Ne yapıcam bilmiyorum akıl verin lütfen

Kasintiyla filan bozulcak bisey degil o cnm
Bi kadin doguma gorun derim..

Bize samimiyetle gercegi söylersen elimizden geldiğince yardim etmeye çalışırız.

Yüksek öğrenim gören birinin kişisel temizligini yaparken kızlık zarını yirtabilecegini sanması yahut bununla ilgili fikir almak isterken bize konuyu böyle sunması komik geliyor. Konuyu ciddiye bile alamıyorum..

Merhabalar
Hiç uzatmadan konuya giricem. Ünv. Öğrencisiyim kızlık zarı nedir bilmediğim zamanlar yanlışlıkla delindi sanırım ilk okula giderken pamukçuk tarzı aynı zamanda idrar yolu iltihabı vardı ki hala var ve bu kaşıntı yapıyodu temizliyin derken delindi büyük ihtimal ama ben yeni farkettim sanırım anneme söyliyemiyorum ve evleniceğim kişiye de açıklıyamam ki inanırım onu da bilmiyorum ne yapmam gerek lütfen akıl verin.
Sen yeni farkettiysen nasıl farkettin? Kızlık zarının delik olduğunu farkedemezsin. Cinsel ilişki sırasında anlarsın kanımca

Hoş geldin yeni üye :işsiz:
Çocukken olduysa eğer bu çocuk aklı ağlaya zirlaya anasına anlatır. Buyukken olduysa sıkıntı o_O ne yaparken kan geldiği mühim hemide çok mühim ..
Hergün böyle abuk sabuk bir konu ile yeni bir üye geliyor ilk bi kaç saat içinde adminler tarafından banlaniyor. Bence banlanmadan tadını çıkar canım :):işsiz::KK50::ıslık::ıslık:
Banlanmak ne demek kötü bişey yapmadım sanıyorum

Sen yeni farkettiysen nasıl farkettin? Kızlık zarının delik olduğunu farkedemezsin. Cinsel ilişki sırasında anlarsın kanımca
Evet cevaplardan sonra içim ferahladı bişey yok sanırım fikirlere ihtiyacım vardı.
Şimdi burdaki tecrübeleri ablalarin senin fake olduğunu biliyor ya hani. Az sonra da bir admin kardeş olaya el atacak demek..
Nasıl bir ön yargıdır bu ablalar olduğu için sordum bunu zaten akıl versinler diye kimseyi inandırmak zorunda değilim

Evet cevaplardan sonra içim ferahladı bişey yok sanırım fikirlere ihtiyacım vardı.

Nasıl bir ön yargıdır bu ablalar olduğu için sordum bunu zaten akıl versinler diye kimseyi inandırmak zorunda değilim
Önyargı değil, hiç bir önyargı yok. Sorduğun soru cümlesini tercüme etmeye çalışıyorum. Kızlık zarının yırtık olduğunu ora ile ilgili bi faaliyet yapmadan FARKEDEMEZSİN. .. üniden bahsediyorsun canım cahil olduğunu düşünmek istemiyorum. Ama burdaki kadınlar da aptal değil emin ol buna..

Back