ne yaparsam yapayım suçlu ben oluyorum.

Benim anlamadığım o da hekim olacakmış niye doktorlarla alakalı böyle yorumlar yapıyor. bir çelişki gördüm konunuzun bu kısmında.

sonuna kadar okudum tatlım fakat aileleriniz örtüşse de siz maalesef zıtsınız

Evet diş hekimi. Sorunu normal hekimlerle yani tıp hekimleriyle. Mesleğinin zorluğunun ve güzelliğinin farkında. Çok da seviyor ve emek gösteriyor. Daha o gün kız kardeşimin sınav tercihleri hakkında konuştuk. Kız kardeşim de tıp okumak isteyen idealist bir kız. Seneye tekrar hazırlanacak idealleri için. "niye bıraktı ki keşke diş hekimliği tercih etseydi" dedi. Ben de normal bir ses tonuyla "yok o doktor olsun diş okuyup pişman olmasın sonra" dedim. Ses tonunda bile küçümseme, üstün görme var dedi. Yine tartıştık. İnanın bu özgüven meselesi değil. Keşke ne olduğunu bilsem.

Sevgi bir yere kadar günü gelecek en önemli şey saygıyı kaybedeceksiniz en çokda sen kendine olan saygın kaybedeceksin.Bazı insanlar boyledir herseyi kendileri bilir karşı tarafa öyle konuşmalar yaparlar ki karşı taraf heo kendini suçlu hisseder .Baskıcı anlayissiz kısıtlayıcı egosu yüksek biri ile olmayın derim.

Ufff cok mu aradin guzelim bu sevgiliyi. Walla yasin ufak genceciksin nie zorlayip en guzel gunlerini ufacik tefecik seyleri buyuuuk konu eden insanlarla ugrasiosun sert bi dille uyar artik baktin olmuo zorlama merak etme kalp agrisi gecer millet 3 cocujla bosanio da bu nedir allah askina. Yok ayakkabi sormamisim da bikbikbik anan deil baban deil o senin kocan deil ki hesap veresin yorulmasaymis calismasaymis canim ne ilgisi var senle babasina inat calisio iste dramatijlestirmesin sende yelkenleri suya indirme inatci ol azcik

Dramatikleştirme. Daha uygun bir kelime bulamıyorum ben de. Kendi kafasında kuruyor. Hevesleniyor. Olmayınca da suçu bende buluyor. Ayakkabı almayı esprili bir dille teklif etti daha önce. Ben de direk sakın sakın dedim alırsan giymem dedim. Bunların hepsinin dışında ben ilişkimizin çoğunda hepinizin bildiği roaccutane denilen ilacı kullandım. Sancılı dönemler daha da sancılı geçti yani. Bunu bile anlayışlı karşılamadı. Her ay kontrole gitmek gerekiyor biliyorsunuz. "Koca şehirde kadın dermatolog yok mu" diye çemkirdi. Alttan almayıp ben en iyisine gitmek istiyorum dedim bir kontrolüme beraber benle gelmesini istedim. Geldi. O sorunu çözdük. Ama sinirden kuruyan dudaklarımı kanattığımı bilirim.

Eşim ondan habersiz bir şey birden karşısına o kıyafetle çıktığımda çok hoşuna gider. Kendime sürekli yeni bir şeyler almamdan çok hoşlanır. Bu ne ya? Böyle sıkıntılı tiplerle ömğr geçer mi? Ya kendine çeki düzen versin ya da doktor buldum ben hadi git de :)

Cinayet olur heralde :) İnanır mısınız bir ara yüksek bel bir pantolon alıp giydim böyle kemeri nerdeyse göğüs altında olanlardan. Niye fikrimi sormadın böyle pantolon ilk defa görüyorum dedi. Ben de o zamanlar çok ciddiye almazdım bu karışmaları gülerek yüksek bel uzun gösterir kısacığım zaten belki biraz uzun dururum dedim. Güldüm. "Niye uzun görünmek istiyorsun ben kısayım" dedi. Ben 1.60 o 1.74 boyunda bu arada. Karşıdan bakılınca aramızdaki boy farkı bariz belli olur. Tartışma burdan sen uzun boylu erkek seviyorsuna geldi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Egosu çok yüksek ve kompleksleri var bu adamın. Tıp okumadığı, diş hekimliği okuduğu için kendini saçma şekilde ezik hissediyor. Ve senin üzerinden de kendini tatmin ediyor. Hayatından çıktığından anda bu adam biter. Kendine iyilik yap güzel günlerini ziyan etme. Yurtdışında stajlara konferanslara git erasmus yap, sizin sektörde farklı şeyler de var bilemiyorum. Ufkunu aç biraz. Sıkışıp kalma bu ilişkiye.

İnanın o kadar güzel düşüncelerim var ki mesleğimle ilgili. Sırf kendini iyi hissetsin diye ilerde beraber iş yapabileceğimizi ağız çalkalama suları, diş macunları hepsinin eczacı-diş hekimi ortak çalışması olduğunu söyledim. Ama ne fayda. Mesleğin para için yapıldığını zannediyor.

Birden yumusardim ben galiba benim icin fazla mesayi yaptigini duydugumda, konuyu buyutmezdim.

Ama diger iki konu cok onemli.
Ne demek ozur dilemez?
Ne demek herseyimi onun almasi, ben ona muhtac degilim!.

bu konuda zaten hassasken"yok o doktor olsun diş okuyup pişman olmasın sonra" demeniz iğneleyici gelmiş olabilir.

Bence dogru insan kriterlerini gozden gecirmen lazim senin. Ojeye kadar karismak nedir? Bogulmuyor musun? Staj is hayatin icin ne kadar onemli bir sey. Amac ne? Evlenirseniz zaten seni calistirmayacak, staj yapmana gerek yok. Eczane falan yalan. O zaman da erkek musteri gelmesin der. Seni resmen eziyor, insan muamelesi yapmiyor, kadinligina kisiligine insanligina saygisi yok hala ne diyorsun. Kuaforun erkek olmasina laf etmis. Sen bu adamin hastalik seviyesinin farkinda misin?

Adam manyak bence de, ama konu sahibesi de garip.
Her aldigini adama soruyor, izin aliyormus??!

Her
Adam manyak bence de, ama konu sahibesi de garip.
Her aldigini adama soruyor, izin aliyormus??!

Her aldığımı sormuyorum yanlış anlamışsınız. Bu bir ay dışında günde saatlerce konuşurduk. Bir şey almak istediğimizde de fikir amaçlı bu nasıl şu nasıl diye sorardık ikimiz de. O daha çok sorar tabi defalarca da benim ona yakıştırmadığım bir şeyi giymek istemeyeceğini, sebebinin bu olduğunu söyledi. Benim de onun gibi düşünmemi istiyor sadece bu.

Benim için fazla mesai yapması bana komik bile geldi. Çünkü böyle bir şeye ihtiyacımız yok. İkimizin de parası var. Babasına inat olsun diye işe girdi. Ben sadece böyle "senin için çalıştım, senin için yoruldum, senin için uyumadım, senin için belim kırıldı." şeklinde konuşma yapmasının hoşuna gittiğini düşünüyorum. Normal bir zamanda olsak bir ayakkabı bu kadar büyümez aramızda emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…