kayınpederim evlendigimziden beri ev alın deyip durur bizde araba alıp gezdik tozduk 2 ay önce bi ev begendik arabayı satıp alalım dedik kayınpederim daha yeni aldınız hem arabanın yapacagı 25 30 bin ben emekli maaşımı size vereyim dedi bende olmaz sorun çıkar ilerde dedim çünkü kayınpederim bu parayı geri almayacaktı kayınvalidemde baskı yapınca aldık parayı evide aldık ama eşmin ailesinden kimse bilmiyodu söylemeyecektik kayınpederim 3 gün önce her yıl kurban aldıgı adamı görmüş eltimin uzaktan akrabası olur ne oldu bu sene bakmaya gelmedin kurbanlık deyince babamda biz bu yıl çocukların yanında kesicez çocuklar borc ödüyo kesemezler demiş adamda hayrola ne borcu deyince kayınpederim ev aldılar onu ödüyolar demiş adam karısına karısıda yemeyip içmeyip eltime söylemiş bugün ögretmenler gününü kutlamak için eltimi aradım daha hal hatır sormadan ben seni aramadan beni arama seni seviyorum ama çok kırgınım dedi kayınvalidemi aradım bişeymi dediniz diye eltim babamada ölüm kalım olmadıkça armayın bizi demiş daha diger eltimin ve kaynımın haberi yok eşimle ikimizde biliyoduk böyle olacagını keşke almasaydık diyip üzülüyoruz başka çözüm arıyoruz ama k.validem ve k.pederim çok rahat eşim küçük oldugu için çok düşkünler ben eltime hak veriyorum haklı tek oglu gelini bzi degiliz ki iki arada kaldık ne yapacagımı bilmiyorum çokta seviyorum eltilerimi yok yere aramız bozuldu düşünüyorum aynı şey benim başıma gelse ben nasıl davranırdım
az önce büyük eltimle konuştuk ben aradım olanları anlattım olgunlukla karşıladı ama para kayınpederimin emekli parası bunca yıllık memur aldıgı parayı kendi harcaması gerekirdi dedi bende biz kabul etmedik başta ama ısrar edince aldık dedimklava: sorun çıkarmadı babamda aramış diger eltimi bu parayla benim yapacak bişeyim yok onlara şuan lazım ben ısrar ettim sizde ev almaya karar verirseniz eger sizede yardım ederim ama onlara ettigim kadar olmaz çünkü siz kıymet bilmiyosunuz ben hakedene daha çok yardımda bulunurum demiş bakalım eltim araayacakmış beni onu bekliyorum bende
az önce büyük eltimle konuştuk ben aradım olanları anlattım olgunlukla karşıladı ama para kayınpederimin emekli parası bunca yıllık memur aldıgı parayı kendi harcaması gerekirdi dedi bende biz kabul etmedik başta ama ısrar edince aldık dedimklava: sorun çıkarmadı babamda aramış diger eltimi bu parayla benim yapacak bişeyim yok onlara şuan lazım ben ısrar ettim sizde ev almaya karar verirseniz eger sizede yardım ederim ama onlara ettigim kadar olmaz çünkü siz kıymet bilmiyosunuz ben hakedene daha çok yardımda bulunurum demiş bakalım eltim araayacakmış beni onu bekliyorum bende
açıkcası eltileriniz haklı
kayinpederiniz çok ayıp etmiş
birtane evladı varmış gibi hareket etmiş
madem eline öyle bir para geçecek ve kendine lazım değil 3 çocuğu varsa 3 bölseydi 4 varsa 4de bölseydi
neden haksızlık ayrımcılık yaptı? şimdi kardeşlerinin arası açıldı eltiler birbirine belkide kırıldı
çokmu iyi oldu?
bu büyükleri anlamak çok güç ne demek siz kiymet bilmiyorsunuz ben hakedene daha çok yardımda bulunurum vamrı öyle bişey varmı evlat ayrımı
açıkcası bu durumda mağdur olan sen olsaydın nasıl düşünürdün? eminim burda konu açardın kayinpederim parasını eltimlere verdi bize vermedi diye veryansın eder burdaki arkadaşlarda sana hak verirlerdi
ben bu konuda eltiniz tarafından kıskançlık felan sezmedim, kiskançlıklan alakası yok
kadının zoruna gitmiştir benim eltimden eksiğim nedir diye düşünmüştür
haksızda değil
maddi anlamda ihtiyaçları olmasa bile kayinpederin onlara parayi size vermeden önce bunu söylemeliydi onlarında rızasını almalıydı diye düşünüyorum
tabiki suçlu burda siz değilsiniz, suç tamamiyle kayinpederinizde
eltinizlen aranız iyiken kötü olmuş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?