Canım herkes olumlu bakıyor artık da benim işe girmemi bekliyorlarmış ondan sonra hemen çağıracaklarmış tekrardan aileyi. öyle dedi annem işten çıktığım için şu an evdeyim. şu ara iş konularıyla meşgulüm birazcık :) erkek arkadaşım da arazi mühendisliği yaptığı için şehir şehir dolaşıyor,bu da bizim için sorun olduğu için sabit bir iş bakıyor o yüzden görüşmeleri var yakın zamanda bakalım hayırlısı.ama yüzük takıldıktan sonra annem 6 aydan fazla nişanlı kızı evde tutamam ona göre gelsinler diyor :) tamam onlar hazır olduğunu söylüyorlar da ben daha hazır değilim daha hiç bir tane bile çeyiz almadım :) o yüzden biran önce işe girip çeyiz almaya başlamalıyım :)
Senin içinde gerçekten çok sevindim,Allah mesut bahtiyar etsin,darısı başıma inşallah:) özel bir soru olmayacaksa sen nasıl atlattın bu durumları?
canım benim çok sevindimmm gerisi su gibi akar gelir inş hemencicik iş bulursun inşallah dua et bol bol :)) uzakta iş gerçekten çok zor oluyor benim sözlümde ocakta bi firmaya girdi isim vermeyeyim bi bankanın bulunduğumuz bölgedeki tüm şubelerindeki sistemlerini değiştirdi tam 8 ay, sözleşmesi bitti neyseki bugün, bilirim şehir dışında çalışan sevdiğini beklemenin nasıl bişey olduğunu beklemek inan çok zor düşün bugünleri yaşarken bu iş sıkıntısı vardı bizde yani manevi olarak yanımdaydı ama gerçek olarak aynı şehirde olsak bile ailem görüşmemi istemiyordu... öncelikle şunu bil hiçbir aile güle oynaya kızını vermiyor damat tarafında hiçbir sıkıntı olmasada ( her anlamda ) güle oynaya vermiyor illa bi mırın kırın durumu var anlaycağın :)) sen nasıl atlattın dersen; ben kararlı olduğumu gösterdim size padişahın torununuda getirsem kem küm ediceksiniz anlıyorum kızınızı vermekte zorlanıyosunuz dedim ama benim kararım bu bizim acelemiz yok sizin rızanızı alana kadar bekleriz ama vazgeçmicem çünkü ben kötü bişey yapmıyorum dedim ki ailem vazgeçirmek için çok oynadılar sözlümün üstünde bile ama ikimizde taraf tutmadık karşılıklı konuştuk ne olursa olsun senin ailen benim ailem demicez dedik ve demedikte bu çok önemlii sabırlı ol dua et bol bol ben en büyük desteğimi kayınvalidemden aldım ona kendi düşüncelerimi anlattım ve bana dedi ki ben birinin elini tuttuysam asla bırakmam seninde elini tuttum ve bırakmıcam arkanızdayım elimden ne gelirse yapıcam dedi ve yaptı kadın annesinden miras kalan evi benim üstüme yapıcak düşün çünkü babam bunu istedi hala daha uğraşıyor herşeyin en iyisini yapmak almak için hani karşı tarafta çok önemli ben ailemle aramız bozmadım ama evde çok üzgün göründüm ailem dedi hatta kıyamıyoruz sana üzgün görünüyosun diye yani sana tavsiyem ailenle aranı bozmadan sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu belli et ve planlarınızı anlat hani yaş tahtaya basmıyoruz msjı ver biz oturduk düşündük gelecek planlarımız bu şekilde karar aldık de kararlı olduğunu göster ama şunuda söyleyeyim çok plan yapma çünkü bu işler biraz planın haricinde gerçekleşiyor.. umarım az da olsa yardımım dokunmuştur her zaman yazabilirsin elimden geldikçe yanında olmak isterimm