Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Dediklerinizde haklısınız ama gerçekten onlara kalıcı bir zarar vermesinden çok korkuyorum ama vicdanım izin vermiyor. Eşiyle daha önce bir kaç komşumuz konuşmuş fakat eşi inanmamış. Gerçekten eşi varken hiç böyle değil, beraber oyun oynatıp şarkı söylüyorlar, gülme sesleri bize çok net geliyor. Eşiyle denk gelirsem bu konudan bahsedeceğim.

bebekleri değilde eşyaları yere vuruyor olabilir mi? bende sinirlenince birşeyleri yere duvara fırlatabiliyorum buda normal değil ama en azından bebeklere vurmasindan iyidir
belki bebeklerde o sırada ağlıyordur

Kayıt alın, sosyal hizmetlere ve polise bildirin.
Biz de lohusa olduk, el kadar bebeğe şiddet nedir?

bebekleri değilde eşyaları yere vuruyor olabilir mi? bende sinirlenince birşeyleri yere duvara fırlatabiliyorum buda normal değil ama en azından bebeklere vurmasindan iyidir
belki bebeklerde o sırada ağlıyordur
Üzülerek söylüyorum ki net bir şekilde vurma sesi geliyor, yan komşusu da aynı şeyi söylüyor.

Polis ilgilenmez. Sosyal hizmetleri aramalısınız.

Allahim kafayi yerim boyle birseye sahit olsam. Polise sikayet edin, o sesleri duydugunuzda kapiya gidin baktiniz tersliyor ararim polisi, sosyal hizmetleri gelir konuyu arastirir deyin gozunu korkutun. Yada o aglama, bagris seslerini kameraya alip kocasina gosterin, haberiniz yoktur belki ama boyle seye goz yumamam birdaha duyarsam polisi ararim deyin. Ama lutfen birsey yapin benim icim acidi mahvoldum suan

Gerçekten eşi varken hiç böyle değil, beraber oyun oynatıp şarkı söylüyorlar, gülme sesleri bize çok net geliyor. Eşiyle denk gelirsem bu konudan bahsedeceğim.

Anne gündüz zebani akşam melek.
Bu çocuklarda kişilik bozukluğu olursa kimse şaşırmasın sonra.

Ses kaydı alıp, kocasına dinletin.
Kayınvalideyi duyduğunuza göre aile zaten haberdar durumdan gerçi.
Kadının tedavi olması gerek.

Polisi ve sosyal hizmetleri arayın. Gelmezlerse de apartman yöneticisi ile toplanın kadın ve kocasına sosyal hizmetleri arayacağınızı söyleyin.

Çocukların şiddete meylinden anlayabilirizki çoğu çocuk bu şekilde büyüyor,anne baba her ne kadar dışarıda çiçek,prenses,kibar vs görünsede çocuklarının davranışlarından dayak yediklerini çok rahat anlayabiliyoruz,çocuklar yaşadıklarını taklit ederler bu hiç şaşmaz,ben de çok şahit oluyorum aileler resmen döverek çocuk büyütüyor o şekil terbiye ettiklerini sanıyorlar,devlet koruma altına alırmı bilmem ama belki anneyi tedaviye yönlendirebilirler,alınan çocuk duymadım varmı bilmiyorum,kocasına göstermek için sesleri kayıt altına alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…