Ne yapayım lütfen fikir verin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac yasındasın Mervecım

Hatta sunuda belirteyim benzer şeyleri yasadm benm kv esimin önünde ayrı eşim yokken ayrı davranırdı hep ogluna karısı dkkatli davranırdı cok taktik vardı onda ben beceremezdm taktik işini eşime kızardım bişi demiyo diye oda sen abartıosun ne yapioki derdi..öyle bi zaman geldiki Allah asla kimsenin yanına bırakmıyo suan kaynanamla görüşmüyoruz oglunun evine gelemiyo ve benm eşim ben ne dersem onu yapıyo gözü açıldı gördü gercek yüzlerini

Hala da yasiyorum bu beni uzen bu raddelere getiren
Ya bak valla takma kafana insan zamanla alışıyor bende çok sorunlar yaşadım belki sizinki kadar çok degildir bilemem ama srn sen ol kv le asla karşı karşıya gelme erkeklerin hassas noktası eşinlr asla kv kötüleme olayı kv le hallediceksin eşin yooken laf sok istemediklerini söyle baktın eşine bir şeyler söylemeyr başlıyor ben bir şey demedim de geç olayı kapat eşini kv le olan ilişkine karıştırma bir tarfta annesi bir tarafta eşi ne yapsın annesine bir şey diyemez gelip gelip sana patlar sende aglaraın aglama bir daha erkeklerin geneli nefret ediyormuş aglayan kadınlardan zayıf gözükme güçlü ol kaplan gibi ol hadi bakayım hayat daha yeni başlıyor daha 1 yıl olmuş evleneli daha neler neler olur sıkma canını

Iletiyorum tabiki hatta git gör diyorum hic bi zaman kısıtlamadım gitme etme diye sadece ben gelmiyim bu sefer diyorym oda tek gitmek istemiyorum beraber gidincede kaynanamın tavırları karşısında kendimi kötü hissesiyorum oraya gidince huzursuz oluyorum ilk cocuklari evli digerleri bekar kaynatam gelin oturalim hep bu kafada ama kaynanamla ayni ortamda olmuyor kibirli davranışları bile beni huzursuz ediyor. Yapım geregi duygusalık zaten inanin oyle bisey istemiyorum sadece anlasilmak istiyorum

Kaynanam evini temizletti ne demek? Temizlemeseydin. Surekli gidip gorusmek zorunda degilsin mesafeli ol. Madem rahatsizsin gidip orada kalmayin mesela eviniz yok mu?
Kaynananla arandaki mevzudan esine patlama. Kaynanaya cevabini ver konuyu kapat. Ayrica sinirlenince neden adama vuruyorsun?

Öyle normal bi ev degil kocaman ev ust katta alt katta kocaman ust kat bos esyasiz ve bos yer aylarca temizlenmemis bi odasi 1+1 ev gibi diyim yapmayınca surat yapmasından dolayı yarım biraksam uzansam iceri girip cikip ters ters bakıyor yoksa benim elime yapışmaz bana anne gibi olsa ben 10 adim giderim

Ben dahil uc kısı yasını sordu, yas sorulan yorumları neden gormezden geliyorsun?

Yoo neden tamam diyorsunuz eşinize ? Duygusal olmayın o zaman biraz,dişli olun artık.Bu da sizin için bir süreç işte,sürekli ağlayarak bir başkasını inciterek ne siz mutlu olursunuz ne de incittiğiniz insan.Anne olacaksınız siz.Çocuğunuz yüzünden kimi zaman depresyona gireceksiniz,belki zaman zaman yeter sus diye bağırmak isteyeceksiniz çocuğa da mı vuracaksınız modunuz düştüğünde ? Biraz kendinizi kontrol etmeyi öğrenin,bunlar bir bahane değil.Ben her şeye direk ağlayan bir insanım bu arada,ama daha kimsenin kılına dokunmadım,dokunamam da ne münasebet.

Eşinize açıklayın durumu sakince.Alın karşınıza konuşun.Bak ben annene saygı ve sevgi duyuyorum,ama bazen benden hoşlanmadığını hissediyorum,aslında hissetmekten çok emin gibiyim,biraz uzak durmak istiyorum,sen git gör tabii o senin annen ama lütfen biraz izin verir misin,derseniz bence eşiniz ne size oturup bu yüzden kızar ne de olaylar bu noktaya gelir.Çünkü anlattığınıza göre adam ''annem de annem'' diyen biri değil,sizi savunduğu durumlar da olmuş,birlikte gitmeyi de tek gitmemek için istiyor kim ister annesiyle eşi kavga etsin,o da bir şekilde anlaşın istiyordur işte.Sizin biraz dilinizi kullanmayı öğrenmeniz lazım.Eşinizi böyle şeylerle ancak itersiniz,sakin sakin konuşun.

Adamın yaptığı yanlış bu arada ona katılıyorum.Ne olursa olsun çocuğunu taşıyan kadına vurmamalı.O konuda affetseniz bile bir daha el kaldırmaması gerektiğini net bir şekilde ifade edin.Aynı şekilde siz de el kaldırmayın.

Haklısınız dediğinizi uygulucam aslında soyluyorum esime ama esim duzelcek insalah diyor ama tek bi duzelme yok baskasi varken gulup egleniyor ben ordayken ogluyla muhattap ne dusuncegimi sasirdim inanin

Kaynana sana surat yapamaz. Orasi kendi evi. Kocaman evde oturuyorsa temizligini kendi dusunecek.
Bak senin de gozun acilir bir iki seneye. Lafini da soylersin isini de yapmazsin ama bu arada cok yipranirsin. Herkesten once kendini dusuneceksin. Kendine deger ver. Assin suratini otursun torun istemeyi biliyor

Ilk olarak en büyük hatan eşinin annesini esine kötülemen ne kadar kötü olursa olsun o onun evladı tabi ki de bisi diyemez esini araniza alirsaniz en cok yipranan sen olacaksın herkesin dediği gibi sorunu kayinvalidenle çözeceksin eşini arada bırakma vurmak nedir yaa o sana vurmamışken sen kalkmış eşine vurmuşsun daha çok yeni evlisin bebeğinde var bunları hiç dert etme mesafeni koy gitsin kıyafetine de dersin eşim karışmıyor ben böyle rahatım çokta yüz vermezsin olur biter

Öncelikle üzülmeyi bırak bu kadar yeter.ikinci olarak artık şikayeti bırak eşinin annesiyle ilgili son olarak da kaynana he de geç bildiğini oku...

Buyumeyi deneyebilirsin canim. Bu ne agla babam agla, yok kaynana bana bunu dedi, boyle bakti agladim falan. Icime fenalik geldi okurken. Kendi hayatinizi yonetme becerisine erismeden evlenmeyin. Fazla da bir sey demek istemiyorum.

her gitmemde sinirlenip aglayıp eşime vuruyordum yalan yok i sinir kriziyle
ben başladım sinirle bağırıp vurmaya hamilelik daha cok sinirliyim,
Ne okudum gene
Ve siz hamilesiniz
Kayınvalidenize kızıp çocuğunuza da vuracak mısınız?
Kendinizi engellemek bu kadar mı zor?
Yarın öbür gün eşiniz sizi boşamak isterse “kocama vuruyordum o yüzden boşadı” değil de “kayınvalidemin yüzünden boşanıyoruz” mu diyeceksiniz?

Kayınvalideniz 5 vakit namaz kılıyor ama kötü biri diye eleştirirken siz de kocaya el kaldıran kadın olarak kendinizi hiç eleştiriyor musunuz?

Pöfffff ne okudum ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…