- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
Kızlar merhaba, 28 yaşındayım 5,5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum, hayat bu aralar beni çok sıkıyor. evlendiğim günden beri sürekli borç ödüyorum tabi yatırım amaçlı borç çoğunluğu ama çok yoruldum artık. daha doğrusu en çok beni üzen, yoran, konu eşim sadece kazandığı parayı getirir gerisine karışmaz. herşeyi ben düşünüyorum. ilk zamanlar sıkıntı olmuyordu ama artık çok yoruldum ben ilgilenmek istemiyorum. ama ona güvenmiyorum. şunu yap bunu yap deyincede dırdır yapıyor oluyorum. kendimi çok gücsüz hissediyorum içimden hiçbir sey yapmak gelmiyor.artık herşeyden sıkıldım herşey bitsin istiyorum.sıkıntısız bir hayat istiyorum. beni bu kadar bitiren seyde çok mücadele verdim ama malasef eşim bana değer vermedi.eve gelir telefon elinde umrunda değil dünya.çok konuştum çok anlattım ama olmuyor adam aynı değişmiyor.resmen içimdeki cıvıl cıvıl kız öldü sıkıldım artık ya. boşanma lafı hep agzımda olduğu için artık onu ciddiye almıyor. gerçekten boşanmak istiyorum ama cocugum var kıyamıyorum. bu arada eşim sorumsuzluk haricinde bana karışmaz istediğimi yaparım istediğim yere giderim normal bekar kız gibi özgürüm diyebilirim karışmaz. zor bir insan değil uysal biridir.ne dersem yapar ama sorumsuzluk ve sürekli ona onu yap bunu yap demekten yoruldum.öyle içimi dökmek istedim.