Bız de Erzurumluyuz bızde takarlar altını ama yanı hanı en fazla 6 tane bılexık bırde nışanda set yanı insanları zorlamanın manası yok babanız çok tatlı bır adam bu arada
bende şuan erkek arkadaşımın aılesını aılemle tanıştırcam şu vırus olayı duzelmeye başladığında tabı duzelırse
anneme bazen bılmem sorarım anne nasıl olcak vs dırek tanışılık gelip istenkr bı düşünülür sonra bır daha gelirler kahvelerını ıcıp yuzuğu takarız takı vs gerek yok zaten alt tarafı nışan yanı dıyor ne takısı der. Zaten evlilik masraflarını kaç yıl öduyoruz bana kalsa bı nıkah yeterlıde sırf ılerde içimde kalır dıye bı kor nıkahı ıstıyorum
Vala bana istemede, küçük sözde ayrı ayrı bilezik, büyük söz dediklerinde altın set, nişanda hasır set ve evlenene kadar her bize geldiklerinde burma falan taktılar.
O da yetmedi nişandan sonra akrabaları hayırlamaya geldi hepsi yine altın taktı, imam nikahında falan da bilezik.
Ben de anlamadım her gördüğümde sıraya geçiyordum el öpüyordum artık robotik olmuştum.
Kv dem ayrı kp ayrı takıyor bir de
Anneniz çok haklı, inanın hepsi şatafat, gösteriş.
Aile arasında bir yüzük merasimi bitti gitti.
Bana onca bohça sepet yapıldı, 1 tane kullanmadım, niye kullanayım?
İstemedim ki zaten zorla aldılar.
Önemli olan çiftin mutluluğı.
Çula çaputa böyle gereksiz şeye harcanacağına imkanları dahilinde para ya da ellerinde geçtikçe gramdır çeyrektir alınır, size verilir.
Daha ne, istediğiniz gibi harcarsınız.