- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Yahu Allah ailenize bir melek bahşetmiş en mutlu günleriniz (en rahat olmasa da) bu doğum olayında sanki anne değil de etraftaki kv+kp+görümce+elti+anne+baba (bazı konularda kendi annelerinden sorun yaşayanları da gördüm, babalar da eksik kalmasın dedim) bilmem kimler doğum yapıyor. Onca sıkıntı çekiyor da lohusalık yaşıyor. Arkadaş rahat vermeyecekseniz gölge de etmeyin başka ihsan istemez yahu. Resmen millet bir başkasına 1 yudum mutluluk ve huzuru çok görüyor. Siz büyüksünüz ya da akrabasınız (yer yer akbaba mı desem?) bir kadının en zayıf anı lohusalık zamanıdır. Hem psikolojik hem fiziksel olarak. Hayır bir de bunları yaşamış bilen insanlar bu kv ler falan. Resmen günahtır ya bu yaptıkları Allah korkuları da yok yemin ediyorum. Kadının kafası zaten 1 milyon olmuş doğumdan sonra bebeği mi düşünsün kendiyle mi uğraşsın sizinle mi uğraşsın. Yapacakları 2 kap yemek o da eksik olsun bu zihniyette insanların yemeği de dokunur insana rahat vermez. Aile bağlarımız çok iyi ayağına insanların hayatını cehenneme çevirmeyin bir öte durun da oksijeni tüketmeyin şu ortamda yahu. Yahu dersin var mı bir ihtiyacın diye 2 kap yemek yaparsın. Ha yapmazsan da yapma bir çaresi bulunur yani. Bunca sıkıntıya değer mi en mutlu günlerde? İnsanın kendi hayatını bu kadar zorlaştırdığı bir ülke görmedim ya, herhalde anca diğer orta doğu ülkeleri, Hindistan da falan vardır benzeri...
Bir de bunlar torunlarını falan da çok severler sözde, annesinden çok severler lafta. Torununu seviyorsan annesine iyi bakacaksın teyze! O toruna senin başka faydan olmaz şu anda, ha kendilerine kalsa yapabilseler çıkarıp kendi memelerini de verirler, sapık zihniyet!
Eğer bu samimiyet ve yakın aile ilişkisi ise ben yalnız başıma yaşamak istiyorum, net!
Bir de bunlar torunlarını falan da çok severler sözde, annesinden çok severler lafta. Torununu seviyorsan annesine iyi bakacaksın teyze! O toruna senin başka faydan olmaz şu anda, ha kendilerine kalsa yapabilseler çıkarıp kendi memelerini de verirler, sapık zihniyet!
Eğer bu samimiyet ve yakın aile ilişkisi ise ben yalnız başıma yaşamak istiyorum, net!