- 17 Mayıs 2019
- 3
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Ftmnrtbn98
Yapacagin en buyuk hata ayni evde yasamayi kabul etmek olur .. sen onu kabetmekten korktugun icin kabul edicegine nisanlin seni kaybetmemek icin ayri eve cikmayi neden dusunmuyorSelam herkese ben 19 yasindayim 3 ay sonra 20 ye gircem. Sözlüyüm sözlüm askerde biz 3 yil kadar konustuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Beni ailemden istediler ama ayri ev olmayacagini kayinvalidemle yaşayacağımı söylediler. Benim ailem olmaz dedi bende bilmiyorduk böyle birsey olacagini o zaman yollar ayrilsin dediler. Vazgectim kaybetme korkusundan desim maddi durum düzrlrnr kadar yasariz diye aileme. Onlar beni verdi. Simdi hemen dügün yapcaklar ama benim kayinvalidem herseye karisiyor giydigim kiyafete kadar korkuyorum hevesim kalmadi birde hasta oldugu icin kimse ona birsey demiyor diyemiyor. Sözlümu de sen erkeksin bir adim öndesin deyip gaza getiriyor ben korkuyorum ömür geciremicem böyle ama seviyorum da ayri ev konusunu sözlume actim sen ailemi istemiyor musun diyor yardim edin hic iyi degilim
Kimseye derdimi anlatamiyorum herkese ben ona birsey yaptirtmam cocuk o daha deyip benim giyimime herseyime karisiyor. Benim hevesim kalmadi sonunda sözlümden ayrilmak da olsa ben ayri ev konusunu acicam en azindan hakkimi biraz da olsa savunurum nişanlım da maddiyatdan dolayi olmaz diyor kafam cok karisikSizin bu dediğiniz bayaaa eskide kaldı kimse kabul etmez ...benim kv teyzem olur 2 yıl mecburiyetten ev üstünde kaldım 18 yaşındaydım çok ezdiler beni görümcem falan hiçbiri cekilmiyodu dünyanın işini yapsaydım bı tşk bile etmezlerdi hep daha fazlasını isterlerdi ne yapsam yaranamazdim hamileliğim boyunca hasretim uzanmaya sürekli gözleri üstümdeydi bir gün olsun odama erken geçip kapımı kapatıp eşimle zaman geciremedim hep laf ettiler...insan rahat değil bikere kayinbabam kayinim evdeyken rahat oturamazdim eşinle ilişki hayatı olmuyor insan utanir zorlanıyo. Düşünüyorum da ben nasıl dayanmışim şimdiki aklım olsa kabul etmezdim ama teyzem di iyi geciniriz sandım.. tmm şimdi evim ayrı çok iyi allah razı olsun ama ozamanlar kötüydü bence . Sende tavrını koyyy asla ev üstüne ev olmaz gitme pişman olursun kötü ayrilirsiniz söylim gerçekten ne olursa olsun cekilmiyolar..
Sizin bu dediğiniz bayaaa eskide kaldı kimse kabul etmez ...benim kv teyzem olur 2 yıl mecburiyetten ev üstünde kaldım 18 yaşındaydım çok ezdiler beni görümcem falan hiçbiri cekilmiyodu dünyanın işini yapsaydım bı tşk bile etmezlerdi hep daha fazlasını isterlerdi ne yapsam yaranamazdim hamileliğim boyunca hasretim uzanmaya sürekli gözleri üstümdeydi bir gün olsun odama erken geçip kapımı kapatıp eşimle zaman geciremedim hep laf ettiler...insan rahat değil bikere kayinbabam kayinim evdeyken rahat oturamazdim eşinle ilişki hayatı olmuyor insan utanir zorlanıyo. Düşünüyorum da ben nasıl dayanmışim şimdiki aklım olsa kabul etmezdim ama teyzem di iyi geciniriz sandım.. tmm şimdi evim ayrı çok iyi allah razı olsun ama ozamanlar kötüydü bence . Sende tavrını koyyy asla ev üstüne ev olmaz gitme pişman olursun kötü ayrilirsiniz söylim gerçekten ne olursa olsun cekilmiyolar..