Ne yapacağımı bilmiyorum..

Oncelikle ben kendim cocugumun fotosunu paylasmadim 3,5 senedir. Daha yeni 10 gun once ilk defa yuzu net sekilde gorulen bir videosunu koydum. Ben koymayinca hala da koyamaz teyze de babaanne de. Net olsaydiniz,cizginiz tavirlarinizla cizgi cekebilseydiniz bunlari yasamazdiniz. Siz foto paylasiyorsunuzdur ki onlar da paylasacak gucu aliyorlardir yani. Ne farki var ha siz ha onlar paylasmis?

Vandan ev almak icin onca sıkıntı stres anlamsiz. Tayin cikinca orda kalmayacaksiniz,bari evi daha iyi bir yerden alsaydiniz ne bileyim Antalya olur İzmir olur,Mersin olur bari yazlik olarak kullanilirdi ileride. Manasiz bir yatirim olmus. Yoksa Vana gelmis gormuslugum var,yatirimlik bir yer olmadigi daha adim atar atmaz belli

Bi ev kolay alınmıyor borca girmek zor hemde bu devirde bide arkadaştan borç almış o tabiki insanı strese sokar borcuna sadık bi insannin bunu kafaya takmasi gerekiyor zaten ama bu sizi itip kakmasina sebep değil benimle hiçbir sıkıntısını paylaşmıyor demissiniz biraz alttan alarak konuşmayı deneseniz anlatır gibi kimse stresini birine anlatmadan rahatlayamaz acaba sizde biraz anlayissizmisiniz ben öyle gördüm ondan anlatmiyordur.kardeşine gelince gorumce haklı ve iyide cevap vermiş gorumce ye kizmak yerine kardesinize kızın bence hak etmiş çünkü ben yegenimin doğum gününe başka şehre gitmem gitmedim diye gelinin kardeşi bana laf edemez bende olsam haddini bildirirm kardesiminde o konuda bana destek olmasını beklerimki bidaha haddini asmasin aradaki sorunlar ne onu bilemem ama bence sizden kaynaklı gibi geldi bana o yüzden de eşiniz sizin sıkıntılı olduğunuzu düşünüp aklına geldikçe size samimi davranmiyorda olabilir

Kendinizi çok masum sessiz sakin gösteriyorsunuz ama adamın başını yemişsiniz resmen analı kızlı kardeşli.Borçlu olmak zaten zor bişeydir , evin geçimi tek başına adamın üzerinde.Yok ailen yok bacın yok çocuğumun 1 yaş doğumgünü derken başka stres kaynakları da çıkarıyorsunuz belli ki.Eşinize hak verdim.

Ben bu milletteki ev sevdasını hiç anlamıyorum ya. Tamam yatırım önemli de, evlenir evlenmez gücün yetmediği halde bi dünya borcun altına girip, en güzel yıllarını stresle geçirmeye değiyor mu.

Ayrıca hadsizlik yapan kiz kardesiniz bi de mesajına cevap yazmadik diyip kendinizi masum gosteriyorsunuz. Düşünüyorum da ablamın gorumcesine laf sokcam, pff ne alaka yani.

Eşinin ailesiyle, anlaşmayan ve gereksiz mesafe kurma çabasına giren bir kişi eşi ile de asla mutlu olamaz sadece mutlular zannederve bu mutsuzluk minik minik bahanelerle ortaya çıkar.

Ben de baktım da şimdi. Görümcenin sırrını yememiş içmemiş yaymış resmen. Bir de pişkin pişkin üste çıkıyor. Bu gün yine aynı. Görümceye hadsizlik eden kendileri bir de olgunluk ettik, cevap vermedik diyorlar. Allah korusun böyle insanlardan. Düşman başına bir aile. Algı problemleri var.

Siz niye herşeye susuyorum sesimi çıkarmıyorum diyorsunuz onu anlamadım zaten. Ortada bi problem varsa susulmaz aksine konuşulur bu bir.

İkincisi eşin stresli olabilir ama sana özellikle de çocuğun yanında böyle davranmasını haklı kılmaz.

Diğer konuda da görümce haklı. Sosyal ortamda herkesin okuduğu bi yerde öyle bir yorumun pek iyi niyetli olduğunu düşünemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…