ne yapacağımı hiç bilmiyorum, lütfen yol gösterin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onun benim gibi bir hassasiyeti yok zaten, onun farkındayım. konuyu ilk açan bendim onun üzerine fikrimi sordu zaten umarım dediğiniz gibi çıkmaz, tabi tecrübe ve yaşanmışlık ayrı. zaten açık açık konuşacağım kendisiyle, ne olursa olsun

evet zaten o da küçük ve en nihayetinde erkek, benden daha ateşli daha çok istiyor belki de bazı şetleri. ama her istediğmizi yapamayız.

Bu konuyu sanki okumuştum?

Konuyu okumadım ama madam çok iyi bölümdesin ayrıl ve ders çalış, geleceğine yatırım yap diyorum. zamanını zirzop tiplere kafa yormaya yatırma, kariyerine yatır. Bol şans dilerim
o da ben de çalışıyoruz zaten akademik olarak okulu bitirdiğimizde çok saygın bir mesleğimiz olacak ve beraber o konuda çok hayalimx var (diş hekimiyiz ikimiz de :)

yanlış anlamayın ben bunu sizin tam tersi'nizi düşünerek söylüyorum
yani benim için ilişkide cinsellik olmazsa olmazdır
cinsellik yaşamak için de yaşınızın çok çok erken olduğunu düşünmüyorum çünkü ben böyle şeylere çok ahlaki değer yükleyen bir insan değilim benim için vücut gelişimi tamsa gerisinde bir sorun yok karşılıklı istem varsa
ve hani erkek arkadaşınızın yerinde olsam zaten sizinle birlikte olmazdım hani 7 sene boyunca cinselliğin olmadığı bir ilişki benim için mümkün değil 7 hafta bile mümkün değil o yüzden sizi kullanmak istiyor gibi saçma sapan bir düşünce sahip değilim ama az çok erkekleri tanıyoruz
maalesef cinsellikle ilgili isteklerinde çok ısrarcı oluyorlar ve çok duygusal ısrarda bulunuyorlar o yüzden dikkatli olun umarım sizi incitmez cok bağlanmayın derim ben.

aynen öyle. 1-2 sene sonra belki onlar olursa. onun dışında 1-2 sene bu şekil takılmak en mantıklısı. öpüşelim koklaşalım bana da ona yeter. kimse cinsel açlığından ölmez
Kadın ile erkeğin öpüşüp koklastiginda yaşadığı şeyler çok farklı burda detaylı yazmak istemiyorum ama sen öpüşüp kendini geri çekip normal haline dönebilirsin ama erkek öpüştükçe daha da isteklenip sonuca varmak isteyecek.

Tavrını net ortaya koy istemediklerini belirt ve lütfen duygu sömürülerine manipülasyonlara yenilme

kimi de adam bunu şimdiden konuştuysa sorun vardır olarak yorumluyor, ben ve o birbirimize bu ilişkideki (ilerideki) beklentimizi açtık sadece. dediğin gibi birkaç ay sonra dese ben belki çok daha fazla bağlanmış olacaktım. kötü bir şey de demedi aslında hoşuma gitti tabii ki benimle gelecek kurması istemesi vs. “dışarıda ne kızlar görüyorum benim sevgilimin fiziği yüzü huyu hepsinden güzel diyorum hep bu kötü bir şey mi” diyor…sadece o benden daha rahat benim de öyle olmamaı bekliyor ama ben daha temkinliyim…

18 yaşında evlilik planı yapmak için erken değil mi? Bu kişiden muhtemelen ayrılacaksınız zaten. Eğer evlenmeden yakınlaşmaya karşıysanız ayrılın. Evlenmek istediğinizde görücü usulu gibi evlenirsiniz.

evet haklısınız. benim erkek arkadaım da benden ömce bie şey yaşamış da olabilirdin umrumda olmazdı açık açık söyledi o da çok ahlaki olarak takılan birisi değil anladığım kadarıyla. ben 7 sene cinsel ilişki olmadan beklerim onda problem yok buna sabrederim dedi ama ben biraz daha kapattım işte yanağımdan öpme harici bir şey olmaz tarzında…o da buna şaşırdı ben 7 sene boyunca hiç sana dokunamayacak mıyım…ben sadece cinsel birleşme istemiyorum bunu da zardan falan değil bazı şeylerin evlilikte olması gerektiğini düşündüğümden sadece…tabii ki ondan ayrılırsam bir sonraki ilişkimde diyeceğim senden önce sevgilim vardı bilesin yani bunu kabul edenle yoluma devam ederim. ama benim hayat tarzıma göre de bu normal ne yapabilirim ki…

evlilik derken birbirimizle takılmıyoruz anlamında. flört/geçip gitmesi gereken biri değil. yoksa tabii ki oturup çeyiz düzmedim. sadece devam ederse sonunun evlilik olacağı bir ilişki istiyorum dedim o da o şekilde söylüyor

valla ben aşkımdan ölüyor olsam bile 7 sene bekleyemem.

Anladım ama bu çocuk evleneceğiz zaten diye sizi manipule edebilir, o da sizin gibi düşünseydi böyle konuşmazdı.

Üniversitede iyi bir okul kazanan insanın biraz mantığı, aklı fikri olur. Yaşarsın yaşamazsın ama öpülünce kirlenecek biri olduğunu düşünmek üniversiteli vizyonuna sığar mı?
Eşya mısın sen kirleneceksin! Kim nasıl kirletecek seni? Sevince sevilince kirleneceğim düşünmek nasıl bir fikir yapısı

Yemişim kafasını. Konuşsunlar arkamdan çok umrumdaydı. Çatır çatır seviştim, ayrıldım, terk edildiğim de oldu. Sonra yine sevdim seviştim evlendim bilmem kaç senedir evliyim eşimle aşka geçmiş konuşulmadı. Ne münasebet tezgahtan geçirdim diyecekmiş. Ben geçiririm o tezgahtan. Yavaş geçirsin

Öpüşmeyi de basit sanıyorlararkasının gelmemesi bir tabu gibi geliyor bana

Aklıma Masumlar Apartmanı geldi

öpüşmeye hazırım aslında, şimdi yanımda olsa öperim de sarılırım da o kadar değil. ama fazlasına hazır değilim. bunu söyleyeceğim ona sadece. kabul etmezse hiç sevmemiş demektir
Ay ne alaka ya. İnsan sevdiğini s… dönemi eskide kaldı.
Şahsen ben yedi sene sevişmeden sevgililik yaşamam. Sevgi aşk bence bı değil. Sevginin en yoğun olduğu bir zamanda saçma sapan açlık çekeceğimiz duygular rutine bitince seks hayatımız başlayacak. Baştan sona hayat bitirici bir şey kusura bakmayın. En aşık en deli zamanımda yaparım asıl

Anladım ama bu çocuk evleneceğiz zaten diye sizi manipule edebilir, o da sizin gibi düşünseydi böyle konuşmazdı.
onun olmayacağını çok iyi biliyor, o kadar da şuursuz değilim inşallah yani ne zaman ne olacağının farkındayım. takılmaya çalışan bir erkekle ciddi düşüneni ayırt edebiliyorum az çok, o da çok küçük ben de. o da bazı şeyleri çok ateşli yaşıyor sanırım bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…