conmeyı bende ıstıyorum ama nereye donucam babam evınde ıstemıyo benı ısım yok cocugum nolacak onu dusunuyorum en cok
hayır annem ev hanımı dedıklerınız bızım aılede olacak sey degıl yanı annmın babamı bosaması falan. cok tesekkur ederım esımın bırılerıyle gorustugunden emın degılım ama gorusmedııgındende emın degılım tabı varsa da boyle bısey ınsallah en yakın zamanda ortaya cıkarda babamada al cok guvendıgın damadın dıyebılırımAnnenizde mi calismiyor? Ikiniz bir olup en azindan biriniz is bulamaz miydiniz. Yurt disinda yasiyorum demissiniz neresi bilmem ama devlet yardim ederdi belki.
Beni babam eve sokmasa annem siler onu, arkamda durur. Insan evladini atar mi boyle. Neyse ne diyeyim ki. Allah yardimciniz olsun. Esiniz iyice cigrindan cikmis muhtemelen gorustugu baska kadin veya kadinlar var.
amın cook saolunanliyorum durumunuzu , cok kiziyorum ama size degil size ve sizin gibi kadinlara bunlari yasatanlara cok kiziyorum , anneniz gibi evladinin arkasinda duramayan kadinlara kiziyorum , allah yardimciniz olsun diyecek baska birsey yok
bende onu anlamıyorum o zamanlar oyle seyler soyleyınce bende benı hepten ıstemıyo dıye dusunuyorum ama normal zamanda nerdeyse hergun arar halımı hatrımı sorar merak eder torununu cok sevıyo ben anlamıyorum babamı amaSizi evinde istemese 20 gün yurtdısına sizin yanınıza kadar gelir miydi ?
dil ogrenıyorum sımdı, tesekkur ederımBüyük cesaret. Yabancı bir ülkede, dil bilmeden böyle bir adamla evlilik.
Dil öğrenin, meslek sahibi olmaya çalışın.
Bu evlilik ya böyle gider ya da sizin sabrınızın bittiği yerde biter.
Allah kolaylık versin.
Ilk aklima sevgilisinin oldugu geldi ama dankk diye yazmak istemedim. Malesef ki durum konu sahibinin aldatildigini gosteriyor.sevgilisinde kaliyor besbelli
konu sahibi al cocugunu dön ulkene
adamin hayatinda biri var belli ki
univ okudunuz mu? bi mesleginiz var mi?
Buna cok emın dgılım cunku tam bır ıskolık ve 5 aydır falanda yenı bır ıs kuruyor bunun ıcınde cok calısıyor ama bu tabıkı eve gelmıcek ya da bana kotu davranıcak demek degıl yanı baska bır kadına ayıracak zamanı oldugunu sanmıyorumIlk aklima sevgilisinin oldugu geldi ama dankk diye yazmak istemedim. Malesef ki durum konu sahibinin aldatildigini gosteriyor.
Daha once de msjlasmalarini gordum demistin ya buna istinaden de bu sekilde dusundum.Buna cok emın dgılım cunku tam bır ıskolık ve 5 aydır falanda yenı bır ıs kuruyor bunun ıcınde cok calısıyor ama bu tabıkı eve gelmıcek ya da bana kotu davranıcak demek degıl
bende onun ıcın cok emın degılım dıyorum ya bende bılemıyorumDaha once de msjlasmalarini gordum demistin ya buna istinaden de bu sekilde dusundum.
Cok iskolik olabilir ama.er ya da gec eve gelir insan ne bilim. Nerdeyse ayin yarisi adam yok. Tabi esinizin huyunu siz daha iyi bilirsiniz. Biz burdan ne desek ne yazsak bos.
işe gırmeyı bende dusundum ama kucuk kızım var ve bakıcıya bırakmamı asla kabul etmez o yuzden calısamam malesef bı yerdeOrda bir işe girseniz önce? Çalışabilecek veya basit işleri yapabilicek kadar diliniz vardır diye düşünüyorum. Daha sonra para biriktirip Türkiye'ye donseniz? Döndükten sonra öğretmen olana kadar o parayla idare etseniz? Ya da Avrupa'da bir ülkede yaşıyorsanız bosanirken kadından yana daha yardımcı oluyorlar diye düşünüyorum. Bir araştırsaniz belki bir çözüm bulunur
arkadaslarım var ama hepsı turk buranın kanunlarıyla ılgılı bır bılgı bırıkımlerı oldugunu sanmıyorum dil ogrenıyorum bı kac aydır basladım derslerey.dışında yaşadıgınızı yazmışsınız arkadaşınız var mı?
size dil ögretecek birini bulun.
sorunlarınızı bir uzman yardımı ile aşmaya çalışın.hukuk boşanma sürecinde size ve kızınıza neler yapabiliyor ögrenin.
çalışmayı okumayı meslek edinmeyi ne bilim işte kendiniz için birşeyler yapın.
eşinizi degil kendinizi degiştirin degişen dünyanız da eşinize yer vermek yada vermemek size kalır
tesekkur ederıminşallah düzelirsiniz
donmeden once aılemı arayıp bı tartmam lazım sanırım babamın tavrını bılmem lazım bı kere daha yıkılmak ıstemıyorumBence babanız size bağırdığında susmayıp herşeyi anlatmalıydınız.Ondan dinlemiş sizden de dinlemeliydi.Belki değişirdi durum.
Bilemiyorum ne diyeyim.Tüm çözüm önerileri sunulmuş.Malesef uymuyor size.Böyle de yaşanmaz.Bir cesaret edip adım atmanız lazım.Ben türkiyeye dönün derim.
Eşinizin eve gelmemesi konusunda da tek şey geliyor benim de aklıma.Başka biri.Küçücük bebeği karısı evde ne halde bilmeden,merak etmeden dışarda kalan erkekte,erkek olmuş fakat insan olamamıştır.
Net ol.Kararlı dur.Kızı olduğunu üstüne basa basa hatırlat.İstemeseniz de geliyorum bile diyebilirsin hatta.Sen dik ve kararlı durursan yıkarsın o duvarı.donmeden once aılemı arayıp bı tartmam lazım sanırım babamın tavrını bılmem lazım bı kere daha yıkılmak ıstemıyorum
umarım hesey guzel olur kızım ve benım ıçın tesekkur ederımNet ol.Kararlı dur.Kızı olduğunu üstüne basa basa hatırlat.İstemeseniz de geliyorum bile diyebilirsin hatta.Sen dik ve kararlı durursan yıkarsın o duvarı.