Allah yardımcınız olsun ama siz en büyük hatayı aynı yerde oturmakla yapmisiniz altlı üstlü olarak. Kiskandigigini bildiniz halde. Benim kaynanamda çok düşkün oğluna oda altı boş bizim evin gelin diye tutturdu kabul etmedim çünkü o olmadan nefes bile alamicaz sizin dediklerinizin aynısını yapicakti bize de benim nişanlım annesini bilip tanıdığı için bana hiç bisey demiyo annesine kesin öledir diyo bence en büyük hata eşinizde. Allah yardımcınız olsunMerhabalar 5aylik evliyim eşimle şahsi hiçbir tartışma yaşamadık bugüne dek.kaynanam başlarda beni çok sever gibi davrandı o buldu ön ayak oldu biz oğluyla tabi aşık olduk her neyse dugun gunum cumartesiydi cuma günü telasli olduğum için cumalarini kutlamadim oğluna mesaj atmış bu böyle yaparsa onu gelinlikle bırakıp gidicez haberin olsun bununla sen veya biz ugrasamayoz diye tabi ki düğün oldu bitti eşim bu mesajı silmemis bir sabah denk geldim kaynar sular başıma yıkıldı o günden sonra ben yine de anne görmeye çalıştım altlı üstlü oturuyoruz .her çağırdığında yardıma gittim derdini dinledim ben gerçekten gelin olmadım annemler uzakta en başta sen varsın dedim 5ay boyunca gerçekten hep alttan aldım oğluna çok düşkün sürekli bizim yicegimize bile karışıyor sırf görmek için oğlunu her gün burda yemek yiyin dedi ben güzelce kirmadan anlattim ama kırıldı kendi evliligimden mutfagimdan bişey anlayamadim misafir mı geliyor hadi gelin kocamın bir tek Pazar günü izni var hic sormadan kafalarına göre plan yapıp bizi de dahil etmeleri yada beni kızı olarak gördüğünü söyleyip meyveyi oğluna nerdeyse ağzına verecekken bana bişey yapmamasi göze çok battı aman oğlum bilmem ne benim yüzüme gulupte her fırsatta oğluna dillemesi gercekten soğuttu kendinden ben hep affettim hep büyüklük bende kalsın dedim .En son ki olay misafirlerim gelecek odamda makyaj yapıyorum baktım oğlunu aramış sesi ta benim odamda yok evlenince sen çok degistin bu nolcak böyle ben senin annenim kıskanıyorum seni .bakın misafirlerim gelmek üzere kapı çaldı açtım kaynanam dedim ki duş alcam tamam kızım dedi kapattım oğluna diyor ki beni içeri davet etmedi bu böyle yaparak ne yapmak istiyor asla evliliğin bozulsun demiyorum ama oğlum karın öyle karın böyle uzatmayim telefon kapanınca ben eşimi aradım dedim duydum annenin dediklerini bı kaç sefer daha şahit oldum neden beni ariyomus annesini aramiyomus .eşim bana çok düşkün annesi bunu kaldiramadi her seferinde bı sebep bulup bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor .eve gelirken uğramış duymuş hepsini anne demiş annesi bı baktık dün 11de otobüse binmiş Antalya'ya gidiyor hiçbir şey söylemedi kaçtı .çok doluyum kendi aileme bugüne kadar hicbisey anlatmadım sizden baska kimsem yok geri adım atmayı bu sefer dusunmuyorum ben anne derken hastayken çorba yapıp üstünü değiştirirken onun böyle ortalığı karistirmasindan yoruldum çok kırgınım
Eeee naparsin iylikten anlamayan zalim insanlar valla cekilecek gibi degilmis kadina bak ya hem suclu hem güçlü üstüne üstlük iki yüzlü.
Kaynana acik acik de bu boyle olmaz çeki duzen ver kendine. Allaha sukur esinle aran iyi amannnn giz ölümlü dunya yarin öbürgün topraga girdigi zaman nasil hesap verecek onu düşünsün gaynanan niye eline tesbah alip la ilahe illalah demirki ortaligi garistirir .
Iylik yapma sende ona birak kendi haline esinle ilgilen mutlu olmaya bak soylediklerinide g*tn altina at otur.
[/QUOTE zaten arayıp sormayı düşünmüyorum onun yüzü olsaydı konuşmaya çıkardı vedalasamadi bile Allah işte bisekilde çıkartıyor insanın önüne o ruhumun duymadığını kendince iyi yaptığını düşündü ama oglu benim haklı olduğumu biliyor
Eşim annesinin hep iyi niyetli olduğunu düşünürdü ama dün bana hiç bişey diyemedi haklisindan başka kadın vedalasmadan gitti yüzüme nasıl bakicak orası da ayri sessiz sakınim diye üstüme geldikçe geldi sonunda oğlu da anladı böyle yaparak evliligimizi bitircegini düşündü aklıncaAllah yardımcınız olsun ama siz en büyük hatayı aynı yerde oturmakla yapmisiniz altlı üstlü olarak. Kiskandigigini bildiniz halde. Benim kaynanamda çok düşkün oğluna oda altı boş bizim evin gelin diye tutturdu kabul etmedim çünkü o olmadan nefes bile alamicaz sizin dediklerinizin aynısını yapicakti bize de benim nişanlım annesini bilip tanıdığı için bana hiç bisey demiyo annesine kesin öledir diyo bence en büyük hata eşinizde. Allah yardımcınız olsun
İnanın aslında o kadar çok istiyoruz ki eşimin benim üstüme titrediği gibi cocuguna da öyle olacagindan o kadar eminim ki ama ben de böyle olaylar yaşanınca gerçekten istemiyorum .oğlu 29yasinda hala 9yasinda gibi muamele yapılıyor evlendigini hala kabul edemediler madem öyle diyorum seni evlendirmesydi koynunda uyutsaydi madem eşine olan ilginden hoşnut değil .eşimin beni aramasından daha doğal ne olabilir siz söyleyin Allah aşkınaTaşınmadan çocuk düşünme
Çok haklısınız yürüsem bile uyandigim anlaşılıyor kapıyı acsam bile duyuluyor özel namına rahatlıkla konusamiyorum bile eşimle duyulacak diye hep.diken ustundeyimTaşınmadan kesinlikle çocuk düşünme
Hayır bana yansıtmıyor ben kendim denk gelmeseydim soylemezdi bana .evi terk etmeyi düşündüm çocuk gibi ağlayıp ayaklarima kapandı beni sevmiyormusun nolur ben onun adına özür dilerim senden bana uzak olma ben konusucam onunla sen benim herşeyimsin nolur gitme dedi ben sevgisinden o.kadar eminim ki beni savunduğunu bildiğim için zaten annesinin buna tahammülü yok istediğini başaramadığı için böyle dikenlerini her fırsatta kullanmayı deniyorTaşı evine o nedir öyle yaa
Eşiniz annesini dinleyip size hesap soruyor mu?
Yoksa size yansıtmıyor mu aralarında konuştuklarını?Ona göre eşinizi de taşlayacağım da
Canım benim en iyi uzak kalmak bu yüzdenÇok haklısınız yürüsem bile uyandigim anlaşılıyor kapıyı acsam bile duyuluyor özel namına rahatlıkla konusamiyorum bile eşimle duyulacak diye hep.diken ustundeyim
Anladım.Annesi sonuçta evet.Sırtını dönemez evet. Atamaz,satamaz ona da evet. Ama pek tabii evini ayırabilir.ikna edin. Zemin hazır zaten. Valideniz elleriyle hazırlamış.İkna edin.Çıkın o evden.Hayır bana yansıtmıyor ben kendim denk gelmeseydim soylemezdi bana .evi terk etmeyi düşündüm çocuk gibi ağlayıp ayaklarima kapandı beni sevmiyormusun nolur ben onun adına özür dilerim senden bana uzak olma ben konusucam onunla sen benim herşeyimsin nolur gitme dedi ben sevgisinden o.kadar eminim ki beni savunduğunu bildiğim için zaten annesinin buna tahammülü yok istediğini başaramadığı için böyle dikenlerini her fırsatta kullanmayı deniyor
Çok teşekkür ederim dinleyip cevabınız için Allah razı olsunCanım benim en iyi uzak kalmak bu yüzdeninsallah istediğin gibi olur herşey
Evet işten gelsin bugün tatlılıkla konusucam bu konuyu çok sağolun Allah razı olsun hepinizdenAnladım.Annesi sonuçta evet.Sırtını dönemez evet. Atamaz,satamaz ona da evet. Ama pek tabii evini ayırabilir.ikna edin. Zemin hazır zaten. Valideniz elleriyle hazırlamış.İkna edin.Çıkın o evden.
Estağfurullah canım benim Allah senden de razı olsunÇok teşekkür ederim dinleyip cevabınız için Allah razı olsun
Bende sesimi cikarmadim bu aslında hepimizin dili olmadığı anlamına gelmiyor saygidir büyüktür diyorsun susuyorsun Zaten elimizi kolumuzu bağlayan eşlerimiz değil mi onlara olan sevgimiz bazı şeyleri yutmamiza sebep onlara duyduğumuz sevgi ve saygıİşlerıne gelınce kızları olarak görürler. İşlerıne gelmezsen gelınlerı olursun bu böyledır. Kv yanımda kızına adetlerı olup yapılmayan bırseyden bahsedıyor. Benledr dugune bır ay kala kustu bızım adetımızde kızı alısverıse cıkarırsın aılesıne bıseyler alırsın hıcbırını almadı sırf bu yuzden küstü. Oglunun parası bıtmez harcar var mı yok mu bılmez aaa ben bu kadar tutacagını bılmıyordum vs. Bıze gelırler ayrı gezdırır yedırırız onlra gıderız orda da bız yedırırz. Tek kendıme kızıyorum keske hayır dıyebılsem sızde boyle yaptınız dıyebılsem dıyemıyorum dıslı bır gelın olmak ısterdım.
Bilemiyorum bırseyler dogru degıl. Bızım ıyı yuzumuzu kullanıyorlar gıbı gelıyor.Bende sesimi cikarmadim bu aslında hepimizin dili olmadığı anlamına gelmiyor saygidir büyüktür diyorsun susuyorsun Zaten elimizi kolumuzu bağlayan eşlerimiz değil mi onlara olan sevgimiz bazı şeyleri yutmamiza sebep onlara duyduğumuz sevgi ve saygı