ne yapacağımı hiç bilmiyorum, lütfen yol gösterin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yıllık kocamla bile yedi yıl sonrasını bu kadar konuşmuyorum ya.
yedi yıl sonrasını değil, ilişkinin başındayken ilerleyen süreçte birbirimizden ne beklediğimizi öğrendik sadece. siz sizinle dünya görüşü aynı olmayan birini ister miydiniz? konuşmasam belki bu oroblem 1 sene sonra ortaya çıkacaktı, rahatsız olacaktık o da ben de. bazı şeylerin baştan net olmasını
o dediğimi sinirle dedim bana da garip geldi demişim zaten..kendimi koruma içgüdüsüyle aöyledim. söylediklerinizde elbette haklısınız ama biraz zaman geçsin dedim sonra kendisine. 3.5 aydan öpme öpüşme muhabbeti konuşmamak istemek normal değil mi? belki ileride fikrim değişir bilmiyorum…kötü niyetli biri değilim…sadece korkuyorum

Cinsel ilişki kadın yapınca daha çok erkeğe bağlar ama erkek açısından erkek dokundukça uzaklaşıyor nasıl olsa elde ettim düşüncesi var birazda yani merak ettiğini seviyor peşinden koşuyor,elde edince de heyecanı kayboluyor uzaklaşıyor keşke bunu şimdiden konuşacağına zamana biraksaydi ne bilim bir erkek ciddi düşündüğü bir kadını evlilik öncesinde yatakta hayal etmez etsede yaşar tüm cinselliği bir süre sonra çeker gider genede sizin kararınız ama karşınızdaki bir erkek ve nefsine düşkündür erkekler....

Sevdigimize, dokunmayip da ne yapacagiz acaba? Biblo diye gümüslügün icine mi koyacagiz?
Şuna okeyim, bi tarafın rızası yoksa, diğer taraf da ben beklerim diyorsa tamam.

Ama bu cümle öyle kullanılıyor ki sanki sevdiğim adamı alacağım bürokratik anlaşmalar imzalayıp beyaz sarayda koca masaların 2 ucunda siyaset yapacağım. Hayret

yatak muhabbeti açmadı, sadece sana dokunmak öpmek isterim bundan daha doğal ne olabilir seni isterim fiziğini görmek isterim dedi sadece.

@bittimsizdevamedin , 90"lı yıllarda bile, öpüsmek icin 3-5 ay gayet yeterli bir süreydi. Partneriniz cok uzun bile beklemis. Tabi, herkesin norm'u kendine.

Bence sizin iyi bir psikolojik yardım almanız lazım, öğrenci işleri bu konuda yardımcı olabilir. Bu adam ve yedi sene için değil. Dokunulursam kirlenirim , diye korkuyorsunuz. Değerinizi başkasının sizi ellemesi üzerine hissediyorsunuz. Bir şey yaşayıp ayrilsaniz kendinizi kullanılmış hissedeceğinizi düşünüyorsunuz.
Hiç bir kimse sizin değerinizi düşüremez. Nasıl sevgilinizle yakın olunca zevk alıyorsanız bir şey yaşayınca da zevk alacaksınız ..yani sonrasinda 'kullanildim' diye düşünmeniz çok yanlış olur.
Bunlar hiç sağlıklı hisler değil ki.
Bu kadar tabunun sonu vajinusmus.

Toplum normları "ben böyle düşünmüyorum" diye inkar edilecek şeyler değildir mi?

Toplum nedir,kimlerden oluşur,belli bir kesimin zihniyetine "norm" denilebilir mi? En başşşta sözleriniz norm mu?Norm kelimesi hakkında tarayıcı cümlesi ötesinde bilgi sahibi olduğunuzu sanmıyorum.

Konuya yorumum şu olur. Siz cinsellik ve fazla yakınlaşma istemiyorsanız 7 sene 7 sene diye de belirtemezsiniz kusura bakmayın. İstememenize saygım sonsuz bu arada kendince herkesin bir penceresi ve haklı gördüğü kısım vardır. Ama bu fikirde iseniz de sözleşme imzalar gibi 7 sene boyunca "iki yanak bir dudak no yatak" diyemezsiniz.

İlişkinin en başında bu gizli ısrara maruz kalmanız düşündürücü,işkillendirici ve yine ilişkinin en başında sizin bunu açıkça belirtebiliyor olmanız güzel aslında. Ama dediğim gibi bu konu çok kişiye has. Siz istemiyorsunuz,o istiyor. Çok önemli ve hassas bir konuda fikir birliği zor. Ne sizin cıssss deme hakkınız var ne onun yatak döşek demeye. İkinizinde karşı tarafın farklı düşündüğü bu konuda ısrarcı ve kuralcı olmak haddiniz değil. Bence yolları ayırın,çünkü sık sık gün yüzüne gelebilecek bir konu. @bittimsizdevamedin

ya cok yaşa yengenç. Bu cinsellik algisinin sonu vajinismus yazmak üzereydim.

ben kötü biri değilim, sadece zaman isterim bazı şeyler için. ama cinsel ilişki benim için ağır bir konu. diğerleri için vakit vermen lazım diyorum hep.

ben kötü biri değilim, sadece zaman isterim bazı şeyler için. ama cinsel ilişki benim için ağır bir konu. diğerleri için vakit vermen lazım diyorum hep.
Ben kötüsün demedim ki ablacımağır bir konu olduğunun farkındayım. Ben de tam bu yüzden farklısınız diyorum işte. Öyle oturup konuşup uzlaşılacak bir şey değil bana göre.

Cinsellikle ilgili bakış açısı böyle iş görüşmesi gibi konuşularak anlaşılmaz. Sinemada yalnız kaldığınızda filan aradaki elektrikten hafifçe kafayı çevirmekten falan filan anlaşılır bunlar, siz suyunu çıkarmışsınız. Ayrıca 20 yaşındaki birinin bakış açısı yedi yıl içinde yedi takla atar. 18 yaşında bu hayatı noter gibi düzenleme planlama tavrınız olgunluk değil saçmalık bayaaa

Uzak mesafe olunca elektrik de olmuyor henüz, doğrudur fikirler değişir. Biz de zamana bırakırız bazı mevzuları

Eğer cinselliğin sadece kocanla yaşamak istiyorsan kesinlikle isteklerinden ödün verme asla unutma ki bugün yanımızda olan bize sözler veren insanlar yarın herhangi bir sebeple hayatımızda olmayabilir ayrılık ölüm vb sebeplerden bahsediyorum 7 yıl uzun bir süreç ve cinselliğin bir çiftin ilişkisinin gerçekten çok büyük bir parçası ama evli değilse olmazsa olmazı değil 5 seneden uzun süre sevgili olup cinsellik yaşamayan arkadaşlarım var sana ve isteklerine saygı duyuyorsa hayatının bir parçası olur duymazsa ne kadar birbirinizi seviyor da olsanız hiç kimse vazgeçilmez değildir karşısınıza hem seveceğiniz hem isteklerinizin uyuşacağı trilyon tane erkek çıkar unutmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…