İyi geceler hanımlar ,
Bu saate yazmamın sebebi eşim. Daha önceki konularımda var. Eşimle bir turlu aile meselelerinden duzelmeyen bir ilişkimiz vardı. Cok şükür düzeldi derken hoppp tekrar sorunlar bitmiyor. Ve derdini anlayamıyorum. Biz bu ay tayıncı bulunduğumuz yerden ev almıştık. Borca girdik ve oyle olmadanda hıc birseye sahip olunmuyor malesef. Ben kendi ailemden borc aldım, kendi bileziklerini sattım ve esim arabasını satılıga cıkarttı. Biz evı alana kadar araba satılamadıgı ıcın arkadasından 41 bin borç aldı ve arkadasıda kendisi ev alacagı ıcın gecıcı surelıgıne vermiş. Esim onun buyuk bir sıkıntısına girerek strese gırdı. Malesef ki garıp bir sekılde strese gırdıgı ıcın benden cıkarıyor. Tavırlarınıda anlamış degılım. Aklım ermedıgı ıcın artık sizden yardım istemek zorunda kaldım bana akıl verin lütfen. Kısaca ozet gecıcem. Mesela, biz dun komsumla gezmeye gidecektik eşiyle birlikte ailecek. Onların dısarda isleri oldugu ıcın bizden once dısarı cıktılar. Bizde evde hazırlandık dısarda bulusacagız. Neyse cıktık. Eşimde arabayı evin yakınlarında bir yere park etmiş. Onlarda farklı yerdeler. Neredesiniz diye arıyoruz. Surda buluşalım diye. Eşim de tutturdu bir yeri tarif edemiyorsun nıye orayı soyluyosun diye soylenmeye basladı fakat dişlerini sıkarak sinirle konusuyor ve kucagında 1 yasında oglum var. Benimde elimde bebek arabası var söylenmeye basladı. Benı cıldırtma mal mal konusuyorsun demeye basladı. Bende bebek arabasını bıraktım cektım gittim evin yakınında oldugumuz ıcın binanın ıcıne girdim Eşimde arkamdan geldi. Binanın ıcıne girdik. Bana soylenmeye basladı. Sokakta ne diye bırakıyorsun cocukla birlikte bana diyor afedersiniz it mi bu cocuk, sen ne yapmaya calışıyorsun benı deli etme salak salak ıs yapıyorsun demeye ama ben hıc bir sey demedim sınırlı oldugu ıcın ve birden yakama yapıştı duvara itti beni. Ben cok sasırdım. Tamam dedım siz gezin ben istemiyorum diye. Esim bana diyor sen niye insanlara soz verdin o zaman falan diye. Neyse yine de sesimi cıkaramadım komşularımla goruştuk. Dısarıdada aynı seyler en ufak birsey de bana yuklenmeye başlıyor. Yine sesimi cıkarmıyorum. Ve arkadasım benım durumumu biliyor boşver stresten boyle yapıyor diye ama benim gucum kalmadı artık. Telefonla ugrasıyorum ne saklıyorsun benden insanı enayi yerine koyuyorsun ne yapıyorsan diye. Sımdıde goreve gitti. Yine saygısızca seyler demeye basladı. Sesimi cıkarmadım sustum ama dayanacak gucum kalmadı. Atladığım konular var uzun olmasın diye. Sadece sunu soyleyeyım. Annemle kız kardesım İstanbuldan Van a gelmişlerdı. Kardesım evli ve kızı var. Oglumla 1 yas dogum gunu kutlamak ıcın geldiler. Esimin ailesiyle ilgili sıkıntılı oldugum ıcın goruşmuyorum. Kız kardesımde gorumcem eklıydı takıpleşiyorlardı. Dogum gunu de kardesım ınstagramda oglumun fotoğrafını paylaşıp gordugu ıcın eşimden fotogram istemiş. Eşimde ablasına gonderdı ve sayfasında paylaşmış ablası. Benım kardesımde fotoğrafın altına yorum yaptı. Sende gitseydin Van a burdan yazmakla birsey olunmuyor diye ama sitemli bir sekılde degıl. Gorumce de kardesıme ozel den mesaj attı. Istedıgımı paylaşırım kimsenin haddine degil hele senin hıc haddine degil, bacın adam olsaydı bunlar olmazdı biz susuyoruz kardesımınde hatrına hata bir kez yapılır gerisi hata degıldır yegen benım yegen ıstedıgımı yaparım diye tepkili mesaj yazmış ve hıc bir sekılde cevap vermedik. Bunu yazmamdakı sebep acaba ailesi bunu farklı sekılde esime bahsedip ondan mı bana boyle davranıyordur,yoksa gercekten strese girip mi davranıyor gercekten kestiremiyorum ve hıc birseyini paylaşmaz benimle. Soyle birsey de var 1 saat bana farklı davranıyorsa daha sonra canım askım diyor cozemıyorum bir turlu. Yuz yuze de der araba satılamadıgı ıcın strese girdim falan diye. Esim ailesiyle de bizle ilgili sıkıntı olsa da anlatmaz bıldırmez yanı. Ne yapacağımı nasıl davranacagımı sasırdım. Bana bu sekılde davranması da yanlış nasıl yola getirebilirim. 5 aydır susuyorum ters birsey demiyorum. Ben bunu hak etmiyorum artık. Siz olsanız ne yapardınız?