MRB: ben almanyadan yaziyorum 33 yasindayim 9 yasinda bir kizim var 4.sinifa gidiyor.almanyada 11 seneden beri duruyrum evlenerek geldim.ama 2015 senesinden beri esimin aldatmasi kumari bunlarlada mucadele ettim diyebilirim bi yandan ilgilenmemesi bihimle kayinvalidemle kaliyoum ayni evde . suan esim baska bi kadinla yasiyor.kadininda 2 cocugu var alman bi kadin bundan oncede yine baska bi kadin vardi affettim ozur bile dilemedi ustelik cocuk ufakti kiyamadim hadi dedim iyi degil psikolojisi bozuktur falan ama ikinciyi yapinca tekrar goz yumamadim.suan kayinvalidemle yasiyorum esim yok yani. bu sure icinde bayada yiprandim kimsede yok kalabalik bi ailede degiller benim ailemde trde .bi gorumcem var.erkek olarak kimse yok birsey oldumu yardimda bulunabilcek fala gorumcemin esi var ama onunlada sorunla oldu ondan birsey istemek hic ama hic istemiyorum. almancam tabi yeterince yok kendimi anlatcak seviyede. illaki muhtac kaliyosun birilerine buda beni cok uzuyor ayaklarimin ustundede duramamamk . kayinvalimde surekli esimle telde gorusuyo konusuyo guuuyolar meesela o oglu ben onun baktigi gozle bakamiyorum ona tabi. burayada geliyo eve ben evde oluyorumm yada disari cikmak zorunda kaliyorum burda isleri oluyor bazen kendi evi sonucta irseyde diyemiyorsun. bi kac kezde kayinvalidemle tartistikta. oda beni cok skiyor tabi.cocuk uzerindede boyle ben birsey yapsam bazen begenmio en ufak ornek cocuga birsey giydircem bunu niye iydiriyosun sunu giydisene . veya ayaklai islaniyo bunun cok gunde iki kere gidio ufak bebek gibi corap degistirttiriyo.cocuk yok dese biile tamam diyorum torunu kiyamioo falan ama bazi seyleri abartio sanki.sanki ben annesi degiiim birseyden anlamiyorum gibi.halbuki bunce sene ben cocuk icin durdum burda .sabrettim bazi seylere dayandim. bekledim birseyler duzelir diye.tr ye donmek istedim bu olaylar uzerine cocugun hayatini mahfettin cocugun psikolojisini bozcan diyip durdular ben anneyim kim ister cocugunu o duruma getirmek. burda durmak bana sacma geliyor suan esinle ayrisin ama onun evindesin annesiyle yasiyorsun onlarin hayatina uyum sagliyosun.arkadas bile yeri geliyor cagirmaya eve cekiniyorum cunku sesten rahatsiz olur ne bilimm boyle seyleri dusunuyorum yada ben biyere gitsem biray geciksem nerde kaldin falanda diyor. kendi hayatimi yasiyamiyorum. ben boyle dusunmekte haksizmiyim bilmiyorum bencillikmi ediyorm. bu sene tr ye donmeye karar verdim ailemlede gorsutum istisare ettik akrabalarla ailemle. herseyi anlattim. onlarda bu yonde dusunuyor. en azindan kardeslerim var erkek olarak babam kardesim var cok sukur dururmumuz okadar kotu degil . burda kalma yonundede tek basima ev tutsam dedim yalnizim yineee . yapamam . en iyisi tr diye dusunuyorum sizler bu durumda olsaniz napardiniz inanin yatiyorum bu dusunce kalkiyorum bu dusunce var kafamda gizli gizli agliyorum artik. simdiden okuduguuz dinlediginiz icin tesekkurler