- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
Aceleyle yazdim kb ama anlayabilmeniz icin basindan anatmam lazimdi ki olaylar karisik zaten ben yaşiyorum yine anlamiyorumO kadar karmakarisik hatali yazim var ki okuyamadim bide cok uzun olmus ne gerek var destan gibi yazmaya ki
On planda olmadigim icin tinlamiyorum neden ben kizarim bagririm kuserim 1 gun sonra gecer tanidigi icin aman konussun nasil olsa yarin gecer gibisinden goruyor benceNeden sizin isteğinize değer vermiyor sizce?
Bak yineYarısını anlamdım ama arada çocuk varsa yaşadığınız her şey normal. Tabi ki iletişimde olacaklar, görüşecekler.
Olur mu 5 yaşında olan çocuk için ebeveynlerin iletişim halinde olması lazımBen cocugu ile ilgilenmesin demiyorum ki eski esinle mesafe koysun diyorum ondan cok ben diyorum coca bu ay fazla para gonderelim ara cocugu duy fln benim cocugunla sorunum yok eski esinin davranisi ve esimin ailesinin davranisi beni yikiyor sanki ben yokmusum gibi gelinleri hala oymus gibi davraniyorlar
Ona bu konuda ciddi olduğunuzu nasıl göstermeyi düşünüyorsunuz? Ne yapacaksiniz ki ortak bir karara varabilesiniz?On planda olmadigim icin tinlamiyorum neden ben kizarim bagririm kuserim 1 gun sonra gecer tanidigi icin aman konussun nasil olsa yarin gecer gibisinden goruyor bence
Bi tepki koyman lazım. Şu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da sen ne kadar kendinden fedakarlık edip değer verirsen o kadar değersizleşiyosunOn planda olmadigim icin tinlamiyorum neden ben kizarim bagririm kuserim 1 gun sonra gecer tanidigi icin aman konussun nasil olsa yarin gecer gibisinden goruyor bence
Şoyle ki ev kocamin evi ailesinin degil ve o evde ben yaşayacaksan kose bucak temizlik yaparken tabiki kurcalayacagim esimin dugun resimleri icinde adersin opusurken resimleri var bunlari gorup ne yapmam gerekiyor ? Benim yatigim yatak odasinda ne isi var onlarin yazin gittim yoktu kisin gittim ordalar bile isteye benim gormem icin koyulmuslar neden kv kavga edilmez ? Bana 700 euro para verdim o resimlere dedigi icin mi bende dugun kurdum kaporolar 300 bin euro tutu onlar yandi napsaydim kendimi ezdirseydim susaydim mi ?Bir virgül, nokta, paragraf Allah rızası için.
Başkasının evi karıştırılmaz,
bulduğun kutu açılmaz,
içindekiler yakılmaz,
bunları yapıp bir de zeytinyağı gibi üste çıkılıp kv ile kavga edilmez,
hadi ettin diyelim bir de marifetmiş gibi anlatılmaz.
Eşin ayrı tuhaf sen ayrı tuhafsın arkadaşım, kusura bakma...
Konumda buna mı takıldın?
Diye soracak olursan evet buna takıldım.
Hic bir fikrim yok malesef olsa buraya yazip sormazdimAdam
Ona bu konuda ciddi olduğunuzu nasıl göstermeyi düşünüyorsunuz? Ne yapacaksiniz ki ortak bir karara varabilesiniz?
Coxugu varmis o yuzden utaniyorum duzenleme yapacagim konuyaYüzde 80ini anlamadim.
Dugun yapmaya utanan adamla evlenilmez.
Dugun istememek, sevmemek, gereksiz bulmak ayri bir sey. Bu olur. Ama utanmak cok sacma.
Iyi geceler.
Guzelim bazi detaylari anlamadim dugun yapacak parasimi yoktu yada gercekten gerek duymadimi? esiniz siz calisiyormusunuz? Yani etrafimdada boyle sizin durumunda olanlar var esiniz ve ailesi boyleyse oncelikle ezdirme kendini paranda varsa kosede sakin ola kendinden baskasina harcama yapma bu bir ikincisi esiniz sizi seviyorsa neden ilk karisina ilimli hadi cocuk var diye neden onla ilgileniyorda seninle degil yani aklima birkac sey geliyor da ne biliyim. ikinci evliligim yuvam dagilmasin diye ugrasanlar var ve hep de ezilenler oldu cocuk yapmayi dusunuyorsun bence bu iyi bir fikirmi esinizde istemiyor galiba esinin ailesi boyle davranmasida normal degil istenmeyen gelin isen gorusme olur biter esinizin sizin yaninizda olmasi lazim degilse sen neden ugrasiyosunki doldurusa geliyorsur ilk eside sizi belli huzursuzluk verecek vede boyle devam edecek bence iyi dusunSelam canlar bende derdimi anatayım .
Ben ikinci evliligimi yapali tam 11 ay oldu 1 yıl sevgili donemimizden sonra .
Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var benim yok baştan anatacağim kisa tutarim .
Ilk başta hersey çok guzeldi hala guzel ben olanlara susarsam neyse
Ben gelin olmadım ve dedim dugun isterim (benim ailem yapacak dugunu )
Yok benim çocugum var fln dedi başta bende ben o zaman evlenmem dedim bazi sorunlar yaşadık ayrılmak istedim kaç defa eve geldi geceleri bariştik hep okey dedi duğun için . Ev tutuk dayadık doşenik duğun tarihi aldik fln orkestra restorant fln herseyin kaporosu verildi aşağa yukari 3 bin euro para verdik neyse benim kocam ben dugun istemem tek gelin olsunsun o zaman dedi utaniyorum fln dedi bana oyle cumle etti ki ya ben ya dugun bende tm sevgi saygı onemli vaz geçtik dugunden izine gittik geldik buraya kadar hersey ok izinde babaannesi habire birsey yaptigimda ilk karisi için o boyle yapardi fln ben yemek yapmayi sevmem dedim a o yemek yapmayi çok severdi fln sinir oldum tartiştim esime de soyledim uyari yaptii yeni yilik gittik ben yazin gittim icin evin her tarafini kurcaladim aradim baktim ilk esinden kalan dugunlerinden sampanyayi fln atmadim tavan arasina koydum resim fln yoktu evde yeniyillik gitigimizde anaaa ne goriyim benim tavan arasina cikardiklarim eski yerlerini almis kizdim cope attim 2 3 gun her sabah uyandigimda garderobun ustunde ki kutuya gozum takildi (yazin orda yoktu)
Bir sabah açtim dugunlerinden resimleri cok kizdim evi kaldirdim o gun ben hepsini sobaya attim kv gelince ogrendi ben onari nasil atarmisim onara bir suru para vermis bende alta kalmadim soyledim lafimi susturdum .
Yazin gittigimizde cocugunla tanistik beni sevdi bu kiş gittigimizde cocuk beni gorunce annesine sarilip hep agladi istemedi 5 yaşinda bu arada cocuk annesiz durmaz esim ilk esine cok fazla yuz veridigini dusunuyorum kadina birnerkek asilmis arar soyler birinle cikmaya baslar arar soyler diskolar barlar her hafta darkli erkekler kadin annelini bilmedi neyse . Esim cok yuz veriyor mesaj yazmadan ariyor ben rahatsiz oluyorum esime soyledim uyarini yap diye yapmadi 6 7 aydir durum bu dayanamadim en sonunda kadina ben yazdim
Kadinla bazen iyi bazen tartismali geciyor bazen kadin dayanismasi oluyor aramizda neyse gecen kayin peder mangal yapmislar kusenler fln yemek içmek kadini da carmislar mutfa girmis yardim yapmis kayinpederim canli yayin acmis gordum cok kirildim uzuldum cocuk annesiz durmuyor normalde aka bukadar abartacaklarini bilmiyorum benim yanimda kadinin hakkinda demedikleri kalmiyor ben orda yokum boyle yapiyorlar iki yuzluler esime de soylerim ailen iki yuzlu benim arkamdan da kotu onde iyi konusur bunlar dedim esimde temelli memelekete donmek istiyor (almanaya yasiyoruz) ben istemiyorum gittigimizde hersey daha fazla olacak hep onari hakli goruyor esi bana yaziyor bilerek laf sokuyor tatli dile ben acik sozluyum hemen kadina soyluyorum soyleyecegimi sonra kabahatli olan yiine ben aylesine bugun soylemis gelininiz size dargin niye mangal keyfiniz icin demis eee darilmasin o darilacak diye biz torunumuzu gormeyelimmi biz saga oldugumuz surece o kadin cocuk bu eve gelecek demisler esimde aklisiniz demis 12 ci ayda 3 aylik kurtaj oldum mecburen bu ay bebek icin calismalara basladik esim 1 aylik bizim kasabadan uzaga gitti simdi de bebek istemiyorum vakti degil diyor ve tartismalar arti bitsin ayrilalim diyor sen benimsin diyor ne ayrilmaya yanasiyor ne de isteklerimi uyguluyor herseyiyle kabul ettim zaten istedigim tek sey eski esiyle arasina mesafe koymasi çok mu şey istiyorum ?
Brz uzun oldu kb :)
Düzenleme geçtim cnm eşim beni çok seviyor bundan eminim ama çok fazla kırıyor istediğim tek şey eşinle arasina mesafe koyması .Guzelim bazi detaylari anlamadim dugun yapacak parasimi yoktu yada gercekten gerek duymadimi? esiniz siz calisiyormusunuz? Yani etrafimdada boyle sizin durumunda olanlar var esiniz ve ailesi boyleyse oncelikle ezdirme kendini paranda varsa kosede sakin ola kendinden baskasina harcama yapma bu bir ikincisi esiniz sizi seviyorsa neden ilk karisina ilimli hadi cocuk var diye neden onla ilgileniyorda seninle degil yani aklima birkac sey geliyor da ne biliyim. ikinci evliligim yuvam dagilmasin diye ugrasanlar var ve hep de ezilenler oldu cocuk yapmayi dusunuyorsun bence bu iyi bir fikirmi esinizde istemiyor galiba esinin ailesi boyle davranmasida normal degil istenmeyen gelin isen gorusme olur biter esinizin sizin yaninizda olmasi lazim degilse sen neden ugrasiyosunki doldurusa geliyorsur ilk eside sizi belli huzursuzluk verecek vede boyle devam edecek bence iyi dusun
Sanmasam evlenmezdim :)okurken kalbim sıkıştı şaşı oluyorum diye çok korktum. düğünü bile çok gören biri size sahip çıkar mı sandınız?
Canim senin durumunu cok iyi anliyorum burda esinize cok is dusuyor her tarafi anlastirmasi lazim yoksa bu boyle gitmez ne diyim insallah Allah gonlune gore versin bide ayri appartemente gecin benden tavsiyeDüzenleme geçtim cnm eşim beni çok seviyor bundan eminim ama çok fazla kırıyor istediğim tek şey eşinle arasina mesafe koyması .
Hamileydim 3 aylık bebegimiz iyi degildi kurtaj oldum 5 ay öncr şimdi hazir hisettik kendmizi tekrar denemeye kalktık bu ay ok
Ama 1 aylık başka kasabaya gitti iş için tartışmalarımız başladı ailesini hakli goruyor ayrilalim diyorum kabul etmiyor memelekete geri donelim diyor istemiyorum ailesi ile ayni evde girişlerimiz ayri ben uste onar aşaga katta ama yinede saygı yapamam onların bana bu tavrına göre duzenleme yaptım inşalla anaşır şekildedir çok fazla doldugum için hizli hizli içimi doktum karışık olmuş KUSURA BAKMAYIN
Kayin pederim yer aldı bize oraya yeni ev yapacagiz allahin izniyle cnm su halime bak dune kadar hamilelik icin burdaydik bugun ne olduk .Canim senin durumunu cok iyi anliyorum burda esinize cok is dusuyor her tarafi anlastirmasi lazim yoksa bu boyle gitmez ne diyim insallah Allah gonlune gore versin bide ayri appartemente gecin benden tavsiye
Esinde galiba aranizda kaldi ne yapacagini bilemedigi icin kafa sallardir napsin guclu ol insallah zamanla duzelirKayin pederim yer aldı bize oraya yeni ev yapacagiz allahin izniyle cnm su halime bak dune kadar hamilelik icin burdaydik bugun ne olduk .
Sorunda esimin herkeze haklisin deyip kafa takmamasi yuz veren kendisi cunku ne yapacagimi gercekten bilmiyorum
Sanmasam evlenmezdim :)
Valla duzelmezse beni kaybedecekEsinde galiba aranizda kaldi ne yapacagini bilemedigi icin kafa sallardir napsin guclu ol insallah zamanla duzelir