Ne yapacağımi bilmiyorum

Önce eşinle konuş o istesin veya istemesin sana destek olmalı. Erkekler bu konuda göze batmak istemez senin konuşmanı ister ama sana destek olması şart..

Anne babana yardım etmeye çalıştıkları için teşekkür et, ama bu şekilde evliliğinizden bile bir şey anlamadığınızı, artık yetişkin insanlar olarak sorumluluk almayı öğrenmeniz gerektiğini, beraber yaşasanız da ev almanın mümkün olamadığını anladığınızı, artık çekirdek aile olmak istediğinizi NET bir şekilde söyle.. Eşin yapmak istemiyorsa sen yap..

Bütün olaylar sizin dışınızda gelişmiş. Kimse size sormamış sanki. Artık büyüyün ve karı koca kendi kanatlarınızla uçun.

Cok tesekkur ederim bugün eşimle konuşup fikrini aliyim istediğim çözümde galiba böyle bir şey di çok tesekkur ederim yardım edene etmeyene anlatana anlamayana hakkınızı helal edin lutfennn biraz uğraştırdı galiba farkındayım herkesten ozur dilerim sadece olayın içinden kendim cikamadim kimseye de anlatamadigim için biraz karmaşık oldu konu nerden başlıca mi nasıl başlıca mi bilemedim oyuzden böyle oldu vaktinizi caldim kusuruma bakmayin nolur

Rica ederim. Evet 5 sayfada anca anlayabildik sağlık olsun..
Eşinle ağız birliği etmeniz şart. Belki o da uzun zamandır bunu bekliyordur. Dile kolay koskoca 2 sene..
Hadi kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…