- Konu Sahibi EU1
-
canım eltisinin bu tarz konuşmasını bende onaylamıyorum ama kadın kırılmakta haklı.üstelik onlarında evi yokmuş.kayınbaba burda adaletsiz davranmış.bunun kıskançlıkla ilgisi yok.kayınbaban onlarada destek çıkar demişsin.çıkacak olsaydı şimdiye onlarada ev alırdı.birde yardım gizli tutulmuş.bence herkesin rızası olmalıydıbence senin küçük eltin az değilmiş..çok fena bir şey ona dikkat et derimkötükedihüso...insanlar parasını kime verip vermeyeceğini ona mı soracak?ne demek kayınpedere'ölüm kalım'olmadan bizi aramayın demek...eltiye posta koymakklava:...valla ben senin eltinin dediklerini kendi eşimin ailesine söylediğimi düşünemiyorum bile...hem onlar beni perişen ederdi,hem de eşim:1no2:...
şu konu da çok çirkin;hani demiş ya,nasıl olsa onlar ölünce bize bir daire kalır o yüzden ev almayı düşünmüyoruz...bu ne biçim terbiyesizliktir?klava:...insanların ölmesini bekliyor gibi...insanın böyle fikri olsa bile dillendirmeye utanırkafamçokkarıştı...
vallahi dediğim gibi eltine hayret ediyorum,eşinin ailesi gene anlayışlıymış,başka ailede olsa yüzüne bakmazlar öyle gelinin...
sana gelince,tamam haksızlık edildiğini düşünüyorsun,ama sonuçta bu kayınpederinin kararı...yarın onların ihtiyacı olsa onlara da yardım eder...kardeşler arasında bu tarz konularda kıskançlık olmamalı bence,hatta herkes birbirine destek olmalı...:içelim:
Cok tuhaf bir eltiniz varmis
Ne olmus ki ? yani ortada ki sorunu ben anlamadim...Kayinpederiniz yaninizda, yardimci, ne guzel
Esinizde onun evladi, allah allah ya..
Hem bir sorunu varsa, kayinpederine soylesin
yukarıda son olanları yazdım açıkladım eşimin neden diger çocuklarına göre daha çok sevildigini ben yapmam benim babamda yapmıyo böyle bişey yaapsa üzülürdüm elbet
ee şimdi diğer eltin nolcak pekii :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?