bak canim benim esimde annesine cok duskundur cunku babasi annesini baska kadin icin terketmis hatta daha annesiyle evliyken babasinin sevgilisi hamileymis adam kirk dalavereyle kaynanami bosadi simdi o kadinla evlendi kaynanam delirdi sara hastasi sinirli biri, ogluda hep bu konuda destek ciktigi icin onu kimseyle paylasamiyor bana bile o kadar kusur bulamamasina ragmen laf sokacak birsey bulurdu ben universite mezunuyum hemde amerikada okudum esim ilkokul, ailem varlikli ve egitimli, elimden her is gelir masterda yaptim ,dolmada sararim temizim gayette eli yuzu duzgun biriyim esime evime cocuguma bagliyim esimle cok iyi anlasiriz kisaca benimle gecinmemek zor ama kaynanam ne laflar sokar anlatamam esim duskun bile olsa birkac laf sokusuna sahit oldu annesini azarladi hemde cok kotu haddini bil yoksa git dedi simdi eskisi kadar yapamiyor zaten yilda 1kez goruyorum ilk hafta bal kaymak 2.hafta esim kapidan ciktimi tam bir adilik sembolu olur ama esim bana sunu soyledi annemde olsa kimsenin seni ezmesine musade etme koru kendini altta kalma der birgun yine boyle bir elektrik oldu kafami kaldirdim gozlerine baka baka BILIYORMUSUN BENI SEVIP SEVMEMEN HIC UMRUMDA DEGIL ONEMI BILE YOK AMA OGLUN BENI COK SEVIYOR HEP SEVECEK AMA SEN SONSUZA KADAR BIR ERKEK TARAFINDAN SEVILEMEYECEKSIN ONEMSENMIYCEKSIN CUNKU DILIN ZEHIRLI ACILI SEVDIGIN ADAM BILE SENDEN KURTULMUS VE BEN ONA HERGUN DAHA COK HAK VERIYORUM EMINIM SENDEN KURTULDUGU ICIN SIMDI COK MUTLUDUR dedim oyle yaktim ki canini kan oturdu gozlerinin icine anladi ki zehirli dil insanin icini kanatiyor simdi degistimi hayir ama cok fazla ileri gidemiyor kalbini tipki ayni sozlerle kanatacagimi biliyor fren yapiyor bence suc kaynanalardan cok iki tarafi idare edemeyen erkeklerde ve konusmasini bilmeden icine dert eden kendi kendini yiyen gelinlerde bende basta aile terbiyesi der susardim sonra artik bir noktada ip kopuyor.Kaynanam surekli ailemi ozellikle annemi elestirir ama cokta sever annem gercekte varlikli bir kadindir evlendikten sonrada bana ev araba arazi kizima ev para verdi hayat sigortalarimiz var esim olsun olmasin rahat bir yasam surebilirim ustelik yabanci bir pasaportum var esimin tarafi boyle degil ,ama annem herseyi benim uzerime aldi olum kalim var diye bilirsiniz erkeklere guven olmaz en iyisine bile esim annemi bu tavrindan ve kizimiza yaptigi yatirimlar icin sever ve takdir eder birkerede tapu konusu acmadi tam tersi kendi destekledi bu cahilse birgun esimin tum yakinlarinin herkezin icinde akli sira sakayla karisik (hadi ogluma iyi baslik verdiniz demez mi )sanki esimi jigolo tuttuk esim icin uzuldum kipkirmizi oldu tum akrabalarinin yaninda annesini disari cagirdi donduklerinde kadin yuzu kipkirmizi allak bullakti ruh gibiydi ve bu kadin hala benim ve esimin turkiye deki evinde bizim gonderdigimizle yasiyor goruyorsun zerre utanma arlanma yok cunku cahil ,gormedik, aciz, oglu olmasa sokakta 25gun sonra gidicez ama artik umursamiyorum cunku kendimi uzmuyorum kusuyorum yuzune herkez haddini bilmeli bilmiyorsada bildiriceksin madem esin seni gozden cikarmis iyi dusun esimin tek bu konularda haksizligini sezersem herseyi keser atarim bence sende sakin sinme iyi ,hanim oldukca uzrine daha cok basiyor bu kaynana kismi hanimefendilik onlara gore erdem degil daha cok ezme nedeni ve bir erkek iki arayi bulamiyorsa yillar gecince hic bulamaz kimse ailenle bagini koparma hakkini sahip olamaz iyi dusun arkadasim simdi gencsin ama yillar gectimi ruhun uzuntuleri bu calkantilari kaldiramaz sevgilerimle