Ne yapacağımı bilmiyorum.

Zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
En başından davrandığım gibi davranacağım. Hak ettiğinden daha iyi...
Sonrasını zamanla göreceğim galiba.

Benim amcam da kanserden vefat etti. Cok cekti. Acilar icinde kivrandi.

Birgun kuzenim anlatmisti. O kadar aci cekmesine ragmen dislerini sıkıyor belli etmemeye calisiyormus. İnleme seslerini duyurmamak icin.

Cunku cocuklarinin uzulmesini istemiyormus.

Yani hastalik bir adamin karakterini degistirmez. Senin baban kotu. Hastaliginda bile kotulugunu birakmiyor. Amannn diyip Allaha siginip size iyi davranacagina.

Ben pisman olursun diyenlerden degilim. Saf kotuluk var icinde. Babanin kanser olmasi onun kotu bir insan oldugunu unutturmaz.

Icinden ne geliyorsa onu yap. Kimsenin ne dedigi umrunda olmasin. Yasayan bilir. Senin yasadiklarini cevren yasamadi ki.

Zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
En başından davrandığım gibi davranacağım. Hak ettiğinden daha iyi...
Sonrasını zamanla göreceğim galiba.

hesaplaşmak mı istiyorsun?
için soğusun .
karşılıklı söylemlerden sonra göz yaşları ile birbirinize sarılıp sonrasında yeni bir sayfa açılmasını mı istiyorsun?
yeniden sevebileceğini mi zannediyorsun?

yada bütün bunları umuyor musun?

eğer baban bu kadar ölüme yakın olmasaydı git yüzleş derdim.
ama inan bu hesaplaşma onu değil seni yorar çünkü sonuç eskisinden bir adım ileri gidememek olur. aynı yüzeysel, yapmacık ilişki devam eder. sana kalansa hayal kırıklığı olur. zira bazı insanlar fıtratı neyse o dur.

Allahım kolaylık versin inşallah...
Hem duygular hem düşünceler birbirine karışmış.
Yerinizde olsam bu kadar derine dalar mıydım,bilemedim,yaşamadan konuşmak çok zor.
Kendimi çok iyi tanıyorum,fedakar ve sevgi dolu bir insanım.
Karşılığını görmeyince uzaklaşıyorum,kendi kan bağım da olsa acımaz gibime geliyor içim. Çünkü sıkıntılarımı unutamam gibime geliyor. Ne olursa olsun insanın giden sağlığından ve huzurundan gidiyor ve üzgünüm hiç bir özür,pişmanlık bunları geri getiremiyor.
Şimdi babamla bozuk olsam bu ister istemez benim psikolojime ve benim kocama,benim işime,benim sosyal hayatıma yansır. Yıllar sonra ben benden geçtikten sonra yumuşamak neye fayda,kocamla olan ilişkim mi düzelecek,iş hayatında kaçırdığım fırsatlar mı geri gelecek? Gençlik bir defa uçtu mu ucundan tutulmuyor.
Kaldı ki yanlış anlamadıysam öyle özür,pişmanlık vs. yokmuş eziyeti daha da çokmuş anneye.
Bu konuda ben de biraz dertliyim,uzattım kusura bakma.
Ben yumuşamazdım,affetmezdim,hatta hakkım varsa da helal etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…