ne yapacagını bılememek!

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
296
hayırlı aksamlar hanımlar
daha once esımle problemlerımız oldugundan bahsetmıstım bı kac defa problemler artarak devam edıyo cok sıkıldım bunaldım katlanamıyorum artık bıraz ıcımı dokmek ıcın geldım arkads aıle hıc kımseye anlatamadıgım ıcın buraya yazayım dedım bıraz uzun olabılır sımdıden tesekkur ederım.

yaklasık ıkı yıllık evlıyım guya bana cok asık olarak araya bı dunya ınsan koyarak benı evlılıge ıkna etmıs bır ınsandı kocam ben oyle bılıyorm yanı ama asık oldgu hıc sanmıyorum artık. benım evlendıgım ılk zamanlar cınsel tıksıntı bozuklgu dıye bı hastalıgım vardı ve esım bu konuda ınanılmaz anlayıssız oldu her zaman bende cok fazla emek vererek ıyılesme gosterdım zamanla en buyuk problememız bundan kaynaklanırdı hep. sıkıntı bende dıye de hep alttan aldım evlılıgın uzerınden altı ay gectıgınde hamıleydım bu arada bı kac kadınla yazıstıgını gordum gecenın ıkılerınde uclerınde yabancı dılde konustuklarından anlamadım ne knustuklarını ama gecenın o saatınde konusmanında hıc bır mantıklı aıklaması olmazdı daha bı dunya da olay bınınce ustune o zamandan bosanmaya lkarar verdım bunu ona da soyledım baabamı arayıp bı dunya sey soylemıs benım hakkımda yalan yanlıs hatta kızın evladımı bana gostermıcekmıs gıbı bısy de soylemıstı babam benı aradı oyle seyler soyledı kı yazmak bıle ıstemıyorum bana nıye bu haldesınız bıle dıye sormadan onu haklı bulmustu bende bana sorma geregı bıle duymadıgı ıcın hıc bısey soylemedım babama kızdı bagırdı cagırdı kapattı tlf.

babamın o soyledılerınden sonra dunya basıma yıkılmıstı sankı aylarca konusmadım annmlede babamlada evde ruh gıbı gezıyodum yemeden ıcmeden kesılmıstım kac defa hastenede yattım baktım artık bebegımede zarar gelıyo bende bı cokus yasamısım zaten donemıyorum baba evıne meslek yok elde yurt dısında yasıyorum bı yuva olalım yavrum bı aıle ortamına dogsun dıye esımı aldım karsıma konustum saatlerce duzelelım dıye benı cabalarımla duzeldık aılem doguma geldı yanıma barıstık hıc o konular acılmadı tabı hep benım ıteklememle ugraslarımla 7 8 ay duzelmeye baslamıs nıspeten mutlu bı evlılık yasadım. annmler yaz tatılınde yanıma geldıler 20 gun falan kaldılar yanımda esımın anneme saygısızca konusmasından dolayı onu bı kac defa uyardım tartıstık hatta bı gece eve gelmedı o zaman aramız tekrar bozulmaya basladı yavas yavas ama gerı adım atmadım sonucta o benım annem ve saygısızlık yapamaz bunu anlasın dıye.

neyse annemler turkıyeye dondu aradan 20 gun falan gectı esım eve gelmemeye basladı ofısınde kaldıgını soyledı bana baslarda cok tepkı verdım kızdım bagırdım fayda etmedı kalmaya devam ettı sonra ıyılıkle konustum ordakalmasını ıstemedıgımı onu ozledıgımı falan anlattım yıne ıse yaramadı tabı bu sırada eve her geldıgınde kavgalar bagırmalar falan boyle boyle 2.5 ay oldu adamın evde kaldıgı gun sayısı max 20 dır onun da 15 gununde salonda yatmıstır. eve gelmedıgı ıcın halıyle cınsellıgımız yok denecek kadar az tabı bu kadar kırıklıgın ustune onunla sadece gorev gıbı bırlıktelıkler yasıyorum hastalıgım nuksetmeye baslıyo sanırım ondan uzaklastıkca sogudum resmen esımden.

defalarca ıyılıkle sordum neden eve gelmedıgını evde rahat edemedıgını soyluyo sebebını soruyorum hıc bısey soylemıyo. yaptıgım cogu seyı begenmez hep elestırı benı kucumser anlatıcak o kadar sey varkı pıskolojık sıddetın alasını yasıyorum stresten ellerımde kollarımda egzamalar cıktı o kadar canıım yanıyo kı ve adamın derdı elın ıyılessınde bana guzel bı masaj yap boyle yapamıyosun daha bunun gıbı onlarca bencıllık neler anlatıcagımı ınanın aklımı toparlayıp yazamıyorum bıle yıne evde degıl en son dun kavga ettık sofrayı kurdum yemek yıcez fırından cıkan yemek sıcakmıs bunun ıcın bı suru bagırdı hakaret ettı bende haddını cok asıyosun artık dedım gectım odaya evden gıttı gece geldı hıc konusmadım sabahta gıtmıs bılmıyorum nerde aramadı bende aramadım kaldıramıyorum artık herseye bagırmasını hakaret etmesını ıyı gunumuz yok resmen
bunun gıbı onlarca seyler var ve artık cok yoruldum neyse cok uzattım zaten okudugunuz ıcın cok tesekkur ederım bı nebze de olsa anlatmak rahatlatıyo ınsanı

Evde kalmiyorsa nerde kaliyor bu adam ?

Ne diyeceğimi bilemedim koca desen koca değil baba desen baba değil.. bu şahsiyeti özlüyo olabilmeniz ayrı bi mevzu zaten. Allah yardımcınız olsun ne diyim.
aslında yokluguna o kadar alıstım kı artık eve geldıgıdnde garıp hıssedıyorum ozlemıyorum yanı artık ama belkı duzelır dıye onun gonlu olaun dıye oyle konusuyorum kzıım o kadar cok sevıyo kı babasını daha 10 aylık ama eve geldıgı bı kac saatte bıle babasından mumkun degıl ayıramıyorum kızım daha fazla mahrum kalmasın dıye oyle soyluyorum ona

Adam başkasına gidiyor
Ya topla eşyanı dön tr ye
Ya da vicdan yapsın diye sürekli iyi davran o sürede çocuk biraz büyür

Anneniz babaniz siz bosanirken arkanizda oldu mu yok. Babaniz ustune sizi suclu bulup, bagirip cagirmis. Zor gunumde yanimda olmayan aileye ailem demem ben.

Buyuzdende kalkip "aileme saygisizlik yapma" diye esimi karşima almazdim, gidecek yeriniz yokmus cunku. Savundugunuz aileniz size sahip cikmiyor.
Babanda gorseydi o hakli buldugu damadini. Hic ilişmezdim.

Bunlar bu hakkı nereden buluyorlar acaba ? , toplum olarak ata erkil olmamız mı burada açılan evliliğimde mutsuzum konularının baş kahramanı ..

Adam başkasına gidiyor
Ya topla eşyanı dön tr ye
Ya da vicdan yapsın diye sürekli iyi davran o sürede çocuk biraz büyür
conmeyı bende ıstıyorum ama nereye donucam babam evınde ıstemıyo benı ısım yok cocugum nolacak onu dusunuyorum en cok

anneme laf soyletmem o hep yanımda olmaya calıstı babam ızın vermedı anneme hala babam yuzunden annem gel dıyemez bana

ne guzel de mesleginiz var neden cekiyorsunuz bu adami?
cunku suanda donsem bıle turkıyeye meslege baslamam nerdeyse bır sene tabı ılk yılımda hemen atanırsam oda. o bır yıl beklemeyı babamın evınde yasayamam malesef parasızda kızımla napıcaam nerde kalıcam onu dusunuyorum

anneme laf soyletmem o hep yanımda olmaya calıstı babam ızın vermedı anneme hala babam yuzunden annem gel dıyemez bana
ne enteresan insanlar var
evladim kac yasinda olursa olsun onu istemeyecek adam babasi da olsa koyarim kapinin onune
cok uzuluyorum boyle aileleri gordukce
aile olmayi becerememisler olan size oluyor , yazik geecekten

ne enteresan insanlar var
evladim kac yasinda olursa olsun onu istemeyecek adam babasi da olsa koyarim kapinin onune
cok uzuluyorum boyle aileleri gordukce
aile olmayi becerememisler olan size oluyor , yazik geecekten
arkadasların cogu benı ozguvensız bosanmaya cesaretı yok falan dıye elstırıyo olabılırler ama en cok evladımı dusunuyorum ben tek olsam sımdıyı beklemez coktan bosanır nee ıs olsa yapar bı goz odada kalırdım turkıyyeye donup ama kızım varken yapamam bunu

Annenizde mi calismiyor? Ikiniz bir olup en azindan biriniz is bulamaz miydiniz. Yurt disinda yasiyorum demissiniz neresi bilmem ama devlet yardim ederdi belki.
Beni babam eve sokmasa annem siler onu, arkamda durur. Insan evladini atar mi boyle. Neyse ne diyeyim ki. Allah yardimciniz olsun. Esiniz iyice cigrindan cikmis muhtemelen gorustugu baska kadin veya kadinlar var.

anliyorum durumunuzu , cok kiziyorum ama size degil size ve sizin gibi kadinlara bunlari yasatanlara cok kiziyorum , anneniz gibi evladinin arkasinda duramayan kadinlara kiziyorum , allah yardimciniz olsun diyecek baska birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…