o vakit.2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir
Burma mı bak gözlerim kamaştı dırek araba alırdımVala bana istemede, küçük sözde ayrı ayrı bilezik, büyük söz dediklerinde altın set, nişanda hasır set ve evlenene kadar her bize geldiklerinde burma falan taktılar.
O da yetmedi nişandan sonra akrabaları hayırlamaya geldi hepsi yine altın taktı, imam nikahında falan da bilezik.
Ben de anlamadım her gördüğümde sıraya geçiyordum el öpüyordum artık robotik olmuştum.
Çula çaputa böyle gereksiz şeye harcanacağına imkanları dahilinde para ya da ellerinde geçtikçe gramdır çeyrektir alınır, size verilir.
Hadi kadinlar yogayaForum nasıl kullanılsın,işte böyle kullanılsın
Iyi bir yatirim yapsaydiniz villa falan yada duplex yada triplex yada ne bilim taksi plakasiVala bana istemede, küçük sözde ayrı ayrı bilezik, büyük söz dediklerinde altın set, nişanda hasır set ve evlenene kadar her bize geldiklerinde burma falan taktılar.
Gercekten yun daha saglikliO yün yorganlar gerçekten baş belası benım annede bır hazır bır tanede yün koycam dıyıp duruyor o daha sağlıklıymış. Pike yastık ıvır zıvır ıcın vakumlu hurç aldım ile yarar umarım zıra oturcağımız ev 3 odalı
Kac çocuğun varGeç kalmamış ucundan yakalamışsın, doğuma adetimizdir beştaş takılır bizde diyin. Ben onu da kaçırdım Bari bir safir falan taktırsaydım uyanmadım o vakit.
Ona çok özencem zaten şu ınstagramda unlü bir fotoğrafçı var geçen fıyat aldım uçuk bekliyordum. Ikı farklı yer makyaj sac vs dahıl 3 bın bıle tutmuyor. Onu ıstıyorum bakalımAman dis cekimi yaptirda kalan hepsi bos
Elimizde kalan album acip acip bakiyoruz
Yazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim2 senelik evliyim çocuğum yok. Beştaș ne zaman takılıyor biri bana acil cevap versin inşallah vakti geçmemiştir
Baget ıyı beYazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim
Doğumda tamtur diyorsunuz yani ok pekiYazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim
Aa ben tam turu nişanda aldım, alyansım olacak o benim diyeYazılı olan kurallara göre siz beştaş aşamasını boş bırakmışsınız sistem sizi şuan tamtura yönlendiriyor bilginiz olsun en kısa zamanda görevi tamamlarsanız diğer levele gecebilirsiniz diye düşünmekteyim
Tüh gitti mercedes kocanın sana araba borcu var heeeeAltınların çoğunu yedik arkadaşlar, kalanı da kocaya kaptırdım elde var sıfır rahat olalım
Parayla işi olmayan insana niye yapılır ki bunlar işte, bir güzel yedik
Üzgünüm ama cevabiniz yanlis, elendinizzzz Yalnızca fakirler baget sever gerçek lüks düşkünleri asıl zenginliğin parçalamamış pırlantada olduğunu bilir. Tekrar deneyiniz.Baget ıyı be
Var var o borç baki, unutmuyorumTüh gitti mercedes kocanın sana araba borcu var heeee
Kuzenin planı ne pekiBı anlasam bı anlasam keşke
Yaa ne sorcam kuzu alyans olarak böyle ıncecık kıbar taşlı tamtur tarzı olur mu ? Yoksa abes miAa ben tam turu nişanda aldım, alyansım olacak o benim diye
5 taşı doğuma iteledim.
Kocamdan istediğim koskoca dünyada 3 şey var, ikisi buydu.
Bılmıyorum daha yenı öğrendım onada soramadım kız söyledı. Şimdi sorsam karışmış gıbı olcak ama yapamazlar evlendıkten sonra yatar o işKuzenin planı ne peki