Ne yapayım lütfen fikir verin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela benimde kayinvalidemin takıntısı var siyah elbise tunik gömlek hatta başörtü takmami istemez hatta dediği de oldu bende tamam dedim dikkat ederim ama giyiyorum

Kendinde vurmussun adama niye bu duygu sömürüsü? Insan refleks olarak bile karşılık verebilir ki onda erkek kuvveti var.Kalk kayinvalideye vur yani o zaman.Niye temizliyorsun evini onun?Kafana silah mi dayadı?Hamileyken dikkat etmen lazım birde.

Ben anlamıyorum,kayınvaldenize haddini bildiremiyorsun,eşine vuruyorsun,hamileliğe sığınıyorsun,,çok saçmalıyorsun cidden,bir kere aç azını yum gözünü bakabilir,bırak ailenin yanına git onlarada anlat,eşin yapmasını beklediğin şeyleri sen yap ,bırak bu beceriksizliği ,korkaklığı,yoksa daha çok cam siler, sonrada gözyaşı dökersin...

İnan baş basayken yapiyor esim varken ses bile etmiyor ben bi iş yaparken bile eşim gelir benim yerime yapar ama esim yokken yap diyor yapmayınca surat yapıyor o gunde ust kati yaptim hamilelikten dolayi halsiz dustum uzandim odaya girdi cikti 3 4 kez her girmesinde ters ters suzmesi vardı bende tekrar devam ettim zaten o evde yabanci gibi hissediyorum kendimi esim yanimda yokken o oyle yapinca bende yapmak zorunda hissediyorum surat yaptığı icin, vurmakta hatalıyım evet ama inanın baska paylasak kimsem olmayinca esime söylüyorum kızıyorum bagiriyorum bu sefer sinirle kendimi tutamıyorum yoksa normalde siddet egilimli biri hayatta degilim sadece annene konusmana ragmen böyle ve hala gitmem icin beni zorluyorsun diye kızıyorum tek te gitmek istemiyor sensiz gitmem diyor bi insan son raddeye gelir istemedigi bisey dayatilir ya he istw orda patlama oluyir istemsiz

Âslinda kendime kızıyorum hatta bazen babama mı benziyorum ben diyorum cocuklugum hep siddet huzursuz bi ortamda gecti evliligimin hep huzurlu olmasini temmenni ettim ama olanlardan kendimi tutamayinca babama benzicem diye korkmuyor degilim insallah benzemem

Desin duymazlıktan gelin.Hatta 2 ona cinnet geçirin.Surat yapsın küssün zırlasın.İlgilenmeyin 3-5 yapar sonunda vazgeçer.Vazgeçmezse taktiğe devam.Sensiz gitmem olayı saçma bana göre.Bensiz gitmezsen gitme anne senin annen banane diyip oturun.Bakın yarın öbursü gün o size erkek kuvvetiyle vurur sonra sende bana vuruyordun der çekilir.Benim eşim yapmaz falan demeyin bana.

Evet cok haklısınız ama cok denedim hatta bi keresinde ne yaparsa yapsin gülücem dedim belki duzelir sorun belki bendedir dedim hatta oraya giderken etek goturdum cantamda giydim ama yok yine aynı bu sefer kendimi kötü hissedip aglayarak kendimi yapıyorum ve aileme psikolojik olarakda çöktüm hic boyle hayal etmedim cunku evlenmeden once boyle degildi cok iyimser cok guler yuzlu sevecendi

Klasik kv.Çogu boyle.Evlenince düsman kuvvet gibi davraniyorlar.Kiyafet konusu hadsizlik.Ben olsam verip veristiririm.Nasil olsa her turlu sevmiyor sizi bari iciniz sogusun.

Siddet konusunda öncelikle vurmaktan şiddet uygulamaktan vazgeçin ki karşıdaki insanda bunu normal kabul edip başvurmasın. Ben bu sitedeki kadınları anlamıyorum şiddet herkes icin yanlış birşey birtek erkeğe özgü değil. her sinirde eşe oraya vurmak psikolojik rahatsızlık bunu bir kabul edin ki gelip biri bana sürekli saldırsa vursa kalkar bende vururum valla . Diğer konu kv kötü cahil bir kv belli eşinizle kavga çıkacağınıza taktik yapın kvye mesafe koyun eşinize mutlu ortam oluşturun adam karımı üzmeyin diyebilsin . Tabi şöyle birseyde var kv ile ilişkiniz eşinizde biter yani onun sizide ezdirmemesi lazım ama ben burda sizi ve kvyi anormal buldum biraz adamı arada bırakmayın. Eşiniz yokken size laf sokana sizde tatlı tatlı eşiniz yokken laf sokun eşinizin yanında da seviyeli saygılı olun geçin

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yaşadığınız yerde kv ile gelinlerin iletişim kurması yasak mı?
Aracı olarak eş mi kullaniliyor orada?
Siz fikirlerinizi,hissettiklerinizi,yapmak istemediğiniz şeyleri dile getirmekte özgür değil misiniz?

Genel olarak da iletişim probleminiz var şayet konuşarak anlaşabilseydiniz duygularınızı şiddetle ifade etmezdiniz.

Karninizdaki çocuk dünyaya gelmeden kendinize ve (elinizden geldiği kadar)çevrenize çeki düzen verin.Birseyleri yoluna koyamıyorsanız yeni kararlar almaktan korkmayın.

Karşınızdaki ne kadar yanlış hareketlerde de bulunsa sizin tavirlarinizin savunulacak bir tarafı yok maalesef.

Ya aslında normal de oyle bi insan degilim babama benzedigimi düşünüyorum bazen kendimi kötü hissediyorum babam oyleydi huzursuz ve siddet dolu ortamda büyüdüğüm icin benzemekten cok korkuyorum insallah benzemem ama dedigim gibi sinir sistemim oynadi ben iyi giderken karsimdakinin kotu gelmesi benimde bisey diyememem saygidan dolayı bu sefer daha kotu hissediyorum kendimi

Bas basa kalinca genelde laf sokar kendisi aramiza buyuk bir sogukluk girdi kaynatam esim ve ben muhabbet içinde olunca kaynanam kenarda durur ben olduğum ortamda gülmez benleyken gulmez daha doğrusu degisik ama boyle

Bu sinir krizi geçirmek de yeni bir kılıf oldu saçma sapan hareketlere.
Adama defalarca vurmuşsunuz.
Onun yaptığı da affedilmez sizin de.

Ruh hastası, kişiliksiz kadını insan yerine koyup dediklerini önemsemişsiniz, siz değer verdikçe de kadın sahnede yıldızlaşmış, kırıta kırıta lafını sokmuş, oyununu oynamış. Bir kere silkelenin de düşünün “ etek giy, pantolon giyme” size ne be? Size ne? Sen kimsin ya? Olmuş 2020, şunu yap bunu et, bunu giy, bunu giyme. Al kocaman bir pantolon, hediye et kocana ve annesine . Nasıl saçma diyaloglar bunlar? Niye kendinizi başkasının merhametine ve vicdanına bırakıyorsunuz? Neden önemsiyorsunuz? Görüşmeyin bitsin. İnsan yerine koymayın. Eşiniz de pantolon diye tutturursa alın verin eteği kendisi giysin. İğrenç zihniyetler, nerden bulaştınız? Ortadoğu’mu burası?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…