ne yapacağımı hiç bilmiyorum, lütfen yol gösterin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece ondan korkuyorum zaten. Ama o da beni seviyor arzuladığını da biliyorum her zaman seni düşünüyorum diyor az çok tahmin edebiliyorum. Masumca öpmek sarılmak bundan öteye uzun bir süre geçmesin istiyorum. Evlendiğimizde yaşayalım bazı şeyleri istiyorum.
Üniversitede 4 yıl yurtta kaldım ve çok fazla kız muhabbetine maruz kaldım. O çok masum olan çocuklar seni ikna edebileceğini görünce kaplan kesilip her şeyi yapıyor. Masumiyet falan hikaye o yüzden çok dikkatli ol 🙏

doğru diyorsunuz…kimine göre sevgili olmak bile kirlenmek orası ayrı…biraz toplum tabusu yetişme tarzı ne bileyim…
Bak ablacım daha genceciksin, toplum tabuları, bunu söylemekten dilimde tüy bitti ama, her zaman ataerkine yani erkeğe hizmet eder ve kadına zerre değer vermez, lütfen sen de buna çanak tutma genç bir kadın olarak. Yolun başındasın, istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Ama yapmak istersen yaparsın ve bu seni “kirli” yapmaz. Hiç duydun mu onlarca kadınla beraber olan erkeklere “kirli” denildiğini? Denmez en fazla çapkın derler. Eee demek ki bu sistem sana değil erkeğe hizmet ediyor. Ben de diyorum ki bu sistemin dişlilerinden biri olma, kendin nasıl biri olmak istiyorsan öyle ol sen hiçbir zaman “kirli” olmayacaksın.

büyük ihtimalle ayrılır senden. acı gerçekler..

ben de senin gibi büyütüldüm, sonra nişanlımı seviyorum yaş da geçiyor dedim bir de baktım sonuç:vajinusmus.

allahtan çok uğraşmadık benimki hızlı geçti.

ya sevgilin isteksiz olsaydı, lütfen cinsellik başlığına bir bak.

sevmek sevilmek öpüşmek çok güzel şeyler.

ha bu arada bence yaşın çok küçük. asla istemediğin bir şeyin olmasına izin verme. psikolojik olarak hazır olmak en önemlisi. hiçbir şeye mecbur değilsin. sen çok kıymetlisin bunu unutma, çocuğun saflık berraklık muhabbetlerine de asla kanma.

Üniversitede 4 yıl yurtta kaldım ve çok fazla kız muhabbetine maruz kaldım. O çok masum olan çocuklar seni ikna edebileceğini görünce kaplan kesilip her şeyi yapıyor. Masumiyet falan hikaye o yüzden çok dikkatli ol 🙏
Peki bütün bunlara rağmen iyi biri çıkması da ihtimal dahilindedir değil mi…ben sadece öpmek istiyorum ben de seviyorum onun hissettiği her şeyi ben de hissediyorum sadece daha temkinliyim öyle de olacağım…oturup konuşacağım tamam aşkım konuşalım bu konuyu istersen dedi bana, her şeyi açık açık söyleyeceğim neyi isteyip neyi istemediğimi…eğer anlayışlıysa zaten bir daha açmaz bence

Peki bütün bunlara rağmen iyi biri çıkması da ihtimal dahilindedir değil mi…ben sadece öpmek istiyorum ben de seviyorum onun hissettiği her şeyi ben de hissediyorum sadece daha temkinliyim öyle de olacağım…oturup konuşacağım tamam aşkım konuşalım bu konuyu istersen dedi bana, her şeyi açık açık söyleyeceğim neyi isteyip neyi istemediğimi…eğer anlayışlıysa zaten bir daha açmaz bence
Cinsellik istemesi kötü birşey değil ki. İki kişinin karşılıklı istemesi önemli olan ama siz elini tutunca kirlenmiş gibi hissediyorum derken bu ateşli çocukla olmaz dikkat edin diyorum. Yoksa sizin için bazı şeyler tabu olmasaydi banane 🤷🏻‍♀️
Ama güzelim senin anlamadığın şu; kimse ben kötü biriyim sana istemediğin şeyler yapacağım demez o yüzden gözünü açık tut cinsellik konusunda ve güvenme mesela evine ya da yalnız kalabileceğin ortamlara girme nolur nolmaz.
Haaa belki de ben artniyetliyimdir çocuk senin düşüncelerine saygı duyar uslu durur 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ( fesatlık mi tecrübe mi dersin orası sana kalmış)

zamana yayın daha çok küçüksün. sevdiğinle bir şeyler yaşamak aşırı güzel ama psikolojik olarak hazır olmak gerek. elini tuttur öp koklaş ama hazır hissetmeden istemediğin şeyleri yapma

Aman ha. Mayınlı tarla oralar. Sende hissediyorsun zaten. Elin oğlu kullanır kullanır atar. Orda burda "nasıl yaptım ama", "oda bizim tezgahtan geçti." Diye konuşur.

Onun dışında erkekler evlilik öncesi cinsellik yaşayan kızlara, ucuz gözüyle bakar. Yarın öbür gün evlensen, "sen sağlam ayakkabı olsan, nikahın olmayan adamla bunları yaşamazsın" bile diyebir.

Biz kalıpları olan bir toplumuz. Gerçek hayatta hiçbir şey öyle degil. Gercekler acı. Sen bakma feminist kafalara.
kullanıp atmak ne ya mendil miyiz biz ya da meyve ?
siz kendinizi öyle tanımlıyor olabilirsiniz ama ben tanımlamiyorum her erkekte sizin gördüğünüz gibi değil
kalıpları olanda toplumu oluşturan sizin gibiler kısmı

Kirlilik kısmı çok hatalı bi düşünce, dini olarak yanlış bulabilirsin saygı duyarım ama kirli düşüncelerin din dışındaysa kimse ilişkiye girince "kirli" olmuyor. Ülkenin anlayışı bu, yok toplumun fikri bu diyerek kadınları aşağılamanın anlamı yok erkekler yapınca kimse erkeklere kirli demiyor, kimse toplumun fikrini konuşmuyor niyeyse.

Ama hepsinin dışında bunlar zamanla konuşulacak şeyler. 7 sene beraber olacak mısınız bakalım, yarın sevgili olarak kalacağınız bile kesin değil. En başta netleştirmek güzel, değerlerini anlatman iyi olmuş ama uzun vadeli planlar yapmanın pek gereği yok şu anki durumda. Kendini artık tam anlamıyla tanıdığında bakarsın, sana hala ters ise hayatına bu tarz insanları alırsın. Çocuğun cinsellik istemesinde bi sıkıntı yok, sen istemiyorum demene rağmen zamanla baskı yapmaya başlarsa o zaman sıkıntı başlar. Onu da anlarsın diye düşünüyorum.

Kirlilik kısmı çok hatalı bi düşünce, dini olarak yanlış bulabilirsin saygı duyarım ama kirli düşüncelerin din dışındaysa kimse ilişkiye girince "kirli" olmuyor. Ülkenin anlayışı bu, yok toplumun fikri bu diyerek kadınları aşağılamanın anlamı yok erkekler yapınca kimse erkeklere kirli demiyor, kimse toplumun fikrini konuşmuyor niyeyse.

Ama hepsinin dışında bunlar zamanla konuşulacak şeyler. 7 sene beraber olacak mısınız bakalım, yarın sevgili olarak kalacağınız bile kesin değil. En başta netleştirmek güzel, değerlerini anlatman iyi olmuş ama uzun vadeli planlar yapmanın pek gereği yok şu anki durumda. Kendini artık tam anlamıyla tanıdığında bakarsın, sana hala ters ise hayatına bu tarz insanları alırsın. Çocuğun cinsellik istemesinde bi sıkıntı yok, sen istemiyorum demene rağmen zamanla baskı yapmaya başlarsa o zaman sıkıntı başlar. Onu da anlarsın diye düşünüyorum.
tam olarak aradığım cevap buydu. sevgilim de ben de bazı şeyler için net olduk hep birbirimize.

zamana yayın daha çok küçüksün. sevdiğinle bir şeyler yaşamak aşırı güzel ama psikolojik olarak hazır olmak gerek. elini tuttur öp koklaş ama hazır hissetmeden istemediğin şeyleri yapma
öyle yapacağım. öpüşürüm sarılırım koklarım (bunları ben de istiyorum ki zaten) ama fazlasını isterse olmayacağını söylerim. anlayış göstermezse de fikir ayrılığından ayrılmış oluruz

Çok gençsin, toysun. İlişkin de çok yeni daha. Beni çok seviyor, aşık bana diye çok güvenme karşındakine. Biraz ölç, tart. Zaman geçsin biraz. Bu konuları konuşmal için erken bence. Sevgilin şimdi sadece öpüşüp koklaşalım razıyım der de evin içind girince daha fazlasını isteyebilir. Bu çocukta o potansiyeli gördüm. Senin içinse öpüşmek bile kirlenmek demek. Yani hazır değilsin. O yüzden eve, otele vs gitme. Elele tutuşun, sarılın yeter şimdilik. Hem onu tanı, hem kendini ölç tart. Olduki ilişki yaşadın psikolojik olarak çok etkileneceğin açık o yüzden kendini düşün ve istemediğin giç bir şeyi sırf o istiyor, üzülüyor diye yapma.

tam olarak aradığım cevap buydu. sevgilim de ben de bazı şeyler için net olduk hep birbirimize.
O kısımda en mantıklısını yapmışsın, bu konuşmayı ilişkinin 1. Yılında, sevgiline çok çok alışmışken de yapabilirdin ve ben böyle bir ilişkide bulunmak istemiyorum diyebilirdi. İki taraf için de daha üzücü olurdu. Şimdi en baştan konuşarak birbirinize alan açmışsınız, bana ters diyorsa gidebilir.

Cinsellik istemesi kötü birşey değil ki. İki kişinin karşılıklı istemesi önemli olan ama siz elini tutunca kirlenmiş gibi hissediyorum derken bu ateşli çocukla olmaz dikkat edin diyorum. Yoksa sizin için bazı şeyler tabu olmasaydi banane 🤷🏻‍♀️
Ama güzelim senin anlamadığın şu; kimse ben kötü biriyim sana istemediğin şeyler yapacağım demez o yüzden gözünü açık tut cinsellik konusunda ve güvenme mesela evine ya da yalnız kalabileceğin ortamlara girme nolur nolmaz.
Haaa belki de ben artniyetliyimdir çocuk senin düşüncelerine saygı duyar uslu durur 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ( fesatlık mi tecrübe mi dersin orası sana kalmış)
aynen öyle. 1-2 sene sonra belki onlar olursa. onun dışında 1-2 sene bu şekil takılmak en mantıklısı. öpüşelim koklaşalım bana da ona yeter. kimse cinsel açlığından ölmez

Çok gençsin, toysun. İlişkin de çok yeni daha. Beni çok seviyor, aşık bana diye çok güvenme karşındakine. Biraz ölç, tart. Zaman geçsin biraz. Bu konuları konuşmal için erken bence. Sevgilin şimdi sadece öpüşüp koklaşalım razıyım der de evin içind girince daha fazlasını isteyebilir. Bu çocukta o potansiyeli gördüm. Senin içinse öpüşmek bile kirlenmek demek. Yani hazır değilsin. O yüzden eve, otele vs gitme. Elele tutuşun, sarılın yeter şimdilik. Hem onu tanı, hem kendini ölç tart. Olduki ilişki yaşadın psikolojik olarak çok etkileneceğin açık o yüzden kendini düşün ve istemediğin giç bir şeyi sırf o istiyor, üzülüyor diye yapma.
öpüşmeye hazırım aslında, şimdi yanımda olsa öperim de sarılırım da o kadar değil. ama fazlasına hazır değilim. bunu söyleyeceğim ona sadece. kabul etmezse hiç sevmemiş demektir

ben 18 yaşında üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. sevgilim de üçüncü sınıf ve 20 yaşında. çok iyi bir bölümde okuyoruz. 3,5 aylık bir ilişkimiz var. ben onun ikinci, o benim ilk sevgilim. haliyle bende inanılmaz bir tecrübesizlik var. ilk sevgili olduğumuzda (belki size saçma gelir, olmaz dersiniz ama) ciddi düşüneceksek başlayalım minvalinde konuştuk ikimiz de. şahsen ben okuldan birini bulup evlenmek isterim hayat arkadaşım meslektaşım olsun bazı yolları beraber geçelim isterim.
her neyse, biz 2 aydık uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. bana inanılmaz değer veriyor, bu süreç içinde cinsellik içeren bir konuşma açmamıştır, elimi tutmak için erken dediğimde saygı duyup tutmadı, iznim olmadan sarılmadı vs. eski sevgilisinden bir kere kötü bahsetmedi, öyle ortamcı bir tip değil az çok anlarsınız muhafazakar bir ailenin haylaz çocuğu diyebiliriz. aile yapılarımız da çok benziyor zaten.
gelgelelim konuya. ben sevgilimle cinsellik konuşurken çok utanıyorum. bir iki hafta önce başka bir mevzudan konu açıldı, onun üzerine “sana bir şey sormak istiyorum ama daha erken mi bilmiyorum.” diye söze başladı. onun utandığını anlayınca “evlilik öncesi bir şeyler yaşamaktan mı bahsediyorsun” diye ben atladım rahatlatmak için. aynen fikrini merak ettim dedi, ben de evlilik öncesinde cinsel bir birleşmenin asla mümkün olmayacağını, bunun kadın için bir tabu olduğunu ve en başında bu çok mahrem şeyin sadece kocam için kalması gerektiğini söyledim. anlayışla karşıladı, hiç laf etmedi, benim de öyle bir beklentim yok dedi. ama ben biraz fazla sert çıktım, evlenene kadar (bu en iyi ihtimalle 7 seneyi bulacaktır) yanağımdan öpmek dışında bir şey yaşayamayız dedim bir anlık sinirle. açıkçası bu bana bile saçma geldi ama öyle büyütülmüşüm biraz bir de ilk ilişkim sonuçta. o bu konuda benden daha rahat. “beni yanlış anlamanı istemirorum ama ben seni düşünüyorum hep, başkasını değil. bir şeyler yaşayacaksam sadece seninle yaşamak istiyorum. öpmek, öpüşmek dokunmak…her şeyin bir zamanı var ama ben 7 senenin bunun için çok uzun olduğunu düşünüyorum” dedi. ben açmasam belki açılmayacak bir konuydu ama sonuçta sevgiliyiz, bu konular ve beklentilerimiz de konuşulmalı. “benim de senin de bazı ihtiyaçların olacak, tamam seks yapmayalım ama ben 7 sene boyunca sana elimi bile nasıl sürmeyeceğim”e getirdi. istemediğim bir şeyi bana zorla yaptıracak bir adam değil. “sen öyle diyince ben kendimi suçladım çekici bulmadığını düşündüm” dedi buna ayrı bir üzüldüm. çünkü ben de her gece onun hayalini kuruyorum, nasıl öpeceğimi nasıl seveceğimi…sadece daha önce yaşamadığım için elini bile tutsam kirlenecekmişim gibi geliyor. sizce erkek arkadaşımın dedikleri mantıklı mı? her sevgilinin yaşadığı şeyler aslında ama ben görmediğim/deneyimlemediğim için garip geliyor. ben erkek arkadaşımın yanında hep çok bol ve çok kapalı giyindim, vücudumu o sevsin, o baksın isterim orası ayrı ama bunu istediğim için bile kendimi kötü hissediyorum. sizce onunla bunu nasıl konuşmalıyım? o hayat görüşü olarak biraz daha “gençliğimde her şeyi yaşayayım, pişman olmayayım” kafasında, ben öyle değilim daha temkinliyim. bekaretle alakalı bir sıkıntım yok, ondan eminim oraya çekmeyelim de konuyu. bekaretimi bozacak ona yeltenecek bir adam değil. ama sizce zamanla öpmem, dokunmam bile sorun mudur? ya da kötü şeyler midir :KK43: ondan ayrılırsam kendimi kirlenmiş hissederim diye korkuyorum sadece…
Henüz 18 yaşındasın çok küçüksün büyük kararlar alma pişman olacağın şeyler yapma ne kadar seversen sev mantıklı kararlar alabildiğin yasa geldiğinde tekrar düşün bunu sevgilinde çok küçük hormonların etkiside vardır sizde şimdi 25-26ya kadar durmalisjn bence

öyle yapacağım. öpüşürüm sarılırım koklarım (bunları ben de istiyorum ki zaten) ama fazlasını isterse olmayacağını söylerim. anlayış göstermezse de fikir ayrılığından ayrılmış oluruz
o işler öyle temiz temiz olsa keşke
kimsenin canı yanmaz
ama inanılmaz manipülasyonlar dönüyor konu sahibi bu adamın gördüğünüz gibi bir adam olduğunu hiç sanmıyorum.
adam daha ilk 3 ayda açmış konuyu.
cidden bu konuda hassasiyeti olan insanlar bu konuları açmaz bile
bu çocuk sizi oyle ya da böyle incitecek bence ,
fazla baglanmayin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X