Ne yapacağımı şasırdım.

Daha neler olur mu hiç canım benim
Desen ki çocuk çok rahatsız benim yavruma elinde olmadan bazı ufak tefek sıkıntılar veriyor tamam tolere edin günahtır anlamıyor denilir
Ama öyle değil ki
Bir şeyin arkasına saklanmış zorbalık yapıyor
Alın yavrunuzu ordan

Canim bizim ogrenciyle birebir iletisime gecmemiz yasakmis. Zaten okula bizden farkli saatlerde gelip gidiyor bizi veli veya ogrenciyle karsilastirmiyorlar. Düsünki oglumu isırıp yaralayinca benden once onun ailesini arayip cocugu okuldan kacirmislar. hakliyken haksiz duruma dusmek bulasmak istemiyorum.esim cok sinirli .cocuk 2 tane psikologa gidiyor ayni zamanda ankarada bir profesore gidiyormus.ogretmen okulun rehber öğretmeni sürekli konuşuyor tamam diyor.2 dakika sonra hersey unutuluyor. o cocugun yeri o okul degil.En temizi riske girmeden okul degistirmek.cunkü acikcasi okulun yaklasimi hic hosumuza gitmedi.

Bence okulun ve öğretmenin tutumu çok saçma onların ödediği parayı sizde ödüyorsunuz eğer maddiyatı düşünüyorlarsa 1 öğrenci için bir çok öğrenci kaybedebilirler... bence siz çocuğunuzu başka bir okula vermeyi düşünün..

Bende anlamis degilim illaki okula gelip psikolokla görüsün diyorlar .bizde problem yokki niye ben görüseyim

Kizlar simdi ogretmenimizle konustuk o da bu duruma uzgün ama karar mekanizmasi malesef ben degilim diyor. Müdürde yarin gelsinler psikologumuzla birlikte aile ile goruselim demis. Ya kizlar bendemi tuhaflik var Allah aşkına kafayi yicem. Biz psikologla görüsunce o cocugun davranislarimi düzelecek yada benim oglumun suratina tükürmeyi tokatlamayimi birakacak. Bende ogretmene şunu dedim ben yarin gelip o müdürün suratina güzelce tükürücem esimde tum arkadaslarinin yaninda güzelce bir tokatlayacak .biz şuanda problemli aileyizya bizede empati yapsin.gorsun kendinden güclü biri tokatlayinca ne hissedecek. Birde okuldan cocugu alinca tazminat falan odememiz gerekiyormus.

Benzer bir çocuk kızımın sınıfında da vardı. Her sabah Allahım nolur hasta olsun da gelmesin diye dua ediyordu çıkarken evden. İlk dönem öyle böyle geçti derken 2.dönem dozunu iyice arttırdı bir kızın boğazını sıkmış kız nefessiz kalmış hepsi korkmuş falan. Velilerle iletişime geçtim ben sınıf grubu vardı öğretmenin olmadığı uzun bir mesaj yazdım. Birkaç veli okula gittik toplandık. Aile kabul etmiyordu şımarık yetiştirmiştir epey de. Öyle böyle derken hakkını haram ederek!! Aldı çocuğu sınıftan öğretmen de Allah razı olsun bir etkinlik yapamıyorduk rahat bir nefes aldık demişti. Çocuğu rehabilitasyona götürdüler sonra falan. Sizin de tazminat olayı mantıklı değil bir okuyun sözleşmenizi, avukata danışın. Ben olsam 5 dk tutmam çocuğumu orda. Akran zorbalığına çok eğiliyor MEB artık. Gidip karakola şikayetçi olan veli bile oluyor darp raporu alıp. Kimsenin çocuğu kimsenin kum torbası değil.

Benim oglumda insallah hasta olur gelnez diyor. Yarin gidip kaydimizi alicam 5 kurus parada vermicem.

Vermeyin hatta iz varsa sabah gidip darp raporu alın okula ve öğremene görevi ihmalden dava açacağınızı söyleyin hatta açın da.

Daha onceden isırık izi vardı okul kandirdi bizi bir daha gelmiyecek diye. Dünde tokatlamis ama iz yok. Ama bu konu acildigi an oglum hircinlasiyor agliyor cocugumu sinir hastasi ettiler. Ama heryere şikayet edicem

Daha onceden isırık izi vardı okul kandirdi bizi bir daha gelmiyecek diye. Dünde tokatlamis ama iz yok. Ama bu konu acildigi an oglum hircinlasiyor agliyor cocugumu sinir hastasi ettiler. Ama heryere şikayet edicem
Pasif kalmışsınız biraz ne yazık ki. Büyük kızımı da 1 gün babası kolunda bir iz gördü arkadaşım yaptı demiş. Telefonumdan okul müdürünün numarasını alıp anında aramış dur bir öğrenelim hocayla konuşalım falan demeye kalmadı. Ağzına geleni saydı. Devlet okulu bu arada. Meğer yokmuş öyle bişey çarpışmışlar mı ne o da en yakın kız arkadaşı ama eşiniz çok pimpirikli sanırım falan dediler evet dedim ben de 2 katı dikkatli oldular hep hissettim.

Pasif kalmadim aslinda hemen okula gittim.cocugumu baska okula alicam dedim. Gerek yok biz o cocugu gönderdik dediler. Aradan 1 ay gecti geri geldi. Iyilesti dediler ama hicbir degisim yok.

En doğrusunu yapmışsınız. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, çocuğunuzda bu günleri sonsuza kadar unutur

Öğretmen nerdeymiş çocuga vururken. En fazla 15 kişi vardır özelse sınıfta. Belki daha az. Benim kızımın sınıfında da vardı üstelik aile kabul etmiyordu hareketli olduğunu. Öğretmen ile konuş kesin çözüm bulsun.o çocuğu yanında tutsun. Tuvalette nasıl yalnız bırakır. Tek tek yollasın. Çok yanlış. Özel bir sınıfa yollanmalı belki. Onun ilacı olduğuna göre raporu da vardır. O çocuğa özel bir ilgi lazım ona özel biri. Allah yardımcın olsun.

Lütfen okuldan ve tazminat konusundan sakın korkmayın. Asıl siz onları şikayet edin ki, maddi manevi size yaşattıklarının kat kat fazlasını yaşasınlar... Allah yardımcınız olsun ❤

Hic korkmuyorum hele istesinler dogru karakola giderim. Zaten cimere yazi yazicam.2 aydir ev huzurumuz bile bozuldu

Neden wc te cocuklari yanliz gönderdiniz diye sordugumda özgüvenleri gelissin diye söylediler. ama bu olay sonrasi Artik evde bile ben olmadan cocugum wc ye gidemez oldu.

Neden wc te cocuklari yanliz gönderdiniz diye sordugumda özgüvenleri gelissin diye söylediler. ama bu olay sonrasi Artik evde bile ben olmadan cocugum wc ye gidemez oldu.
Yalniz gönderebilir ama tek tek. Orta okulda bile iki çocuğu tek tek sırayla yollarsın. Kim bilir ne olur bir yalnış yaparsa diye. Hatta dakika ya bakarsın. Çoğu zaman( kız değilse özel durumdan muzdarip olan var )yollamam.Bu özgüveni de eksik kalsın. Biliyorki çocuk sorunlu ne özgüveni yahu. Yolda yürürken akli dengesi bozuk biri olduğunu anlayınca yolumu değiştiriyorum. Ne yapacağı belli olmaz. Hele bunlar çocuk. Aklı ermez. Çocuğuma kendisini koruması için çok taktik veriyorum ama okula gidensiye unutuyor. 3 yaş benimki. Allah korusun çocuklarımızı. Umarım çabuk unutur .

Öncelikle ayni durumda olan ayni şekilde öğrencilerim var.siz biraz kuruntu yapmışsınız gibi geldi.biraz sağlıklı düşünün...herşey çift tarafli yaşanır oğlunuz demekki onunla oturuyor yada onun hareketleri sizin oglunuzun dikkatini cekiyor...aslnda sizin oğlunuzu o çocuktan uzak tutacak kisi yine sizsinz...oğlunuzu uyarın o arkadaşıyla oynamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…