- 2 Nisan 2013
- 335
- 461
- 33
hakkında hayırlısı olsun canım okurken kendi yaşadıklarımı hatırladım başta benim ailemde böyleydi hiç istemediler herşeyi sorun ettiler bize gelmek istediler babam zorla kabul etti alt tarafı tanışma bişey çıkmaz diye düşündü hep yani ciddi anlamda bakmıyodu o ana kadar herşey kötü gitti hep terslik vardı takiii onlr bize gelene kadar benim hiç yüzüm gülmüyodu çünkü herşey ters gidecek diye beklerken bide baktım ki bizimkiler çok iyi sohbet ediyo ve o akşam çok güzel geçti ailem önyargılı olduğuna utandı veee yarın akşamda biz onlara gideceğiz ve peşine nişanımızı yapacağız inşallah sana tavsiyem üstlerine gitme alttan al ve bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Aminn pınar çok teşekkürederimm..Benim içinde hala herşey kötü durumda,düzelmesi için sabrediyorum ve dua ediyorum yapabileceğim başka hiçbir şey yok.Bu önyargıdan biran önce bende kurtulmaları için dua ediyorum..İmtihandayız şuan öyle düşünüyorum.İnşallah bu imtihanı iyi verebiliriz yine rabbime sonsuz şükürler olsun.Size de mutluluklar dilerim rabbim hiç ayırmasın sizi inşallah..