Kendi Nişanıma göre cevap vericem:Öncelikle içinde bulunduğumuz süreci farkındayım sorum genel geçer zaman dilimi için hanımlar.
Yöreden yöreye , insandan insana , imkandan imkana değiştiğini de farkındayım fakat herkesin kendine göre doğrusunu bilmek istiyorum.
1. Nişan masrafları kime aittir. Neler dahil neler değildir?
2. Nişanda erkeğe ne takılır kıza ne takılır?
3. Nişanda misafirler takı takar mı?
4.Yüzüğü kim takar?
5. Kapıda ikram edilecek çikolata kesilecek pasta kimin sorumluluğundadir ?
6. Kuaför masraflarını kim karşılar? Kuaföre kimler gelir?
7. Ilk dans müziğiniz neydi?
8. Maksimum ne kadar nişanlı kalınır?
9. Beştaş yüzük ne zaman takılır ve kim alır damat mı ailesi mi yoksa alınmaz mı?
Sizin eklemek istediğiniz bir bilgi var ise açığım rica edicem beni bilgilendirin.
1. Nişan elbisesimi, ayakkabımı, yüzüğümü erkek tarafı aldı biz de damadınkini aldık başka birşey almadık zaten.
2. Sadece normal alyans taktık ama bana görümcem gram altın, kayınvalidem küpe taktı.hediye diyebilirim. Biz damada takı takmadık saat falan düğüne alıcaz.
3.para vs. takılmasını istemiyordum o yüzden baştan söyledim takılmadı, zaten az kişiydik.
4.benimkini kaynanam nisanlımınkini de babam taktı.
5. İkramlar bize aitti fazlasıyla aldık,yaptık. Yine de erkek tarafı da birseyler getirdi, kayınvalidem baklava yapmıştı kocaman tepside. Servisi ailedeki hanımlar yaptı.
6. Kuaförlük fazla birseyim yoktu, ben karşıladım zaten.
7. Müziksizdi.
8. 7 ayı aşkındır nişanlıyım. Ekimde evlenicez inşallah ama bence 4 ay ile 1 sene arası normaldir.
9. Nişandan birkaç ay sonra nişanlım kendisi tek taş aldı. Beş taş sevmiyorum zaten.
10. da benden olsun. Hayırlı olur inşallah
Son düzenleme: