az önce büyük eltimle konuştuk ben aradım olanları anlattım olgunlukla karşıladı ama para kayınpederimin emekli parası bunca yıllık memur aldıgı parayı kendi harcaması gerekirdi dedi bende biz kabul etmedik başta ama ısrar edince aldık dedimklava: sorun çıkarmadı babamda aramış diger eltimi bu parayla benim yapacak bişeyim yok onlara şuan lazım ben ısrar ettim sizde ev almaya karar verirseniz eger sizede yardım ederim ama onlara ettigim kadar olmaz çünkü siz kıymet bilmiyosunuz ben hakedene daha çok yardımda bulunurum demiş bakalım eltim araayacakmış beni onu bekliyorum bende
açıkcası eltileriniz haklı
kayinpederiniz çok ayıp etmiş
birtane evladı varmış gibi hareket etmiş
madem eline öyle bir para geçecek ve kendine lazım değil 3 çocuğu varsa 3 bölseydi 4 varsa 4de bölseydi
neden haksızlık ayrımcılık yaptı? şimdi kardeşlerinin arası açıldı eltiler birbirine belkide kırıldı
çokmu iyi oldu?
bu büyükleri anlamak çok güç ne demek siz kiymet bilmiyorsunuz ben hakedene daha çok yardımda bulunurum vamrı öyle bişey varmı evlat ayrımı
açıkcası bu durumda mağdur olan sen olsaydın nasıl düşünürdün? eminim burda konu açardın kayinpederim parasını eltimlere verdi bize vermedi diye veryansın eder burdaki arkadaşlarda sana hak verirlerdi
ben bu konuda eltiniz tarafından kıskançlık felan sezmedim, kiskançlıklan alakası yok
kadının zoruna gitmiştir benim eltimden eksiğim nedir diye düşünmüştür
haksızda değil
maddi anlamda ihtiyaçları olmasa bile kayinpederin onlara parayi size vermeden önce bunu söylemeliydi onlarında rızasını almalıydı diye düşünüyorum
tabiki suçlu burda siz değilsiniz, suç tamamiyle kayinpederinizde
eltinizlen aranız iyiken kötü olmuş yazık