- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Birsey degil de bizde ne oldugunu bilseydik olayin iyiydi..konuyu duzenleyin ve anlatin en iyisi.Nasıl olduğunu bilmediğim için böyle oldu kusuruma bak mayın nolur
kusuruma
Bunda kalp kırılacak bişey göremedim ben.
Ben burda bi derdimi anlatmaya çalışıyorum sizin dusundugunuze bakınBDV a konu açman gerektiğini biliyorsun fakat konuyu anlatmayı mı bilmiyorsun.
hiç inandırıcı gelmedin.
Ya aslında ayriydik birden gelişti olaylar nasil antayim bilmiyorum
Yegeninize siz mi bakiyordunuz? O yuzden mi geldiler? Anlatinca da anlamiyorum ki ben var bende bir sorun bugun.yegnim falan bakiyodum o yüzden birazda sonra da zaman geldi geçti yaptığım evlilikten hiç birşey anlamadan çocuğum oldu
Bende anlamadim birsey..sorun konu sahibinde.Neredeyse heceleyerek yazacak konuyu.Yegeninize siz mi bakiyordunuz? O yuzden mi geldiler? Anlatinca da anlamiyorum ki ben var bende bir sorun bugun.
Ben burda bi derdimi anlatmaya çalışıyorum sizin dusundugunuze bakın
Biz aslında ilk bir haftayı eşimle beraber geçirdik sonra nasıl olduysa annemler bizde kalmaya başladı yegnim falan bakiyodum o yüzden birazda sonra da zaman geldi geçti yaptığım evlilikten hiç birşey anlamadan çocuğum oldu ve artık herkes gibi eşim ve cocugumla vakit geçirmek istiyorum böyle dusununcede kendime kızıyorum insan ailesini istemez mi diye kalpleri kırılacak diyede bisey diyemiyorum korkuyorum bütün mesele bu
VNiye sizde kaliyorlar evleri mi yandi paralari mi yok
Ben seni sorgulamiyorum yanlızca anlatmaya çalıştığım bir derdimi paylaşıyorum ilk defa katıldım biruya belki çözüm bulurum bana akıl verecek birini bulurum diye çünkü tam olarak kendimi izah edemiyorum kafa karışıklığından dolayıHala net değilsin. derdini anlatamıyorsun birde beni mi sorguluyorsun.
sen daha bize anlatamıyorsun kı derdini ailene anlatasın. he canım hee
Şunu erkek ve ailesi yapsa, herkes boşan çaresine bakamıyorsa der.Biz aslında ilk bir haftayı eşimle beraber geçirdik sonra nasıl olduysa annemler bizde kalmaya başladı yegnim falan bakiyodum o yüzden birazda sonra da zaman geldi geçti yaptığım evlilikten hiç birşey anlamadan çocuğum oldu ve artık herkes gibi eşim ve cocugumla vakit geçirmek istiyorum böyle dusununcede kendime kızıyorum insan ailesini istemez mi diye kalpleri kırılacak diyede bisey diyemiyorum korkuyorum bütün mesele bu
Gerçekten bilmiyorum nasıl gelişti kalında demedim gidinde demedim yardım etmek için bize ev alabilmek için kalmaya başladılar ama hiç bisey yapamadık 2 senede bari diyorum yuvanın tadını çıkarayim evimde olursa olur olmazsa yapacak bisey yok rahat edemiyorum biraz çekingenlik var bende şimdi ayrılalım desem annem kırılır veya kırılmaz bunu bilmediğim için konuşmaya cesaret edemiyorumİyi de nasıl gelişti? Hiç detay vermiyorsunuz. Derdinizi anlatmayı bile beceremiyorsunuz ki başkalarının sizin adınıza karar almaları çok normal. Eşiniz de şikayetçi değil mi bu koloni hallerden?
Bir anda eve gelip çöktüler mi siz mi kalın dediniz?
Gitmeye hiç teşebbüs etmediler mi?
Artık evleri ayırmanın zamanı geldi deseniz olay çıkarırlar mı?
Hoş olay çıkarsalar da çok kaç yazar da belli ki siz çok pasifsiniz..
Edeceksin öyle saçma iş olmaz.Gerçekten bilmiyorum nasıl gelişti kalında demedim gidinde demedim yardım etmek için bize ev alabilmek için kalmaya başladılar ama hiç bisey yapamadık 2 senede bari diyorum yuvanın tadını çıkarayim evimde olursa olur olmazsa yapacak bisey yok rahat edemiyorum biraz çekingenlik var bende şimdi ayrılalım desem annem kırılır veya kırılmaz bunu bilmediğim için konuşmaya cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?