Ne yapacağımı bilmiyorum

Aldatan eski gelini nasıl ailesi hala el üstünde tutuyoruz davetlere çağırıyor ben orayı anlayamadım. Mezhepleri biraz geniş herhalde.

Ben şimdiye kadar kimseye demedim ama bu evlilikte ışık pek görünmüyor, sizin istekleriniz hep göz ardı ediliyor. Kendinize daha çok kıymet verin. Istemiyorsaniz dönmeyin. Çocuk işini bu olay netlesinceye kadar bence de askıya alın.

Sorunda o işte ben çok net açık sözlü biriyim ben öyle cnm cicim yapamıyorum çok seviyoruz bir birimizi ama ailesinin iki yüzlülüğü çok koyuyor bana eşimde memelekete donelim diye tuturdu ben asil ayni çatı altında yaşarım böyle isanlarla benim en nefret ettigim şey iki yuzluluk yalan nasi saygı yapar anne baba derim

Ha işte bende anamıyorum boyle gelinler daha tatlı oluyor demekki .
Bahaneleri de hazır çocuk var tm cnm çocuk var diye napalim yere yatalım kadın ezsin mi bahane hep ayni çocuk var arada ayni şeylerin terarlanmasindan çok sikildim hep benim isteklerim yalniş benim soylediklerim yalniş deli damgasi yiyorum habire

Iyi de çocuğun olması her davete eski gelinin çağrılması demek değil ki. Hele kadın evlense falan çağırsalar dahi gelmez. Çocuğu gönderir o kadar. Evet çocuk varsa bi anda silip atamazlar ama bu kadar içli dişli olmaları biraz tuhaf.

Kendini o konuma getirme, taviz verme hicbirseyden artık. Bence.

Neymiş çocuk annesiz durmuyormuş ağlıyormuş o yuzden anneside gelmek mecburetineymiş eşime demişler sen burda olsan o kadinla hüsumetimiz kalmaz aka burda olmadigin icin mecburuz diyolarlar bahame hemen hazıl davetlere cağriyorlar ustune nispet yapamiş gibi canlı açiyorlar sonra mecburuz diyorlar gitte inan

Kadın evlense sanmiyorum kocası göndersin aman çocuk durmaz sende git diye. Eşinin ailesinde ciddi bir sıkıntı var bence. Hadi davete çağırmaları tamam ama fotoğraf saklamak nedir ya

Kadın evlense sanmiyorum kocası göndersin aman çocuk durmaz sende git diye. Eşinin ailesinde ciddi bir sıkıntı var bence. Hadi davete çağırmaları tamam ama fotoğraf saklamak nedir ya
Saklasın ona da birsey demiyorum ama benim yatigim odada degil gozumun onunde .

Durumuna gerçekten üzüldüm, tabii kürtaj olduğuna çok üzülmüşsündür ama çocuğunda düşmesinde bi hayır varmış diyorum. Bu eski kadın başka biriyle evlenmediği sürece senin eşinin ailesinin evine sık sık gidecek bu değşmeyecek. Bu arada eşinle yaş aralığın nedir? Bu kadın kaç yaşında?

Dugunu neden siz yapmaya kalkistiniz?
Eski es ile siz neden muhattapsiniz? Esinizin eski es tarafindan aldatildigina emin misiniz?

Bana çok garip gelen birşey var. Siz neden herşeye bu kadar taviz verdiniz ? Sırf sevgi için demeyin saçmalık. Çocuğu olan o. Bırak o senin peşinden koşsun. Seni kaybetmekten o korksun. Ailesine gidip eşimi sevmeyebilirsiniz ama saygılı olacaksınız diyen o olmalı. Senin boynunu bu kadar eğen ve herşeylerine tamam demendeki sebep ne ? Sevgimi ? Olamaz. Çünkü anlattıklarına göre eşin seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. Eğer sevseydi Ailesi farkederdi ve emin ol o resimleri ailesi getirip sizin odanıza koyma cesaretini bulamazdı. Bence siz kendinizden çok ödün veriyorsunuz ve hata ediyorsunuz.

Almanya da yasamaya devam et trye donme sakin o aileyle basa cikamazsin sen ayrica kadinla ic ice olmasi esinin hos degil tamam arada cocuk var iletisim kopmamali ama bu kadar fazla degil

Turkiyeye donerseniz ,ayrilik zaten kesin ,o adam arada kalmış ,asla yuz vermeyin ,gerekirse ayrılın...

Öncelikle kıskanılıyosun canım benim eşinin ailesi tarafından eminin eşin seminle evlendi diye eski eş de uediremiyor salça olmaya çalışıyor çoçuk bahene mesele nasıl evlenir eşinin aileside eşini bir güzel dolduruyor kıskanılıyosun eger eşini seviyosan yavaştan kandırmaya bak onun gibi ol söz ver ama yapma kıvır sende emin ol düzelme görüceksin eşinin eski eşiylede görüşme o ne munasebet canım ne gerek var çoçukta bırak srvmezse sevmesin srn seviyosan istiyosan eşini sıvazla ve onu isteklerine yavaş yavaş odaklaştır çemkirmedrn kavga etmedrn sinsi sinsi ama yok be çekemem diyosan bir dk durma ayrıl elbet bulursun aşık olabilcen sana deger veren ugraştrmadan böyle şeylerle birini

Düğün yapmak istememesini anlarım ama sizi ikna için tamam düğün yapalım deyip nikah gerçekleştikten sonra düğün yapmaması adamın yalancı ve dönek olduğunu gösteriyor bence. Orada o iş bitmeliydi, bundan sonra ne yaparsam ne söylersem benim dediğim olur diye düşünüyor, küsse de 2 gün sonra normale döner diyor. Kesin dönüş konusu evlilikten önce konuşulmadıysa size emrivaki yapıp her istediğini kabul ettirme kafasında bence kabul etmeyin, yoksa gel deyince gelecek git deyince gidecek bir evlilik, saygı sıfır. Kendinizi böyle bir evlilikte mutlu görüyorsanız her dediğini yapın

Saklasın ona da birsey demiyorum ama benim yatigim odada degil gozumun onunde .
Oğullarını aldatmış bir kadının bırak fotoğraflarını saklamayı yüzünü görmez adını anmazlardı, aldatma da kesinleşimişse çocuğu da anneden almak için ellerinden geleni yaparlardı, nasıl bir aile bu??

Eş ailesine diyecek bir şey bulamıyorum.
Benim oğlumu boynuzlayacak eski gelin ben de mangal partisine davet etcem.
Torun bahane valla.
İsteyen torununu anası olmadan görür.
Gider torunu alır görürsün geri bırakırsın.
Aynı sofraya falan oturmak enteresan.
Hele sizin yattığınız odaya yanı başınıza öpüşmeli fotoları koymak tam terbiyesizlik.
Fazla hanımefendisiniz.
Ben olsam çok pis dağıtırdım ortalığı.
Eş de ne yaparsa yapsın.

Eşimle aramda 5 yaş var eşi ile 3

Kadin kendi ağzı ile itiraf etti. Sonra uzgun oldugunu geri donmek istedigini fln soyledi (hangi yuzle donecekse) ama tabi eşim kabul etmedi neymis cocaga piskolojik sidet uygulamasinlar annesinin yaninda buyusun hisetirmeyelim hic birseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…